Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

co sadzicie o Maroon5?

Polecane posty

a może zaapelujemy o to żeby jej królewska mość her majesty the queen Elżbieta została królową Polski? co Ty na to Andrzeju? Co Ty na to Basiu?

ja mam inna propozycje niech inni polacy sie wyniosa z sheffield a ja se tu bede zyl swoim zyciem - ja nikomu nie szkodze i tez czekam na paczke - dzisiaj nie przyszla z polskimi krzyzami rodowosywmi i no-spą i budyniem czekoladowym bo ja do polskiego sklepu polakom zarobi nie pojde i nie dam wole importowac budyn z polski i no-spe bo oni tu jej nie maja a mi jest czasem [otrzebna

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx
Pozdrawiam Twojego partnera moralny Andrzeju z uk i tyle. Moze powinienes na kafe napisac Andrzej ... no wlasnie co dalej? Ale dobra no z Shifield. Z uk? Ale niech Ci bedzie. Zawsze Tobie prosciej niz mnie. Alkoholu nie roznosi , wszystkich krytykuje i moze byc.No coz... to albo on albo krolowa wiecie.Ja sie nie dam i tyle. Skrytykowal krolowa angielska a za co?i tyle. W miejscu publicznym wsrod nieznanych osob. Powiedzmy , ze przyjaciol , ale co? To jest przyjazn? I tyle :(

a co d maroon 5 to na tej nowej plycie jest zajebista wersja WASTED YEARS- oczywiscie na edycji rozszerzonej , ale wersja zajebista a piosenka z pierwszej plyty i zajebiscie na koncertach wykonywana i jeszcze jest jeden fajny cover ale jak dojde do niego sluchajac plyte to napisze jaki ja cala noc dzis nie spalem czekajac na premiere :)

No lecz sie lecz Andrzeju z uk.Moglbys choc napisac za co ta krytyka krolowej?Ze nie roznosisz alkoholu POLAKU Z SHIEFIELD. I wiecie powie ze zawsze moze albo co on powie? No powinien wypowiedziec ZA CO SKRYTYKOWAL KROLOWA ANGIELSKA? i wiecie on ma partnera i tak na mnie. I co? A mieszka w KJU i na mnie w KJU i to z partnerem w tym KJU. Wiecie co - nic tylko pala i w niego i tyle. Na ulicy oczywiscie. Zadna chryja - kJU i tyle. Co Ty na to Andrzej? Za co skrytykowales krolowa angieslka ty ciulu jebany i tak dalej? Za co? I koniec -pala w leb za to jest. To jest KJu i tyle.

a wlasnie maroon5 mi zajebiscie sie z moimi poczatkami w anglii kojarzy - tutaj polubilem ten zespol i jak mi bylo ciezko i zle to sluchalem song about jane kupionej w funciaku przypadkiem

moj partner nie lubi jej za to ze tu jest takie prawo a nie inne i takie przepisy a nie inne i ze tu sie na wszystko czeka a co do coveru to jest piosenka PRINCE'a KISS - zajebiscie zrobiona

a wracając do tematu to myślę że zbyt surowo Barbaro nadmiasz Sir Andrzeja. on wszak jest wiernym poddanym jej królewskiej mości. Prawda Andrzeju z uk?

Zobaczcie jaki ten andrzej jest maly przy mnie. Ja zawsze wiedzialam ze ja powinnam rzadzic Polska jako ANIA SHIRLEY. Zeby? COS ZROZUMIEC. Bo Ania Shirley przyjdzie rzadzic tylko po to zeby COS ZROZUMIEC i tyle. I bushe beda rzadzic i nie tylko.I teraz TERAZ!!! sie okaze czy andrzej sie zna na Anglii czy nie. To sie okaze. Chociaz... zobaczymy czy bedzie fikal i jak skonczy i tyle. No pozyjemy zobaczymy. Gdzie mieszkala Ania Shirley? I tyle.

lecze sie i na glowe i fizycznie bo z glowa u mnie tez nie najlepiej- stary a glupi jakby nastolatka zamknac w ciele faceta:) ale odpowiedzialny i zaradny

