Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_zdołowana_1988_

Proszę przeczytajcie i doradźcie!!!:(

Polecane posty

Gość ona_zdołowana_1988_
Nieeeee, jestem z Okolic Gdańska...

Gość popielowwa
Juz dostalas wiele madrych odpowiedzi na swoje pytanie z tematu. NIE PISAC I NIE ODZYWAC SIE. najlepiej dac spokoj. A to ze chlopak ma Cie dosc to moja wlasna interpretacja sytuacji. Pisalas tez ze bywa ze sie nie odzywa tygodniami... po prostu nie zalezy mu na Tobie. Nie podtrzymuje tej znajomosci, zbywa Cie, jestes dla niego jak to ktos powiedzial "materialem zastepczym". Przyjmij prawde do wiadomosci.

Gość ona_zdołowana_1988_
Dałam mu czas więc poczekam na jego ostateczną decyzję..

tak się nie zachowuje zakochany facet, niepotrzebnie zawraca Ci głowę, moim zdaniem nic z tego nie będzie, przykro mi. Albo będzie z Tobą z takiej łaski, że łazi zanim taka zakochana i nie wie co ze sobą zrobić.

Gość ona_zdołowana_1988_
Żabka86 - radzisz mi odpuścić??

Gość kitlas z ksiezyca
omg ktos tu jeszcze traktuje cie powaznie?? "odpuscic czy nie odpuscic??" załosne

Gość ona niezdolowana;)
odpusc zdecydowanie, jakby mial z toba byc i naprawde tego chcial to by nie pisal tak, nie odsuwalby sie od Ciebie. skoro wie ze nie potrafi sie w Tobie zakochac to raczej nic z tego nie bedzie i lepiej dla ciebie bedzie, jesli to urwiesz. bo po co ciagnac cos, miec nadzieje, jak z gory wiadomo ze komus nie zalezy na czyms wiecej. naprawde niewarto tego ciagnac, mowie to z wlasnego doswiadczenia. bo mialam dosc podobna syt..

Gość zgbds
ja tez mialam taka sytuacje z ta roznica ze tamten nie pierniczyl sie i napisal ze koniec z nami bo on ciagel mysli o swojej bylej na poczatku bylam zla na niego, ale teraz z perspektywy czasu mysle ze sie dobrze zachowal-byl szczery, zerwal nie marnujac dluzej mojego cennego czasu

Gość DO IGI
Iga obawiam sie ze trafilas na niedojrzalego czlowieka, dziecko to obowiazek, praca, monotonia, jednostajnosc, rutyna... tyle jestescie dla niego warci? Dopadla go rutyna i tyle!!! I zwala wine na was na to ze juz was nie kocha????? co za typ to dzieciak i tyle, chce sie jeszcze pobawic i nie do konca wie czego chce od zycia, wlasnie odkryl ze brak mu wolnosci... albo potraktujesz go krotko mowiac jakim jes smieiarzem, wywal z chaty, albo trzymaj go krociutko na smyczy

Gość DO IGI
tak to kuzwa z tymi frajerami jest-kazdy szuka swojego szczescia holera wie czego sie po nich spodziewac, bo dzisiaj mowia ci ajlawiu a jutro gudbaj i leca szukac szczescia gdzie indziej, cos takiego powinno podlegac karze to jest jawne krzywdzenie drugiego czlowieka dla wlasnych egoistycznych pobodek

Gość DO IGI
a my, niestety na wlasne ryzyko wiazemy sie z drugim czlowiekiem, ufamy jego slowom, wierzymy ze zostaniemy razem na zawsze... a tu klops bo mu sie znudzilo...

Gość ona_zdołowana_1988_
Ale mam doła:((( Smutno Mi...

Gość ona_zdołowana_1988_
Kinia - jak będziesz to zajrzyj i odpisz mi na pytanie...

Gość dodam jeszcze
ona tak odpuscic. Po tych smsach to wyglada tak jakbys mu sie narzucala a on nie bardzo wie jak ma Ci dac do zrozumienia, zebys przestala.

Gość ona_zdołowana_1988_
Aleee w jaki sposób mu się niby narzucam?? Skoro to on zaczął pierwszy ten temat...po za tym nie piszę do Niego.. Przecież nie proszę go żeby ze mną był, prawda??

Gość mikdcsvnjn
to jest Iza z Konina

Gość ona_zdołowana_1988_
Od czwartku milczy:(

Gość ona_zdołowana_1988_
A może napiszę mu sms, że to nie ma sensu itd... Poradzi mi ktoś???

