Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_zdołowana_1988_

Proszę przeczytajcie i doradźcie!!!:(

Polecane posty

Gość ona_zdołowana_1988_

Hej!! Sytuacja jest dość skomplikowana, nawet nie wiem jak ją mam opisać więc zrobię to w formie smsowej, tzn napiszę smsy, które on mi napisał... Sms-y: 1.Daj mi trochę czasu, bo nie ograniam już tego wszystkiego. Próbuje już z Tobą któryś raz i cały czas to samo... 2.Poprostu mam uraz po tym całym nieudanym związku. Wiesz którym. I teraz nie mogę się zakochać;-( to nie jest dla mnie łatwe. I naprawdę szczerze Ci mówię, że to boli. 3.Nie rzucam( w sensie słów na wiatr) Ciągnie mnie do Ciebie ale nie mogę się zakochać. Podobasz mi się. Jesteś fajna dziewczyna no ale co ja zrobię. Nie wiem. Może potrzebuje trochę czasu. Nie wiem. 4.Nie każdy to jednakowo przechodzi. Ja już próbowałem, nie tylko z Tobą i zawsze było to samo. Przez Olę mam zepsute uczucia, albo wcale nawet ich nie mam..To nie jest takie łatwe.Wiesz jak mi jest przykro? Że poznam fajną dziewczynę a i tak nie potrafię jej pokochać..To co ma udawać, że Cię kocham tak?;-( 5.Oli już nie ma i nigdy nie będzie. I pogodziłem się z tym już dawno.Ale zranione uczucia zostają. Później napisał jeszcze: 1.Przepraszam..Daj mi trochę czasu...Poprostu nie chce Cię ranić. Chciałem dobrze. 2.;-(masz rację. Chyba sam nie wiem czego chce...I to ja chyba stwarzam problemy. Coś się ze mną dzieje. Nie potrafię naprawdę kogoś z sercem pokochać.. I to naprawdę boli...Ale też nie dobrze jest udawać. Dobrze przemyślę wszystko tylko potzrebuje czasu.. Te smsy są z wczoraj i już mu na nie nie odpisałam, stwierdziłam, że to nie ma sensu... eeeeh nie wiem co mam zrobić?? dać mu czas, żeby przemyślał wszystko?? Nie odpisywać mu na smsy?? Od wczoraj nie odzywa się.. Dodam jeszcze, że znamy się od maja tam tego roku, między nami było różnie.. Zakochałam się w nim i zależy mi na nim. Doradźcie mi coś proszę!! Ale z drugiej strony myślę, że on nie zaoferuje mi miłości, bo co nagle przecież nie zakocha się we mnie:(

Gość musisz sie pogodzic ze
On Ciebie nie kocha bo sie nie zakochal, tlumaczy to na swoj sposob zeby ciebie nie zranic, nie powie ci w oczy i doslownie ze nie chce z toba byc bo to trudne.Daj sobie spokoj, z czasem odkochasz sie i bedziesz cieszyla sie ze tak zrobilas.

Gość ona_zdołowana_1988_
Chciałabym porozmawiać z nim w cztery oczy ale co mam zaproponować mu spotkanie?? My mieszkamy od Siebie 60km;/

Gość ona_zdołowana_1988_
Napisać do niego czy poczekać aż się odezwie??

Gość ona_zdołowana_1988_
Ale nie potrafię, kocham go;((

Gość ja tez jestem ciekawa
watpie zeby cos z tego bylo, pewnie nigdy juz nikogo nie pokocha jak swoja ex, jak juz bedzie tzw "starym kawalerem" to sie ochajta z jakas zeby nie byc samotnym, zeby miec dzieci, bo rodzina bedzie naciskac, ale prawdziwie sie kocha tylko raz.

Gość Robert..
doradzam; jesli masz odrobine szacunku do siebie samej i jego TERAZ pozwól mu żyć własnym życiem.On cie już nie pokocha bo kocha inną.Tyle.

Gość Robert..
dodam:P że miałem podobnie, ona kochała sie w moim koledze z uczelni po roku walki zreyzgnowłem i nie żałuje mam tylko nadzieje że jest szczęśliwa tak jak ja obecnie:)

Gość ona_zdołowana_1988_
To co mam zerwać z nim kontakt definitywnie?? Nie odpisywać mu na sms-y??

Gość tentyptakma
Daj sobie z nim spokój....Nic na siłę....

Gość ona_zdołowana_1988_
Ale ja nie chce na siłę, napisał że przemyśli więc poczekam...

Gość ona_zdołowana_1988_
To co mam zrobić??:(((zerwać kontakt??

Gość ona_zdołowana_1988_
ale ja nie potrafię;(

Gość czop456
I co myslisz ze da mubto myslenie stwierdzi ze jenak xie kocha,nie ludz sie,skoncz z nim,nie ma nic gorszego niz jednostronne uczucie,kiedys poznasz kogos kto cie pokocha i sama stwierdzisz ze z tym tu marnowalas czas

Gość ona_zdołowana_1988_
Wypowie się ktoś jeszcze??

Gość Kinia;*
Napisz mu ze dajesz mu czas ale nie obiecujesz czekania w nieskonczonosc. I zyj własnym zyciem,moze sie odezwie jak cos przemysli. Po prostu odpusc mu na jakis czas, przeciez jasno Ci to napisał wiele razy uszanuj to inaczej nic nie zdziałasz.

Gość ona_zdołowana_1988_
Kinia - a jak napiszę sms w stylu:"hej co tam u Ciebie" to odpisać??

Gość Kinia;*
Odpisz mu, ale zdawkowo, bez żadnych umileń, buziek, czegokolwiek. Np. '' wszystko ok, dzieki ze pytasz'' cos takiego, nie mozesz z nim znów wchodzic w szczegóły. A jak bedzie pisał czemu taka jestes, albo czemu sie nie interesujesz, to napisz mu'' daje Ci czas, tak jak tego chciałes''. Tak bedzie najlepiej, bo dasz mu czas, ale nie zrezygnujesz całkowicie.

Gość ona_zdołowana_1988_
Dziękuję Kinia:))) Tak zrobię...

Gość ona_zdołowana_1988_
Kinia mogę prosić jakiś kontakt do Ciebie??

Gość Kinia;*
Nie ma za co;) Musisz się trzymac i zadbac teraz o siebie;) A on moze zrozumie to wszystko i coś zmieni, ale musi zacząć od siebie.

Gość ona_zdołowana_1988_
I nie pisać pierwsza do niego??

Gość masz byc twarda
i nie pisac ma zaczac cie szanowac ot co

Gość ona_zdołowana_1988_
Dziękuję ślicznie za wszystkie rady!:)

Gość ona_zdołowana_1988_
Wypowie się ktoś jeszcze??

Gość Kinia;*
Przepraszam, że dopiero dzisiaj;) NIE, absolutnie nie pisać i nie szukać kontaktu w żaden sposób. Dać sobie i jemu czas;)