Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

co sadzicie o Maroon5?

Polecane posty

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx
No ja to samo wiesz. A tez chodzilam do liceum i wiesz SZKODA KRZYZY ROWOODOWYCh na jezyk obcy jak idziesz do liceum to nie mialam tylko wylew i tyle. Czy tam wylanie to pisalam rano i po popoludniu.Ale nie o to mi chodzi. Angielski byl rownie interessant i tyle. Ale to nie jest najwazniejsze. Inne rzeczy sa wazniejsze. Np. matma, a biola tez. Polski. Ale matma i tyle. Po co? I tyle. PO CO KOMU MATMA BEZ FIGUR? Po cos tam jest i tyle. No i to wszystko w zasadzie. Tez tak sie uczylam. Pozniej dalej. Tez roznie bywalo, wszyscy sie ze mnie smiali. I mieli z czego? Za trudne studia , miala byc filologia i kolekcja paszportow a tak do kitu.KRZYZ PANSKI i tyle z tego. Jakby nie matka to sie powiesic bym musiala bo sie nie wydalam na lyzke i widelec bo tego nie rozumialam i tyle :( A jezdzisz do Niemiec ? Moge zapytac? Albo do USA - a na wakacje gdzie? Do polski? Tak z ciekawosci zapytuje. I z gory dziekuje za odpowiedz.Pozdrawiam.

ja wlasnie matematyczno jestem taki moj krzyz:)i jezykowy troche ale nie polsko jezykowy i nie histroyczno filozoficzny

CIIIIIIIIIIIIi a co trzeba rozumiec? ja sam nie wiem do konca o co common ale fajnie sie gada - jeszcze jakby browar dali!!!!

Gość kafe observer
Basienka ma chyba dziś lepszy okres, rozmawia z ludźmi, wow

Andrzej -krolowa Anglii -nie pisz mi w listach takich rzeczy. Tak tam mozesz pisac co chcesz - zwlaszcza o Shiffield - to jest ich glowne KJU - nowa stolica Anglii. To mozesz choc wiesz - to wroc do Lodzi i cos tam Aleksandryjskiej??? Ale Shiefield mozna krytykowac, ale Londynu nie wolno i nie wolno krytykowac krolowej angielskiej. Nigdy. Bo z kazdej lepszej pracy cie wyrzuca a tak to mozesz cos zyskac. Jedynie pochwalic mozna, skrytykowac nie.NIE MA ZA CO. I tyle. To Ci napisze. Moze Ci sie to przyda. I ZAPAMIETAJ TO SOBIE krolowej angielskiej sie NIE KRYTYKUJE. Koniec.

aha, Respect :D I tak bijesz rekord - nigdy nie widziałem, żeby z kimś tak długo rozmawiała :D Ja mam krzyż rodowodowy tylko na angielski i trochę na niemiecki :D

Patrzcie Andrzej z UK z KJU pisze a ja tez w KJU mieszkam.I sluchaj Andrzej napisz mi co tam sadza w Shifield o Ani Shirley bo wiesz... ty mieszkasz W BURDELU. Bo wychodzi mi na to, ze jesli to jest KJU to to jest BURDEL i wiesz Jedna Ania Shirley i wiesz kto wie czy jeszcze do tej Lodzi nie wrocisz ale Londyn masz z Shiffield lecz bez krytyki krolowej angielskiej, a tak nie ma Londynu jak krytykujesz. Ityle. No to napisz co wiesz o Ani Shirley?

Co sadze o maroon 5? Nie wiem nic nie sadze. Dziady jak kazdy inne. Czy raczej dziadygi. A wiecie - tylko w gronie przyjaciol mozna krytykowac krolowa a tak nie wolno.Poza tym to przynosi pecha. Nie wolno sie tak zachowywac i tyle.

nie no londyn jest ok bo tam mieszka krolowa ona ma krzyz rodowodowy angielski ale tez troche holenderski sheffield to taki maly burdel ale lodz tez piekna nie jest wiec nie ma co narzekac i ciesze sie ze zawsze mozemy w moich tematach pogadac:)

