Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mu___szka

Do samotnych Mam

Polecane posty

Gość Mu___szka
Dzięki Ci Leal :) Pomyślę co bym jeszcze chciała wiedziec i napisze. Nie wiem czy bede mogla tu wpasc dzis i jutro, ale jak cos to w poniedzialek bede juz na pewno.

Cześćc:) jednak wpadłam wcześniej :) przypomniało mi sie coś ważnego-nawet jeśli w sądzie będziesz musiała coś zapłacić(koszty sądowe) to gdy sąd orzeknie rozwód z jego winny będzie musiał wszystko oddać i tobie i sądowi.Jeśli bez orzekania o winie to koszty na pół. Ale ewidentnie to jest jego wina więc naprawde powiinnaś domagać się jego winy.

Gość Mu___szka
Leal dzięki Ci za wszystkie rady, kochana jesteś :* Przez weekend poszukiwałam lokum. No i wpadłam na pomysł, moja koleżanka i jej rodzice wyjechali do Niemiec kilka lat temu, mają domek teraz stoi pusty. Jest zaniedbany, do remontu, myślicie że dałabym sobie radę sama w takim domu...? Na mieszkanie w bloku mnie nie stać. Nie ma szans. A z kims na pół też nie chcę, bo jednak dziecko w nocy nie śpi, czasami w dzień płacze, to mogłoby komuś przeszkadzać...

Gość jestem po śniadaniu
a do pracy to gdzie się wybierasz? kto będzie płacił rachunki za ten dom?

Gość Mu___szka
Do pracy się nie wybieram. Mam małe dziecko. Tam nie ma żłobka. Pieniądze będę miała, nic się nie bój. Znowu Ci się nudzi???

Gość jestem po śniadaniu
jak już się tak publicznie chwalisz swoim życiem to napisz również skąd bierze się pieniądze nie pracując - inne samotne mamy chętnie skorzystają z takiej podpowiedzi! chyba, że masz pomysł zarobić je w najstarszym zawodzie świata

Gość jestem po śniadaniu
no co? czekamy

Gość Mu___szka
Wystarczy, że przeczytasz cały wątek i będziesz wiedziała, skąd wezmę. Nie, niestety, zaskoczę Cię, ale w najbliższym czasie nie mam zamiaru mieć NIC WSPÓLNEGO z ŻADNYM facetem... Na szczęście jest Opieka Społeczna, która pomaga kobietom takim, jak ja. A Tobie nic do tego. Idę coś zjeść, bo w przeciwieństwie do Ciebie, nic jeszcze nie jadłam :D

Gość jestem po śniadaniu
już widzę jak Opieka Społeczna finansuje twoje rachunki - dorośnij w końcu i idź do pracy - ponoś konsekwencje swojej zabawy w mamusię i tatusia

Gość niuńkaaaaaaaa
Właśnie zamierzam. A co - lepiej będzie jak zostanę z nim? Żeby co dzień słyszeć, jaka to ja niby jestem? Żeby pokazać dziecku taki "model" rodziny? Żeby każdego dnia płakać? I słyszeć, ze czego chcę, skoro mam pieniądze?????!!!!!! Opieka mi da, bo każdej mamie dają, a przynajmniej wiem, że będę szczęśliwa!

Gość niuńkaaaaaaaa
Ok, idę od jutra, a zajmiesz się moim Dzieckiem? :D Płacę 60 minut za godzinę :P

Gość niuńkaaaaaaaa
To ja - Mu___szka zapisał mi się inny nick.

Gość jestem po śniadaniu
to załóż kapcie na nogi i idź do najbliższej placówki MOPS-u i zapytaj ile dostaniesz - potem wróć na forum i napisz nam nam tę zawrotną kwotę, która umożliwi ci to twoje nowe wspaniała życie

Gość jestem po śniadaniu
będę czekać na informację o tym wysokim zasiłku dla samotnych matek - zresztą chyba wiele dziewczyn czeka!

Gość jestem po śniadaniu
czy to takie dziwne muszko, że chcę się dowiedzieć jak zdobyć ten przeogromny zasiłek pozwalający samotnym matkom na cudowne życie? jesteś taka pewna, że go dostaniesz, to podziel się też z innymi dziewczynami jak to zrobić

Gość Mu___szka
Jasne, że zignoruję. Jestem po śniadaniu, szkoda twojego czasu :D Ja nie muszę się nikomu tłumaczyć :)

Gość jestem po śniadaniu
no właśnie, a robisz to już przez 8 stron

Gość Mu___szka
nakreślam moją sytuację, żeby komuś było łatwiej mi pomóc. Dziewczyny pytają, a ja odpowiadam. Czy uważasz ze odpowiadanie na pytania to tłumaczenie się?

Gość jestem po śniadaniu
jak to - dziewczyny pytają a ty odpowiadasz? w pierwszym swoim poście i dwudziestu następnych to ty ciągle pytasz ile dostaniesz i co ci się należy z racji odejścia od męża, a poprzednie dwie strony to twoje chwalenie się ile to nie dostaniesz od Opieki Społecznej na nowy start dlatego chcę się dowiedzieć ILE?, bo jakoś nie chcesz podać kwoty - to wszystko

Gość Mu___szka
Bo powiem brzydko :P Idź stąd. To mój ostatni post odpowiadający na Twoje. I nie próbuj "występować" pod innym nickiem, bo to nic nie da :P

Gość jestem po śniadaniu
w takim razie zwracam się do innych samotnych mam - zapytajcie koleżankę muszkę jak i jakiej wysokości można zdobyć ten zasiłek dla niepracujących, młodocianych mam, który umożliwia opłacanie wynajętego na nową (samotną, tylko z dzieckiem) drogę życia domu - może zmieniły się jakieś przepisy, a inne samotne matki o tym nie wiedzą?

Gość Mu___szka
Kur*** a ja mówiłam, że będę płacić za ten dom????? Będę go wynajmować za damo!!!!! A rachunki to nie jest jakaś astronomiczna kwota! Nie rób z tego tragedii, co się martwisz, Ty mi pieniędzy dawać idiotko nie będziesz!!!!!! Mam rodzinę i przyjaciół i gdybym nie miała grosza to nie będę sama! A jak dziecko podrośnie to pójde do pacy!!! Coś jeszcze chciałaś wiedzieć, czy możesz już spier***ać??????????!!!!!!!!!!!

Gość jestem po śniadaniu
:-)

Gość jestem po śniadaniu
ja płacę dość wysokie podatki, więc jeżeli weźmiesz choć grosz z Opieki Społecznej to niestety,ale ludzie tacy jak ja będą cię utrzymywać

Gość Mu___szka
Mam płakać? Biedna po śniadaniu, zbiednieje przeze mnie...

Gość jestem po śniadaniu
nie musisz płakać, i tak nic nie dostaniesz

Gość Mu___szka
Ok, ja kończę, gdyby wróciły Dziewczyny z "początku" topicu, albo Leal, odezwijcie się, ja będę co jakiś czas zaglądać.

Gość Mu___szka
haha no ja też nie mam zamiaru narzekać :D

Gość Mu___szka
No i po śniadaniu dała sobie spokój :D

Gość Mu___szka
Nikogo już nie ma?