Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klola

jakiej firmy kosmetyki najlepsze

Polecane posty

Gość klola

dla noworodków? w sierpniu zostanę mamą i nie wiem jakie kosmetyki wybrać pomocy:)

my na poczatku uzywalysmy firmy dzidzius juz nie pamietam i oilatum do kapieli .a pozniej kupilam w roosmanie.z babydream.( wyprodukowano dla roosmann) i jestem mega zadowolona.nie ma uczulen itd. i sklad super nie zawieraja parabenow i peg.

ja do kąpieli używam ziajki i jestem bardzo zadowolona:) do natłuszczania skóry oliwka bambino i tak samo szampon do włosów bambino :) co do maści to linomag zielony i linodrem również zielony na odparzenia..- bardzo dobrza rzecz ! Mój mały ma bardzo delikatną skórę do tego ma przepuklinę pępkową i ma przyklejane plastry które go odparzaja i po dwóch dniach używania linodrem...śladu nie ma po rankach także polecam :) pampersy - z rossmana babydream i tak samo husteczki mokre - fajna cena i jakościowo bardzo dobre, nic sie dziecku nie dzieje, zero odparzeń :)

a na odparzenia tzn nigdy nie mialysmy ale jak tylko jest lekkie zavzerwienienie to polecam alantan plus masc.niedrogo ok 8 zl

My uzywamy jonsons baby i jestesmy bardzo zadowoleni mamy plyn do kapieli 3w1 jest rewelacja balsam pielegnujacy choc nie jest nam potrzebny i krem przeciw odpazeniom tez rewelacja Na dzien uzywamy kremu z filtrem 30 z zajki ale niestety nie jestem zadowolona gdyz słabo sie wchlania zostawia biale slady, zle sie go rozprowadza. takto uzywalismy jeszce mydelka z nivea baby tez jest ok

Gość Bonaventura
Ja również używałam głównie kosmetyków Babydream z Rossmanna. Szampon miał super bezpieczny skład bez parabenów i SLS-ów, fajny był też krem przeciwsłoneczny Babydream, chusteczki, płyn do mycia od "stóp do głów - kopf bis fuss". Kosmetyki Babydream były przy tym tanie i nie powodowały alergii czy zaczerwienienia skóry. Oliwkę natomiast miałam firmy Bubchen.

Gość tylko weleda
reszta ma fatalny skład

Gość klola
a co sądzicie o nivea?

Gość jesli dziecko nie ma
alergii ani egzemy, to nieuzasadnione jest uzywanie Oilatum.

Gość klola
więc jaki polecasz?