Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volkswagen..

Kto z was był na wczasach z dzieckiem ALL?

Polecane posty

Gość volkswagen..

Parę pytań mam: - czy wykupując opcje all inclusive nie trzeba juz kupowac jedzenia "na miescie"? wystarcza to, co daja? -czy nie bylo obsuwy w transporcie - czyli wylot o czasie, transfer z lotniska o czasie, powrót tudziez itd??? -czy pod koniec sierpnia na wyspach Kreta, Kos, Cypr nie bedzie za goraco dla dzieci w wieku 3-5 lat??? I w ogóle, prosze o jakies sugestie doswiadczonych mam odnosnie do takich wycieczek zagranicznych z dzieciakami :-) z góry dzienks! 👄

Gość jsnaj
1. Zdecydowanie wszystkie all na których byłam były ni do przejedzenia. 2. Z obsuwami to różnie bywa. Raz było 15 minut a ostatnio 1,5 h. 3. Na tych wyspach nie byłam ale ja nie jeżdżę w najgorętsze miesiące wcale. Moje miesiące to wrzesnień, maj, czerwiec.

Gość volkswagen..
Dziękuję :-) i czekam dalej ;-)

Gość do tej zrelaksowanej
To zależy chyba z jakim biurem jedziesz. my jeździmy z TUI i jesteśmy zadowoleni. 3 lata temu byliśmy z triadą,to była masakra,ale triady już nie ma więc po problemie. my byliśmy na korfu w lipcu i był żar... na szczęście dziecko już duże-9 lat i nie marudziła za mocno,ale w tym roku jedziemy we wrześniu.

Gość volkswagen..
Też myślałam o TUI, a jakie inne biuro polecacie ewentualnie???

Gość kamcia1507
Zdecydowanie TUI i Neckermann. Co do np opóźnień w wylocie to zdarzają się one również w samolotach regularnych linii. Ja byłam na Krecie pod koniec sierpnia i nie było gorąco, nawet dwa dni padało.

Gość volkswagen..
kamcia, dzieki, czekalam na kogos, kto w tym czasie byl na Krecie ;-)

My z dzieckiem tylko jeździmy All. Jak synek miał 3 lata byliśmy w Tunezji, 5 lat na Krecie, 6 lat na Fuerteventura. Do tej pory jeździliśmy przed sezonem maj-czerwiec i pogoda była znośna (w Tunezji już bardzo grzało ale ponoć to jeszcze nie było tak gorąco). Jedzenia zawsze jest tyle, że nie ma potrzeby stołować się gdzie indziej. Co do wylotów bywa różnie , czasami są spóźnienia. Warto do samolotu zabrać dziecku kolorowanki, kredki, gazetki dla dzieci. Biuro również polecam TUI solidne , bez niemiłych niespodzianek.