Wezcie juz przestancie z ta owca - to nie ma sensu. Andrzej z UK??? nie lubi rodziny krolewskiej. Dlaczego? DLACZEGO? DLACZEGO???? Zalezy jaka ma prace. Skrytykowal krolowa - co z nim zrobic? Czego moglby sie spodziewac np. pracujac w ksiegarni? Jakie macie propozycje. Dobry jezyk i ksiegarz w Shifield.

fajnie jest z Tobą Andrzeju pogadać o marunie, a poza tym, ja sądze,że poddani już tak bardzo nie kochają królowej jak dawniej. Najbardziej to cenili Dianę Spencer. No i Królową dziewicę, Elzbietę I Wielką.

trudno jednakze o dobra ksiegarnie- ksiazki jedynie w charity albo na amazonie:( a jakiej muzyki sluchasz bezdomna?

O Andrzej - W MIEJSCU PUBLICZNYM NIE WOLNO KRYTYKOWAC krolowej angielskiej. Zostaje Ci test z wiedzy o WIELKIEJ BRYTANI. I tyle Ci zostaje za wypowiedz negatywna nt. krolowej w pracy lepszej niz roznoszenie alkoholu. To to mozesz. Jesszcze w Shifild. Ale ksiegarz to bys wylecial i tyle.

a wiecie gdzie ja najbardziej lubie angielska krolowa?????? na banknocie 20 pound zwlaszcza jak mam ich 50 i nie wiem na co wydac:) to wtedy ja wrecz kocham

Zadnej muzyki nie slucham wiesz. TAki czas mam w zyciu teraz i tyle. Jak juz to najnowszych list. CO NA LISTACH nowego i tyle. I wiesz - moze Ty zalatwisz ksiazki Polsce z NIEMIECKIEGO amazona. Moze Ty?Poczatkujacy ...germanista? Poczatkujacy kursant???jezyka niemieckiego. Wszystko przed Toba. W KJU mieszkasz. Chcesz cos zrobic dla Polski to mozesz tyle zrobic wlasnie. I tyle. Zalatwic WARSZAWIE ksiazki niemieckie. Dlaczego nie? Jestes na L4 leczysz sie. Dlaczego nie sprobowac? Moze akurat Ty?

nie lepiej nie ryzykowac bo zaraz powiedza ze znowu chca warszawe niemcom sprzedac a niemcy warszawie krzywde zrobili duza i ruskie razem

a moje l4 a raczej fit note chce wykorzystac na siebie - po zapier...laniu od 19 roku zycia bez urlopu i to ciezko nalezy mi sie pol roku relaksu ........za ktory mi placa:)

Ano ja jestem zainteresowana paczka matki. Z Londynu??? czy od krolowej i rodziny to nie wiem. Jest adres - imie i nazwisko.A od kogo to nie wazne az tak, wazne wartosci paczki takze ona jest MOJA - imie, nazwisko, adres. Tam od kogo sie nie patrzy. Chyba, ze sie zwraca. NA PEWNO MI TO NIE GROZi, a jesli w srodku jest ladunek wybuchowy to tym bardziej. I to jest myslenie angielskie - nie od kogo tylko CO I ZA CO? A polskie od kogo? To nie rozumiem. Ale na poczcie nie pracuje i tyle. Co jeszcze by tu napisac? Ty powinien sie wyniesc z Shifield Andrzeju z UK. I tyle. Tam nie powinno byc Polakow. Najwyzej Londyn. Co Ty tam robisz? Jak Cie sprzatna to nie zwalaj tego na mnie. I tyle. Tylko tyle. Wszystko. Ale Ciebie to na pewno nie sprzatna. Takie zycie. Choc nie pisze nic zlego na Ciebie bo to tez byloby nieuczciwe - niesprawiedliwe. Dlaczego mam Cie zle oceniac i tyle?

to taka moja mala renta a ze tu sie boja chorego do pracy wyslac to mi lekarz daje zwolnienie co moglbym czasem do pracy pojsc- np juz teraz dwa tyg po operacji troche tesknie za praca - ale nie nie mozna musze siedziec w domu jeszcze - do drugiej operacji pewnie i pewnie potem ze dwa miechy wiec do pazdziernika sie przeciagnie