Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beton zerko

CZy piersi 65 G są małe ?

Polecane posty

Lomu - biegać mi nie wolno, na kijki mnie nie stać, a basenu nie mam w promieniu 30 km. No i nie rozbiorę się przy ludziach. Z tym całym tłuszczem, rozstępami i cellulitem. A fuj.

Gość 345345
Ciebie chwalą na forum Ci co widzieli Cię . Chyba faktycznie Cię nie przekonam, ale myślę, że jeśli nikogo nie miałaś, to dlatego, że byłaś zbyt zakompleksiona i ktoś patrzył na Ciebie z zachwytem, a Tobie się wydawało, że z niechęcią. Więcej wiary w siebie! Trzymaj się :)

Rhówka - Twoja aura jest w stanie przyćmić nawet najmniejsze niedoskonałości Twojego ciała, które i tak są wyimaginowane! Lomu - Ty zamiast wspierać niewiastę, to ... eh!

Gość zareks 27
zarek 27 - a w jakim celu chciałbyś ujrzeć Rhówkę w bieliźnie? By nacieszyć oczy .

Kijki możesz w lesie znaleźć... Chodzę czasem na basen i uwierz mi, że chodzą tam stare, pomaszczone baby, ważące po 80kg, albo więcej. Nie szukaj wymówek - albo chcesz coś zmienić, albo będziesz do końca życia narzekać... Ale nie na to, że jesteś gruba, tylko na to, że Ci się nie chce...

Gość 345345
DeMorai a Ty jednak starasz się przekonać ;) I dobrze!

"Lomu - Ty zamiast wspierać niewiastę, to ... eh!" Ale w czym wspierać? W utwierdzaniu się, że jest gruba i nic nie może z tym zrobić? Przecież Jej się to nie podoba.

zareks 27 - a zaraz potem się porzygać. Lomu - ze starych bab nikt się nie będzie śmiał, bo są stare. A ja ostatnio założyłam kieckę do kolan i usłyszałam autobusie "boże, z takimi nogami i się nie wstydzi wychodzić? Jeszcze taką spódnicę ubrała, wstrętne" no więc o czym mówić gdybym poszła na basen. Tam chodzą opalone, atrakcyjne laski w bikini, które idą się popluskać, po podrywać facetów. A nie takie walenie jak ja. Poza tym, od podstawówki nie pływałam, nie wiem czy się nie utopię. No i nie mam nawet kostiumu, ani kasy na wstęp i dojazd.

Gość zareks 27
Czy twoją osobę nie cechuje fatalizm ? Postawa negatywna ?

Gość triu
ktoś napisał że ma 65 E i ze sa male. ja mam 75 B. czyli 65 E sa wieksze tak? sorki nie znam sie jeszcze :D

"Tam chodzą opalone, atrakcyjne laski w bikini, które idą się popluskać, po podrywać facetów" :D:D:D:D Chyba na zły basen chodzę...

Może i na zły. Ja mam do najbliższego 30 km, byłam nawet w zeszłym roku, ale nie odważyłam się przebrać. Siedziałam sobie na trybunach i oglądałam. Opisuję to, co zobaczyłam po prostu.

Gość Lubiąca kawe 22
Wazyłam przed ciążą 58-teraz 59 (14tc) i jestem uważam zgrabna i nie jeden wzroku odemnie nie moze oderwac...mam 165cm. Trzeba miec poczucie własnej wartości!

Gość fsdfsdfsd
jezu o co wam chodzi ? przecież ona nie chce wcale schudnąć, tylko jest typem osoby która uwielbia jak ktoś się nad nią lituje... wy możecie jej dawać 1000 rożnych propozycja a ona i tak zawsze znajdzie wymówkę 🖐️ kto nie chce szuka powodu 🖐️

Lubiąca kawę - bo jesteś ładna. A mnie to już nic nie pomoże. Lomu - wiesz, ja przejdę się z psem na pół godziny i bez inhalatora bym się udusiła z moją astmą. Zastanawiam się na poważnie nad powrotem do mojej diety sprzed lat. Skoro zrzuciłam wtedy 20 kilo, to może teraz mogłabym jakieś 15 w ten sam sposób...

Rhovannion -> przecież ty masz bardzo ładne proporcje ciała wiec nie mów że masz je brzydkie taż że się nie da pokazać w kostiumie

Lev, a co mają proporcje do: nadwagi, rozstępów, cellulitu i blizn? Ja nie mam nic do moich proporcji, gdybym poza nimi w bonusie nie dostała 10 kilo in plus, grubego brzucha, nóg, tyłka i całej, wyżej wymienionej reszty?

"Zastanawiam się na poważnie nad powrotem do mojej diety sprzed lat. Skoro zrzuciłam wtedy 20 kilo, to może teraz mogłabym jakieś 15 w ten sam sposób... " I mamy jakiś postęp :)

Chłopie... do Ciebie jak do ściany. Nie, nie mam. Nigdy mnie nie widziałeś, nie masz pojęcia jak wyglądam, ale będziesz mi z uporem maniaka wpierał coś, co nie jest prawdą.

Dieta, dietą, ale ruch to podstawa :) Tak, czy inaczej, trzymam kciuki za powodzenie ;)