Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FacetZWyższąKlasą

Co myślicie na temat takiego wypoczynku w lesie? [FOTO]

Polecane posty

Gość prawiki so tutej
a jak kleszcz ci się wbije, to co zrobisz?

Widać że Aryjki. Naturyzm jest naturalny dla kultury Aryjskiej . To wyróżnia nas od kultury semickiej, my nie wstydzimy się nagości, dla nas nagość to natura i bycie nagim w lesie, czy nad jeziorem to integrowanie się z przyrodą. Też mam takie foty, z tym że bardziej naturystyczne i Aryjskie.

Gość Zuzanna Amelia & 21
Wszystko fajnie tylko jak Ty sobie wyobrazasz taki naturyzm w katolickiej Polsce? przeciez to grozi ukamienowaniem na miejscu albo chmara sliniacych sie niewyzytych debili co sie beda trzepac w pobliskich krzakach.

Zuzanna Amelia & 21-Mój świat sie nie kończy na Polsce, a po za tym można być w lesie niewidocznym.

Po za tym kobiety są wstydliwe, namówić kobietę na nagie opalanie, to nie jest znów tak prosto.

Która z was opalała się kiedykolwiek na plaży naturystycznej?

Gość Zuzanna Amelia & 21
Zagranica to zaden wyczyn.

njunnujn-No i przyznaj sama, że to coś normalnego i naturalnego, bez poczucia wstydu itp.

te dziewczyny ze zdjęcia na pewno zaraz po pstryknięciu fotki wstały na równe nogi i otrzepywały sie z igliwia i różnych leśnych kłujek ;)

w lesie nie chciałabym tak wypoczywać bo kleszcze,mrówki czy inne robale fuuuuj.Nie,dziękuję ;) Ale lubiłam się opalać nago-niestety tak jak piszecie..Moja przygoda z takim opalaniem skończyła się jak kapnęłam się,że na polance wcale nie jestem sama tylko jakieś zboki się trzepały za przeproszeniem po krzakach :O

Moorland mnie takie coś nie kręci. " wszystko mierzysz kategorią seksu? No bo pływanie w stroju kąpielowym jest dla ciebie fajne, a bez już nie? Dla mnie to bezsensu. Co miało by cię niby kręcić? Naturyzm z seksem nie ma nic wspólnego

Nie rozumiem o co takie halo. Jak jest ładny dzień, to opalam się nago na balkonie :p

Gość Zuzanna Amelia & 21
Z dwojga zlego wole mrowki i robale niz trzepiace sie po krzakach zboki.

oj ja nie mówię, że zaraz trzeba być owiniętym jak na pustyni, ale jednak to robactwo plus brak majtek...nie, sorry, to nie dla mnie. Tym bardziej, że nasłuchałam jak jak to jednemu facetowi kleszcz wlazł pod skórę tuż przy odbycie....

Gość nawalona ziutka
już nie róbcie z Polszy takiego zadupia:O ja 20 lat temu w Chałupach nago śmigałam i nikt tam palcami nas nie wytykał/oczywiście to była wydzielona plaża dla nudystów/ a że faceci się ślinią no ba:D na całej kuli ziemskiej zdrowi faceci na widok kobiecego ciała się ślinią :) i oby tak zostało na wieki :D;)

Nóż - ale skąd ty wziąłeś ten seks?! Narciarstwo też mnie nie kręci...wszędzie widzisz podteksty?

Gość Zuzanna Amelia & 21
Noz - glodnemu zawsze chleb na mysli.

Demani-Podziekój kościołowi i katoliką za polskich podglądaczy. Za czasów pogan to nagość była czymś normalnym, dopiero za czasów katolików robiono pranie mózgu, że golizny trzeba się wstydzić, szkoda że nie uczono że tych gołych nie wolno podglądać. No ale jak się na tereny Aryjskie wprowadza semicką kulturę, to tak się potem dzieje, ze nawet nago wykąpać w Polsce się nie umiesz. Przykro mi z tego powodu, mam nadzieję ze tą kulturę semicką skutecznie wyplemimy z Aryjskich ziem.

Njun - natura naturą, ale nie chciałabym usiąść gołym tyłkiem na mrowisku :P

zahaczamy o Noc Kupały z racji bliskiej daty :) jaka aryjskość jak tu słowianie?