Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anula anula

jak mam sie z nim kochac :(

Polecane posty

Gość Liliana1985
A wiesz coś o jego przeszłości seksualnej? Wiesz ile miał partnerek? Rozmawiałaś o waszych problemach? Ej a może to prawik o.O

Gość anula anula
ja mam orgazm tylko pochwowy,nigdy nie mialam lechaczkowego! wiec musze czuc go w sobie zeby miec ograzm!

Gość dasaawwqwqwqwq
Ja moglabym sie kochac codziennie, caly czas chodze niezaspokojona, jestem zla. a jak nie mialas faceta to co, tez caly czas bylas niezaspokojona? Czy moze wystarczyla ci mastubracja ?

Gość Liliana1985
reserved hahahaha bingo!

Gość anula anula
mial dwie partnerki seksualne, jedna na studiach z druga byl 5 lat i rozstal sie 2 lata temu

Gość sassssssssssssss
są kobiety płaskie i są z ogromnym biustem!!! u facetów też sa rozmiary, są małe i są duże. i nieraz mają mniej niż 8cm, pewnie jest mało takich facetów, ale są. jestes z nim krótko i lepiej rozstac sie teraz niż pózniej. skoro w zwodzie ma tylko 8cm i dla ciebie to za mało i go nie czujesz, to lepiej zerwij niż całe życie masz sie męczyc. jesli facet lubi kobiety z dużym biustem to nie będzie z płaską, bo wie, ze taka by go niepodniecała jak ta z dużym biustem/ wiadomo, ze normalny facet nie szuka kobiety po biuście, no ale jeśli dla niego odpychające są płaskie, to jak mółgby z taką być???

Gość dasaawwqwqwqwq
ja mam orgazm tylko pochwowy,nigdy nie mialam lechaczkowego! wiec musze czuc go w sobie zeby miec ograzm! to musisz sie naiuczyc miec lechtaczkowy, przeciez jego jest duzo latwiej osiagnac niz pochowowy jesli tak piszesz to oznacza ze nie znasz swojego ciala i nie potrafisz sie anwet tak masturbowac by miec lechtaczkowy, popracxuj nad tym

Gość anula anula
no sorki jesli jestem sama to wiadomo ze nie mam seksu a tu? lezy obok mnie nagi mezczyzna, ktory mnie dotyka, piesci i ja nie moge sie z nim kochac?

Gość dasaawwqwqwqwq
no sorki jesli jestem sama to wiadomo ze nie mam seksu no dobra, ale mowisz ze jestes niezaspokojona zla, jak nie masz faceta to tez jestres taka, wiec co za roznica?

Gość Liliana1985
sassssss a może on preferuje wygolone a ona ma busz na cipie? Wtedy mu nie staje jak to widzi. Fuj przecież nie zagladał jej wczesniej w pantalony o.O AUTORKO jak czesto golisz pipke?

Gość Liliana1985
reserved wstyd jej przyznać że się tam nie goli.

Gość anula anula
ale teraz mam faceta, spotykamy sie czesto, bardzo mu na mnie zalezy, jest dla mnie cudowny wiec dlaczego nadal mam nie miec seksu? a orgazmu lechtaczkowego nie da sie nauczyc ja mam tylko pochwowy i bardzo latwo do niego dochodze, jak mnie zaspokaja palcami to mam orgazm ale mi brakuje seksu, seks oralny to dla mnie dodatek, urozmaicenie ale nie to ze tylko buzia i palcami a seksu zero

może jakaś pozycja od tylu będzie rozwiązaniem na długość i kształt;)

Gość Liliana1985
anula umyj sie porządnie, ogol wszystkie włosy, uciesz seksowna bieliznę i sama zobaczysz że facet bedzie miał co Ci złożyć i nie bedzie to 8cm!!! :) ewentualnie kupcie zabawki do łóżka. Wibratory itp wtedy dojdziesz pochwowo :)

to neiźle, bo przeważnie kobiety maja problem z pochwowym a z łechataczkowym nie;) masturbowalas sie w ogole kiedys?

