Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lorein

Mam wąskie biodra, faceci przeszkadza to wam?

Polecane posty

Gość taki jeden facio
O,tak, Sofia Loren, to była sztuka jakich mało. Super figura, piękne brązowe włosy, ładne oczy:) A nie jakś blondynka-wypłosz.

Gość czciciel kobiet
Ale nikt cię tu nie posądza o leczenie kompleksów czy wyrzucanie żalu:)Spokojnie. Po prostu faktem jest, że te biodra są wąskie, nie wygladają tak jednak i aż tak bardzo dla niektórych tego nie owdać, bo nie ma zbyt szczupłych nóg i biodra zleają się z dużymi udami.

Ok rozumiem, zwracam honor :) z tego względu, że nie jestem facetem trochę inaczej widzę to ocenianie kobiet. Z moich obserwacji to właśnie takie dziewczyny mają większe powodzenie. No ale facet i tak lepiej wie :p

Gość czciciel kobiet
O,tak, jesli chodzi o kobiece ciało, jesteśmy bardzo dobrymi obserwatorami.:D Ja nie podważam tego, że twoje kolezanki mimo takiej figury mają powodzenie, chyba nigdzie tak nie napisałem, po prustu nam, płci brzydkiej, biodra kojarzą się z plodnością pan i jest to duży wabik na faceta, nie ukrywajmy. Jestem teraz sam i mogę bez obaw przygladac się paniom na ulicy, i to jest niewyobrażalnie seksowne, jak idzie pani w ladnej, eleganckiej(nie wulgarnej) spódnicy i kołysze bioderkami:) Albo jak się ta spódnica "znosi" marszczy i pani przejeżdza dłonmi po biodrach zeby ja "wyprasować", ehhh:) Chyba za długo jestem sam...

Nie nie, nigdzie nie podważałeś moich słów, to ja zaczęłam ten temat :) to też chyba zależy od gustu faceta po prostu. Może akurat ja zawsze obracałam się wśród dziewczyn, które mimo braku bądź co bądź kobiecej figury miały zawsze bardzo duże powodzenie i zdziwiło mnie gdy autorka martwi się o zainteresowanie jej osobą wśród facetów. Bo jak dla mnie to dziewczyna wygląda naprawdę bardzo dobrze, ale wiadomo, ja patrzę na to trochę inaczej niż facet :p

Gość fghhjjkkllhfv vbn
Czciciel kobiet, fajny jesteś i ładnie mowisz na kobiety-"pani":), fajnie to brzmi, ale chyba faktycznie za długo jesteś sam. Zamiast się przyglądać tym paniom to podejdź do jednej i zagadaj,tchórzu;)

Gość gość
Dziewczyna moze być z twarzy brzydka jak noc ale jak ma figurę gruszki, krągłe pośladki i uda to jest rozchwytywana. Teraz niestety panuje jakaś plaga kobiet z wielkimi bebechami, wąskimi biodrami i nogami jak patyki. Obrzydlistwo. Jak by było tego mało te z grubymi udani i biodrami zamiast się z tego cieszyć próbują się jeszcze udchudzać