Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keysy2121

moja pierwsza ciaza luty 2013

Polecane posty

Hej mamuśki :) co tam? dziś sobota więc pewnie tu bedzie spokojnie :) Ja wczoraj zauważyłam że mój pępek zaczyna wyskakiwać :D Ale dziwnie, zawsze mialam taki głęboko schowany a teraz jest juz prawie płaski :) U was też tak zimnoooo? Niby słońce świeci a zimnica że szok :(

Gość sysia09
u mnie zimno i prawie nie ma slonca... Ale mimo to czuje sie bardzo dobrze i mam zamiar milo spedzic dzien z mezem:)

mania my tez zauwazylismy ze jeszcze troche i pepuch mi wyskoczy. dzis sie czuje paskudnie w nocy bolal mnie brzuch teraz tez troche pobolewa wiec leze, nic nie robie siede sama bo boy znow w robocie. wkurza mnie to samotne siedzenie a za tydz to nawet w niedziele idzie...

keysy2121 ---> też miałam ciezką noc...już muszę sobie poduchę pod jedną nogę dawać, serio lepiej się tak śpi :) jeszcze mój mężulek o 4 wstaje do pracy i ja też chcąc nie chcąc się budzę...ale absolutnie nie użalam się nad sobą bo ja później mogę spać dalej a on musi pracować...a pracuje na kopalni wiec praca serio ciężka...też czasem ma niedziele robocze...no a najgorsze te paskudne nocki :( teraz to moja mama przyjechala zza granicy na 2 miesiące to mam z kim pogadać i nie siedzę sama...ale w listopadzie znów jedzie a mi będzie już też ciężej więc narazie wole nie myśleć co to będzie :P ja już dziś uciekam bo tescie na grila przyjadą, ide coś poszykować do szamania :) życzę Wam miłego dnia :*

Hej dziewczyny - ja dzisiaj sama, mój też często pracuje w niedziele. Przez ostatni tydzień brzuszek mi rośnie jak na drożdżach ;) Dziś czuję się nawet dobrze a wy? Czekam na wasze obiecane aktualizacje zdjęć ;) Ja dodam za tydzień, bo robię raz w miesiącu a ostatnie dałam z 23 sierpnia.

Gość sysia09
a ja sie dzisiaj obudzilam ze strasznym bolem gardla i prawie caly dzien przespalam... Wiecie moze co jest dobrego na bol gardla?

Gość sysia09
tyle to i ja wiem:) dlatego narazie zadnych nie boje tylko goraca herbatka z sokiem malinowym :) moze przejdzie:)

dzień dobry dziewczyny :) u mnie dziś piekne słoneczko :) aż żyć się chce :) lece zaraz farbować włosy :) farbujecie w ciąży? ja oczywiście tylko CASTINGIEM bez amoniaku :) jakoś trzeba wyglądać :) jutro wizytaaaaaa :D już się nie mogę doczekać :)

za farbowalam w zeszla srode :) mialam juz odrosty na 3cm!!! ale jakos jeszcze wygladalam :P ja mam wizyte we wtorek za tydzien :D

MAMA2013LUTY ---> przeleci, ja dopiero co mówiłam ze ło boziu jeszcze 3 tygodnie :D a to już jutro :D ciekawa jestem czy nam nie powie że jednak synek :D ale będą jaja :D hihi

Gość sysia09
ja niedawno bylam... Teraz dopiero 9 X.... I juz sie nie moge doczekac:)

Gość sysia09
wlosy tez juz malowalam:) ze 2tyg temu... U mnie dzisiaj tez ladne sloneczko nawet juz okna w domu umylam:)

hej. ja tez sie dbrze czuje, wstawilam pranie i mam zamiar bigo dzis ugotowac al ak to wpraniu wyjdzie to nie wiem. ja wloskow nie farbuje mam nat ale oczywicie w ciazy nie ma zadnych przeciwskazan i farbucie o woli. no podobno wlosy w ciazy mega szybko rosna dlatego teraz zdecydowalam sie na zapuszczanie. ja tez musze umyc okna ale jescze nie teraz. aha zaraz dodam zdj

No to mykam mamuśki na wizytę :) ciekawe czy coś się zmieniło czy została nasza córcia :D dam znać :)

Gość sysia09
ja dopiero 9 mam na wizyte bo moj lekarz pojechal sobie na urlop:) ale jakby sie cos dzialo to mam numer do jego jakiegos dobrego kolegii:) juz sie nie moge doczekac bo moze wkoncu sie dowiem co bedziemy z mezem mieli:)

no i już po wizycie :) jest potwierdzone że dziewczynka :D:D:D NASZA MAJA :D ❤️ ma 320 g i mierzy 15 cm bez nóżek :) serduszko w normie, mózg w normie, nerki w normie, żołądeczek nawet widzieliśmy :) kość udowa 3cm :D ale fajny wieczór :D:D:D

no to bardzo dobrze :) mala rosnie jak na drozdzach :) moj maly ma ponad 2cm kosc udowa :) te male szkraby naprawde szybko rosna :) jeszcze drugie tyle i powitamy nasze malenstwa na swiecie ❤️ ahhhh :)

no rośnie rośnie :) aaaa i termin mam na dzień dzisiejszy na 6.02.2013 :P wg wagi i wzrostu dzidzi :)

a to sie co chwile zmienia :D ja co wizyte slysze inny termin hehe ale na karcie ciazy mam wpisany z USG 14 luty a z miesiaczki 17luty, ostatnio sie dowiedzialam ze na 16 luty, ide na wizyte 2 pazdziernika i zobaczymy co wtedy wyjdzie :)

no racja , nie ma reguły :P sto razy się zmieni:) najważniejsze ze wszystko jest w porządku :) kurcze jakoś sie nie umiem zabrać za zrobienie fotki... chyba się dziś wezmę w garść :P