Gość Liliana1985
*włożyć

Gość fenicjanna
współczuję ci autorko. sama miałam ostatnio podobną sytuację. wcześniej uprawiałam seks z tylko jednym partnerem. miał dużego członka, zawsze ochotę na seks i stosunek trwał dość długo. z tym nowym facetem- kompletna klapa. ma bardzo małego, problemy ze wzwodem, a jak się już uda to parę ruchów i po wszystkim. tylko, że to był przypadkowy seks, rozstaliśmy się i ok. nie mam pojęcia, co ty masz zrobić, ale bardzo ci współczuję

Gość anula anula
ja uwielbiam na jezdzca i pytalam sie go czy moge na niego usiasc a on ze boi sie ze nie wytrzyma ze bedzie mial wytrysk usiadlam, kilka ruchow, nie zdazaylam niz poczuc a on ze nie nie bo nie wytrzyma po czym siegnal po gume, zalozyl, muslalam ze naraszcie usiade na niego i sie pokochama tu klapa, zalozyl i zrobil sie miekki wtedy zaczelam go masowac rekami zeby zesztywnial a tu patrze, juz mial wytrysk :( i tyle bylo z seksu

moj smiec też miękł jak zakładał gume, a to z tej prostej przyczyny, że w niej nic nie czuł. Mnie obcierały strasznie. zaczełam brać tabletki i podarowaliśmy sobie wątpliwą przyjemność korzystania z prezerwatyw. Problem miękkości już nie występuje, wiem jaka to moze byc konsternacja jak w Tobie mięknie,więc życzę powodzenia:) moze tez zrezygnujcie z ogumienia? nie każdemu to pasuje.

Gość fenicjanna
no dobra, ale ja z tym nowym nie używaliśmy prezerwatywy. no i co wtedy?

Gość anula anula
z poprzednim facetem moglismy sie kochac i pol godziny, tak sie przyzwyczailam do dlugiego seksu... nie mial dlugiego ale grubego , moge powiedziec ze tak jakby idealnie stworzony dla mnie mialam kilka orgazmow, podczas takiego spotkania

Gość iwona węgrowska tam była
Zgodzę się z osobą, która wcześniej pisała o tym, że facet się stresuje, bo wie, że ma małego i że może być z tym problem. I z samym rozmiarem faktycznie chyba niewiele da sie zrobić, ale to, że mu mięknie chyba można poprawić. Wydaje mi sie, że jest to spowodowane po prostu stresem, który jest w tym wypadku w pełni zrozumimały. Spróbujcie jescze pare razy, postaraj sie nie okazywac zniecierpliwienia czy zawiedzenia. Jak zobaczy, ze go akceptujesz, uda mu się dłużej wytrwać :) A jeśli chodzi o anatomię, tego się nie da przeskoczyć; zdarza się, że pary przez to się rozstają. liliana1985 - nie wiem, czy to przypadkowa zbieżność, ale znam jedną akurat z tego roku i jeśli jesteś z zachodniej Polski to znamy się ;] Widząc cię, zawsze miałam wrażenie że coś z Tobą nie tak, ale nie sądziłam, że możesz być aż tak popi erdolona. Jeśli nie znasz innych źródeł problemów seksualnych jak tylko niewystarczająca atrakcyjność kobiety to pozostaje nam tylko zapłakać nad twoim niedorozwojem.

Gość a próbowaliście
z pozycjami?może dobierzcie jakas inna,moze to poprawic cos

Gość Liliana1985
Tak jestem z zachodniej polski. Miejscowości nie zdradzę. P.s . Jestem szczupła blondyneczka Kochana poczytaj sobie wypowiedzi. Nie pisze tylko o atrakcyjności. Ale wybacz ona jest strasznie ważna! Faceci są wzrokowcami. I zachwycają się, podniecają zadbamymi kobietami. A taka może być każda!

Gość iwona węgrowska tam była
Ale jajca, czyli to ty! miejscowości nie musisz zdradzać, bo wiem doskonale która to. Znam ciebie i Twojego męża (W.) i naprawdę początkowo aż nie wierzyłam, że to faktycznie Ty możesz pisać tak wulgarne i głupie komentarze dołując tę biedną kobietę (którą przepraszam za off topic, ale nei mogę się powstrzymać). Wybacz, ale mimo że jesteś "szupłą blondyneczką" to do pięknych kobiet nie należysz, a nawet jeśli byś się komuś spodobała (biedny W.) to i tak pierwszą rzeczą, jaka się wszystkim z Tobą kojarzy jest totalny brak klasy i bardzo wiejskie zachowanie, szczególnie kiedy wiesz, że inni patrzą. Zachowam sobie Twoje komentarze, może kiedyś przydadzą się, kiedy spotkam naszych wspólnych znajomych :)