Magiczna granica - idz sie umyj. Jaki to jest poddany krolowej? Co ty pieprzysz - wlasnie pala w leb ode mnie dostal ze ja BEZ SENSU skrytykowal. Z sensem sie krytykuje - reszta to KJU. I wszystko jest na ulicy - przez to wszystko jest potrzaskane. Np. jest spotkanie towarzyskie i sie wychodzi. Raz do kibla a raz na ulice. Drugi kibel. Ja nie wiem czy tam w ogole sa publiczne toalety. I jeszcze zalezy jaki kto ma humor i tak dalej. Ale np. agresywny humor bym miala i chodz idziemy zapalic na ulice. I co? A za tylkiem palka bejsbolowa. Bo jak sie spotykasz w KJU to musisz uwazac co biora na papierosa na drodze - parasolke albo kija bejsbolowego.Czasem pet zeby sie uspokoic, a czasem? Ktos nie spojrzy i keks. Co lezy na ulicy i tyle :(

basiu a w jaki sposób miałaby nami rządzić Ania Shirlej czyli Ania z zielonego wzgórza? I nie mów tak brzydko o Andrzeju bo jego podobnie jak królowej angielskiej nie wolno obrażać w miejscu publicznym bo on ma na to krzyż rodowódowy i tyle!

Nie wszyscy odpadli tylko Ania zostala. I tyle. prosze przy mnie nie krytykowac krolowej angielskiej bo juz kurwa mac nic nigdy nie dostane z tej zapieprzonej Anglii. A Ania Shirley wielka jest. Ani domu dziecka z niej nie mialam ale Kanade i USA polaczy wlasnie ona. Nie Bushe nie nikt inny. Wszyscy marza ze Elzbieta 1 no na pewno i tyle. Juz predzej helen fielding ale marzenia maja. Ja tez... o wielu rzeczach... i tyle. Tak to jest na swiecie i tyle.

zostawmy angielska krolowa niech jej gwiazdka pomyslnoscii god save........ jak dla mnie moze zyc i 1000lat jest mi obojetna jak jarzebina na drzewie .

ania shirley rzadzi zdeccydowanie - jest zelazna dama i bezkompromisowa na dodatek , i kazdy ja zna wiec jest uniwerslana

fajnie sie gada ale ja musze powoli spadac sie wykapac i spac jutro dokonczymy rozwazania w tym samym miejscu o tej samej porze zycze milych snow i dobranoc- plyta przestala grac to i mnie nie ma

Eee taki krzyz jaki onma. Ja wiem jaki on ma krzyz. I tyle. Niestety nie moge z nim trzymac bo jest zenujacy. Jak kazde KJu i Shiefield cale. Jedynie ze sa bogaci. No to im niech roznosi alkohol jak jest Polakiem. On jest Polakiem on nie wiadomo skad jest dlatego nie roznosi alkoholu i tyle. To jest cwaniaczek i tyle. Ma partnera - to wszystko co on ma ale wydaje mu sie nie wiadomo co. Dobrze ze ma taki krzyz jaki ma bo po nim. I po calym Shifield sie dowiem. A ja bym mogla byc do alkoholu za opinie. I wiecie NIC TEJ OPINI NIE POLEPSZYLAM NIE POGORSZYLAM - ciagle jestesm PIJACZKA. Wiecie no to tym bardziej zostaje w Polsce bo to bez sensu i tyle. Czemu mozna mnie tak wyzywac? Nie wiem :(

a ja nie lubię obecnej panującej królowej. Ona Basiu możliwe że też Cię nie lubi. Wolę Annę Boleyn, żonę Henryka VIII Tudora :P Ps to już nie pogadamy o marunie? Czuje niedosyt :(

To zegnamy Cie Andrzeju - NIE ZAPOMNIJ W TYM SHIEFIELD - zapomnialam Cie zapytac jaka masz pogode w Shiefield - tam sie zawsze pyta o pogode i tyle. Czy wziac parasol czy pogramy se w bejsbola i tyle. Co jeszcze? A nie wiem i tyle. Podrawiam - kolorowych??? snow. bezdomnaibezrobotna.

Anne Bolyen nie bedzie rzadzic, Henry tez nie byl Anglikiem. Tylko Ania Shirley ma sens i tyle. Ale nie w Anglii. W Anglii zostaje RODZINA KROLEWSKA - angielska i tyle. Oni zostaja. I wy tez - razem z nimi. Godni ich. WYSOCE KULTURALNI i tyle. Takie jest zycie. A ja wole Ewalda i tyle. Ale gdzie on jest. Bo co ja wybieram.Anie Shirley i Ewalda ale on nie bedzie rzadzi. On juz nigdy nie wroci. Tak zostal sponiewierany a za co? ZE NIE MIAL PARTNERA tak uwazam i tyle.