Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keysy2121

moja pierwsza ciaza luty 2013

Polecane posty

Gość chuda szczupła bez rozstępów
Kto naskarżył na komputerowca ?? przyznawać się

Gość huda bez rozstempów
przyznawac się bo on powiedział że jak się nie przyzna (a wie z pewnego źródła że to keysy) to skasuje ten temat

Gość agdadkagdlagflqhfl
huhu juz sie boje hahaha

Gość agdadkagdlagflqhfl
a po za tym ty sie chwalisz czy sie zalisz?

Gość huda bez rozstempów
nie zaśmiecaj tematu i kultury trochę prosze

gdzie na tego debila niby naskarzylam? jakbym wiedziala gdzie to zrobic to juz dawno bym to zrobila

Gość agdadkagdlagflqhfl
nie przejmuj sie tym idiota kazdy pod kogo sie podszyl najchetniej by go zaskarzyl ale sie nie da.. a co komputerowcu? zabronisz?

Gość ona to ona
to nie wygadujcie glupot na temat komputerowca! Same miedzy soba sie podszywacie a zwalacie na niego! P.S. Bedziecie rodzily przez cc czy silami natury?

Gość agdadkagdlagflqhfl
otoz moja droga chodzi o to ze to komputerowiec a nie my same :) wystarczy popatrzec na tresc wypowiedzi

o matko!! a tu co sie znowu dzieje?? komputerowiec znow daje znac o sobie.... matko czy nie masz juz dosc?? keysy nie przejmuj sie wiemy ze to nie "MY" ten luty to bedzie dla nas naprawde nadzwyczajny miesiac :) jezeli chodzi o porody to tez jestem tego zdania co Mania*** nie ma na to reguly, tymbardziej ze ciezko jest obliczyc dokladna date zaplodnienia i wiek ciazy, wszystko to jest tak "mniej wiecej" na podstawie jakis tam danych, bedzie mialo malenstwo wyjsc to poprostu wyjdzie, czasami trzeba tylko maluszkowi pomoc :) a jak tam u Was dziewczynki ?? u mnie wszystko w porzadku :) wlasnie weszlam w 19tc :)

hej:) u mnie też wszystko w porządku, jakaś senna tylko jestem ale to przez pogodę...ciągle pada...:( mój mężuś wczoraj stwierdził że czuje jak nasza Majka "pływa" he he :P jakoś mi w to trudno uwierzyć...:) a po co się przejmujecie jakimiś podszywami? ja to czytam i się tylko śmieje, a wogóle nie zwracam uwagi :) po co ma mieć frajdę? :)

Gość sysia09
witam jestem nowa na tym forum:) obecnie jestem w 17tc i termin mam na 23 lutego:) to jest moja druga ciaza tylko w poprzedniej niestety w 13tc doszlo do obumarcia plodu i teraz szczegolnie na siebie uwazam. Jestem pelna optymizmu ze tym razem bedzie dobrze chociaz nie ukrywam ze przed kazda wizyta strasznie sie stresuje i modle sie zeby serduszko bilo... Pozdrawiam cieplutko

senna to ja tez jestem... masakra... a teraz musze sie jeszcze "bawic" w mame, pilnuje moja 9 letnia siostrzyczke, mama w sobote wyjezdza i wroci dopiero na swiata BN... ale damy rade we 2 :) moj M bedzie przyjezdzal i pomagal :) bedziemy sie "uczyc" hehe

sysia09 WITAMY!! :) ja jestem w pierwszej ciazy i uwierz mi, przed kazda wizyta mam to samo!! martwie sie chce zeby wszystko bylo dobrze z moim synkiem - syna bede miala :) a Ty skad jestes i ile masz lat??

Gość sysia09
ja mam 22 lata i jestem z pulaw:d a ty? W ktorym tyg jestes? I jak przebiega Twoja ciaza?

mam 22 lata i jestem w Rzeszowa, jestem w 19tc i bede miala syna :) termin mam na walentynki a 15 lutego mam urodziny wiec moze byc ciekawie, urodze sobie na urodziny syna - najpiekniejszy prezent i na walentynki mojemu M :) ciaze znosze bardzo dobrze :) praktycznie zero objawow :) czasmi jest mi nie dobrze, straaaasznie bola krzyze i mam wypryski na olecach, ogolnie wszyscy mi mowia ze wygladam kwitnaco :)

Gość sysia09
u mnie jeszcze nie wiadomo co bedzie chociaz juz bym chciala wiedziec:) a czujesz juz ruchy?? Duzo juz przytylas?

szkoda ze tu juz tak calkiem cicho... Kaziorek uciekl na inny topic i juz sie do nas nie odezwie... :( nie pochwali sie ze bedzie miala synka... a Wy tez takie jakis ciche jestescie.... no trodno....

