Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mira93

Zauroczenie? pomóżcie mi, potrzebuje Waszej pomocy.

Polecane posty

Witam:) Jestem 19 letnią dziewczyną. Mam problem z którym nie wiem co zrobić. Mam dobrego znajomego, z którym od zawsze mam dobre relacje. Wiem, że kiedyś się we mnie podkochiwał, niestety ja tego nie doceniałam. Nie widziałam w nim dla mnie mężczyzny. Teraz w czasie Euro zabrał mnie do swoich znajomych. Fakt wypiliśmy trochę, ale wyszło tak że było nieziemsko. Traktował mnie jak swoją kobietę, czułam się cudownie. W końcu poczułam to coś. Niestety on Na wymianie zagranicznej, szkolnej poznał dziewczynę. Dzisiaj są razem. Ostatnio była ona 2 mies. na wymianie u niego. Po tym wspaniałym spotkaniu nie licząc jednej rozmowy telefonicznej, odczuwam jakby nasze relacje sie popsuły. Rozmawiamy codziennie, ale myślę że to coś innego niż wczesniej. Mam bardzo wielki mętlik w głowie. Czuje się źle. Nie wiedziałam, że w końcu na niego spojrzę jak na mężczyznę z którym chciałabym być. Nie wiem co robić. Powiedzieć mu co czuje? wyznać to? czy odpuścić i dać mu żyć z dziewczyną na dużą dużą odległość. doradźcie mi proszę, tylko to mi zostało:(

Gość xxxx on powiedział Ci
o swoich uczuciach, że się w Tobie podkochiwał? Trudno określić, jak duże oni mają szanse, czy on ją kocha i w ogóle... Raczej nie chcesz rozbijać ich związku, to bez sensu jest przecież. Zorientuj się w Waszych relacjach, w jaki sposób on jest do Ciebie nastawiony - czy traktuję Cię jak koleżankę, czy jak przyjaciółkę, czy może stał się chłodny i zdystansowany.