Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mu___szka

Do samotnych Mam

Polecane posty

Powiedziałam już mamie. Nie mogę pójść do rodziców. Mieszkanie maleńkie, do tego mam zły kontakt z ojcem... Całą nadzieję szlag trafił... :O

Gość jestem po śniadaniu
a tak miało być pięknie!!! już zdążyłaś pochwalić się wszystkim na forum jak to będziesz mieszkała w pięknym domku opłacanym z zasiłków, tylko zapomniałaś właścicieli zapytać o zgodę i ich plany

Gość jestem po śniadaniu
noga powinęła ci się już dawno, teraz swoją głupotą ciągniesz po prostu lawinę nieszczęść

Gość jestem po śniadaniu
jak można planować przyszłość bez pracy, z małym dzieckiem, z zasiłków, w cudzym domu, nie pytając właścicieli o zgodę?

Już jakiś czas temu pytałam właścicieli, ale widocznie znalazł się ktoś bardziej zdecydowany. I już.

Znalazłam, znalazłam mieszkanie!!! :))))))) Co prawda nie będę mieszkała tam sama ale to jest nieważne, na początek wystarczy :)

Dziewczyny macie jakąś stronkę, gdzie są POPRAWNE wzory pozwów rozwodowych? Ja jednak po wielu namysłach zdecydowałam się na ten bez winy. Tylko dla dziecka, bo wiem, że jest mściwy a nie chcę całe życie drzeć z nim kotów, chociaż jedną sprawę załatwimy ugodowo... Mieszkanko gotowe, już czeka na nas :) Udało mi się pozbierać po rodzinie 1000 zł, na początek będziemy mieć, potem mam nadzieję, ze alimenty będą.