Gość sysia09
no wlasnie szkoda ze tu tak cicho... Chetnie bym uczestniczyla w jakies fajnej rozmowie:)

mania moj mowi ze dzidzia do niego puka jak lezy i slucha. tam mi sie jelita wywracaja a on myli ze mu dzidzisu puka. ale nie bede go wyprowadzac z bledu. musze wstawic akt zdj brzusia bo urosl ale nie wiem czy dam rade tym tel co mam

sysia witamy. bedzie dobrze. ja tak sie boje tego ze ak np zajde na wizyte a lekarz mi powie ze dzidzius umarl... chyba bym tego nie przezyla.... ale trzeba myslec pozytywnie.tez bym chciala by dyskusja tu byla tak intensywna jak na poczatku ale co zrobic....

wszystko spie*rzyl ten podszywacz.... dziewczyny poprostu pouciekaly... ja sie udzielem tez w innym forum "luty2013" a do Was moje drogie zawsze wroce :) i tam tez czesto sie udziela Kaziorek... no coz... co u Was slychac?? ja sie czuje dobrze, tylko senna jaka jestem i nic mi sie nie chce:P pewnie pokaz foto a ja pokaze swoje :)

Gość sysia09
dzisiaj to i ja strasznie senna jestem... Dobrze ze juz obiadek ugotowany to mozna odpoczac:)

hej dziewczyny :) ja tam olewam podszywacza i piszę jak tylko mogę :) no i oczywiście czytam was non stop :) keysy2121 ---> co do tego że mój mężuś poczuł jak nasza dzidzia kopie to może i w tym coś racji jest, bo już zaczynałam się złościć że ja czuję a on biedny tylko nasłuchuje i wyczuwa :) ale już nic na siłę, trzeba poczekać na mocniejsze kopniaki...narazie tak leciutko puka :) MAMA2013LUTY ---> czym ty się przejmujesz? te co mają pisać i chcą to bedą tutaj do samego końca :) ja dziś też do spania jestem ale niestety nie ma na to czasu :) mamy mały remoncik ( wymiana okien) i sprzątanie jest non stop...ale jeszcze do jutra i będzie ślicznie i czyściutko :) kurcze zabieram się za zrobienie świeżego foto, ale jakoś nie mam natchnienia :P może dziś wieczorem mi się uda to uaktualnie tabelkę :) dziś odebrałam wyniki z moczu i mam trochęponad normę erytrocytów, pielęgniarka która wydawała mi wyniki powiedziała ze to nie duży odchył ale żebym sobie jadła żurawinę suszoną albo zaparzała taką suszoną wrzątkiem i piła ten wywar...także kupiłam sobie suszonki i wcinam :) ale zobaczę co powie lekarz we wtorek. nie zamartwiam się na zapas :)

Gość Dgptgjg
Mama2013luty to ty jestes takakala udzielasz sie na wielu forasz i wypisujesz te swoje glupoty nawet na temat porod weszlas i sie udzielasz jak bys cos na ten temat wiedziala albo rodzila albo dziewczyna w ciazy prosila o pomoc a ty piszesz to bedzie nasze forum wpisz sie do tabelki jestes glupia jak but:-)masz 22 lata a rozum 14latki gratuluje:-)

Dziewczyny pamiętajcie jedno - czas ciąży ma być dla nas relaksem, pełnią szczęścia - dzidzia czuje nasze nastroje - więc czasem nie denerwujcie się głupimi docinkami, bo te osoby chyba po prostu nie przeczytały nagłówka i nie wiedzą kto powinien się udzielać i na jaki temat;) Jak u was samopoczucie? Ja będę teraz oglądać " Kiepskich " żeby trochę się pośmiać ;) Dziś coś mi się ciężko oddycha, coraz częściej tak mam, nie wiem czemu, muszę brać głębokie wdechy - a dzidzia jeszcze za mała na uciskanie ;) Poza tym ok.

Gość sysia09
ja sie czuje bardzo dobrze:) czekam zniecierpliwiona na pierwsze ruchy mojego szkraba:)