Gość Moja rada:
walnij sie w łeb :classic_cool:

Gość Kinia;*
Przepraszam, że tak późno. Po co moim zdaniem mu czas? Tego nikt nie wie. Może musi sie zastanowić co do Ciebie czuje i czy to ma sens. Moze jak Ciebie zabraknie to on wtedy to zrozumie, że jednak Cię potrzebuje i że zalezy mu. Wiesz faceci często tak mają, że muszą czasu i całkowitej wolności, żeby uzmysłowić sobie kilka spraw. Dlatego właśnie, choćbyś nie wiem jak chciała, to nie możesz pisać, dzwonić, nic bo to tylko moze zaszkodzic. On tez musi poczuć, że nie jesteś jego (przynajmniej jeszcze) i że nie bedziesz, tylko wtedy kiedy jemu akurat sie zachce. Narazie oddal myśli o nim(wiem, cholernie trudne) i zajmij sie sobą. Tylko tam możesz coś zdziałać, oddalając sie od niego. A i pamiętaj, że jak napisze czy zadzwoni to nie mozesz od razu móić jak sie cieszysz itd, tylko zachowywac sie normalnie, tak jak sie rozmawia ze zwykłym kolega. ;)

Gość ona_zdołowana_1988_
Kinia - a tak realnie ile dać mu czasu?? Dwa tygodnie, miesiąc?? Ja mu chciałam napisać takiego smsa: "Słuchaj długo myślałam nad Nami i doszłam do wniosku że dłużej nie ma co owijać w bawełnę. Niech każdy pójdzie w swoja stronę bo razem nie jest dobrze. Rozstańmy sie w zgodzie i z tymi miłymi wspomnieniami bo mnie to dużo kosztuje. I nie wracajmy już nigdy do tego co i tak na dłuższa mete nie ma sensu" ale nie wiem czy to jest dobry pomysł...bo tym smsem musiałbym zakończyć definitywnie znajomość.. :(

Gość kjfhka
autorko.. widać , że jesteś zakochana. facet jak mówi że chce czasu... to oznacza KONIEC on do Ciebie nie wróci. bo jasno napisał, że nie kocha, że nie czuje nic. może ubrał to ładniej w słowa.. Odpuść sobie totalnie. On nie wróci.

Gość ona_zdołowana_1988_
Tzn że już się nie odezwie??

Gość Kinia;*
Ja myśle, że miesiąc to jest max. I po tym czasie właśnie możesz mu napisać tego smsa. Tylko pamiętaj, że wtedy kończysz definitywnie, odcinasz sie od niego, juz nie ma czekania. Zaczynasz wtedy od nowa, mozesz sie rozglądnąć za kimś innym, bez wyrzutów sumienia. Tylko teraz kiedy bedziesz ''czekać'', to zajmij sie sobą, staraj sie nie myśleć i co najważniejsze nie odzywać sie, a po upływie tego ustalonego przez Ciebie czasu(myśle ze wiecej niz miesiąc to przesada) napisać ostatniego i skończyc coś co nie ma sensu. Czy sie odezwie..tego nikt nie wiem, chyba nawet on sam, właśnie dlatego potrzebuje czasu.

Gość ona_zdołowana_1988_
Dziękuję Kinia:* Jak coś będę Cię informowała na bieżąco:) Pozdrawiam!:*

Gość ona_zdołowana_1988_
A może napiszę mu jeszcze że możemy zostać przyjaciółmi...nie chce zrywać kontaktu na zawsze...

Gość ona_zdołowana_1988_
Kinia - a jeśli napiszę sms:"hej co tam u Ciebie" To co odpisać?? I zapytać go o decyzję??

Gość ona_zdołowana_1988_
Kinia - tak szczerze myślę, że nic z tego nie będzie... Milczy już prawie tydzień;(

Gość Kinia;*
Daj tez samej sobie czas. Ja Ci nie odpowiem na pytanie czy sie odezwie, bo nie znam jego ani jego myśli, ale mysle że szansa jest. Jeśli napisze sms w tym stylu, to odpisz np ''wszystko dobrze, dzięki'' i tyle, nawet nie pytaj co z nim, jeśli go to zdziwi i zapyta co sie dzieje, to po prostu odpowiedz ze dajesz mu czas tak jak chciał. Przestań sie nim narazie przejmować i potraktuj ten miesiac nie jak wyczekiwanie, tylko czas dla siebie i tyle. Wiem, że nie chcesz zrywac kontaktu, ale naprawde myslisz, że bycie przyjaciółmi ma sens, jeśli Ty go kochasz? Bedziesz sie jeszcze bardziej męczyć. O jego decyzje zapytaj za jakieś 2 tygodnie, najlepiej teraz sie w ogóle wyłącz od niego, jesli minie czas- pytasz co postanowił, ten sms co wczesniej pisałaś był dobry i koniec, szkoda Twojego czasu i niepewności. Informuj na bieżąco;*

Gość pikna
Zdołowana-czym Ty się zamartwiasz?Napisze czy nie napisze? Babo to facet powinien mieć takie zmartwienie a nie Ty! Weź się w garść,poodychaj głęboko i olej to wszystko!