Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jem plastik

Jestem beznadziejna nigdy nie scchudne

Polecane posty

Gość jem plastik

Nigdy az mi sie rzygac chce!

Gość jem plastik
a do wyrzygania mam wszystko wszystko co mialam w lodowce

Gość kurdeczko
komu plastik tak zalazl za skore? slima fast czy diomendi?

Gość jem plastik
ty tez pijesz te slim fasty! wszystkie jestescie glupie same plastikowe lalunie z targu za 2 grosze

Gość jem plastik
po co ja tu przychodzilam to nie wiem nikt mi nie pomoze, kazdy mysli o sobie, zadnej rady tylko bluzgi bluzgi i plastik

Nie lubię obrażania innych, ale w jednym masz rację...lepiej jeść zdrowe i normalne produkty...Jedz mniej i będzie dobrze i wal innych, ja tak robię i pomaga...aby ustrzec się kompulsów nie idź na głupią dietę cud...a ogranicz jedzenie, ruszaj się i do celu!

dzięki...mam wolne, dlatego tyle się udzielam dzisiaj...wiem, że może jestem wredna, ale nie popieram lasek jedzących lide, meitzang, slim fasty czy inne badziewie, które odchudzają portfele naiwnych lasek...a uważam, że tu na forum niestety ciężko o kumpele...są życzliwe osoby, owszem, ale jeszcze więcej pustaków i zawistnych dziewuch...

Gość jem plastik
ja mam randke dzisiaj co mi przeszkadzacie ja jem zdrowe produkty! jajka od sasiada czasem tylko mnie posmyra pod sukienka ale swojskie jajka drogie a ja pieniazkow nie mam o jeszcze sie ucze

Gość jem plastik
a ten sasiad kowalewowicz to nie wiem czemu za darmo mi tych jajek nie daje a mamusia jak do niego po swojska szyneczke idzie to zaplakana wraca ale nie wiem co sie stalo , waze ze jey ekologicznie z farmy

Gość jem plastik
kiedys tez mielismy farme ale ja zjadlam te prosiaczki tak biegaly tak kwiczaly ze nie moglam czatowac a interii to wzielam i zezarlam

Gość jem plastik
no ale to byl blad bo ja teraz gruba troszke jestem mze wiecej niz troszke ale wiecie nie musze wam duzo mowic o sobie bo juz za duzo powiedzialam

konwalia, wcale mi sie nie wydaje, zebys byla wredna! tylko masz fajne podejscie do dietowania, nie jak te anorektyczki suplementowiczki ;) ja juz nie wiem, kto pisze na tym topiku, ale ostrzegam cie, ze nie ten tppik nie jest "prawdziwy" tylko jakas dziewczyna wsciekla sie na jakas inna dziewczyne i pod jej nikiem pisze jakies absurdalne, ale czasem nawet smieszne, rzeczy. moze to nawet kilka osob pisze ;)

Gość jem plastik
ja pisze sama ja moimi raciczkami a wy jecie plastik

wiem, że ktoś sobie jaja robi...ale i tak postanowiłam się tu odezwać...nie wiem tylko po co ktoś sobie tak żartuje, ale przekaz jest dobry:/ oj wredna jestem, niestety :)

"kiedys tez mielismy farme ale ja zjadlam te prosiaczki tak biegaly tak kwiczaly ze nie moglam czatowac a interii to wzielam i zezarlam" ja obstawiam, ze ten wpis jest najsmieszniejszy :D

mi tam żal biednych świnek...:P to już lepiej serio ten plastik wpieprzać...opakowania z danio light i takie tam :P

Gość Do uu
Uu ja obstawiam ze ty to piszesz to ty jestes "Jem plastik"

Gość jem plastik
To nie ja ja jestem uu przeciez

Gość Wiedzialam ze to ona
Zapomnialas sie wylogowac a teraz idz dziecko spac

Gość Wiedzialam ze to ona
To forum schodzi na psy przyjdzie taka i rozwala topiki

Gość super jestes dumna z siebie?
zastanow sie co robisz naprawde tutaj sie ludzie odchudzaja znowu zmienisz nicka i bedziesz udzielac cennych rad/ co cie obchodzi ilekto je i co je zajmij sie soba

tak, ja pisalam jako 'jem plastik' na poczatku, ale potem ktos sie zaczal podszywac i pisac o tych prosiakach, soltysach i innych smiesznych rzeczach :D na poczatku te podszywy byly strasznie nudne, ale potem sie ten ktos wyrobil, albo wrecz inna osoba zaczela pisac ....

taki już problem żałosnych dziewuch, które z zazdrości obrażają innych i rozwalają tematy...ale serio uważam, że jedzenie slim fastów, lidy i tak dalej to głupota...

Gość do uu
myslalas ze jak sie zaczernisz i zmienisz pseudo to nie zauwazymy? nie jestesmy idiotkami

Gość do uu
to ty pisalas bo sie zapomnialas wylogowac jestes zalosna zazdrosna i glupia wrecz

ja tez i roznych rzeczy slodzonych slodzikiem albo syropem kukurydzianym, ktory czesto jest przemycany pod eufemistyczna nazwa 'fruktoza'.

ja sie nie zapomnialam wylogowac, ja sie dopiero zalogowalam ;)

Gość nie gadajcie z nia
nie karmic trolla