Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

co sadzicie o Maroon5?

Polecane posty

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx
A co o tym maroonie pogadac? Bez sensu. Lepsza Elzbieta 2 ale wszyscy sie boja za co ja skrytykowac. Bo co o niej? ZA CO JA SKRYTYKOWAC? i tyle. To wszystko. Z SENSEM bo bez sensu to pala w leb wszedzie - a w Shiefield od razu. I tyle. A bez sensu wszystko i koniec. I zobaczymy czy andrzej z uk da mi rade. No? Da? Nie da - a czemu? A CZEMU? Bo to wszystko jest logiczne i tyle. CZEMU NIE DA MI RADY? A moze da? CDN. Ciekawe czy czuje sie Gilbertem blythem i czy znalazl swoja Anie Shirley. Ma partnera- kim on dla niego jest. Moze cos napisze? Jak myslicie?

Eee to nie jest prawda. Ania Shirley to jest to. A w zasadzie to nie jest to.Ale rzadzic bedzie i to jak? A Elzbieta 1 sie straci.Ona tylko troche. Co ona miala robic? I kiedys bedzie biznesy robila - pelno. W innych czasach. Ona myslala, ze dobrze robi pilnujac budy. Ona to miala wszystko wyburzyc wam powie i olac tych durnych pijakow. Tam wszyscy pija - cala ta sluzba.Wszyscy.A ten Szekspir tez. Chociaz on to jeszcze, a ta reszta? I tyle. I wiecie on jeszcze jakis taki - ale kto jest idealny i jeszcze by go przezyla i go przezyla, ale ta reszta, a on tez taki jakis. Co jemu dolega? I wiecie co myslala? Ze ma dziecko z kurwa. Nic tylko jakiejs dziecko zrobil i sie nie ozenil.Taki jakis chociaz wez no sie ozen. Tam sie ozen i zrob dzieci. Bo co ona o nim myslala - tyle. I ze mu sie przyjrzy czy dobrze to wymyslila - najwyzej sie dzieci wezmie , zalezy kogo to tam se nagrucha. No i nikogo i wiecie portrety jej przynosili. Ktora to by mogla byc? I taka jedna wydala jej sie OK. I co bylo dalej? I tyle :(

Dobranoc. Jutro kolejny dzien na kafe i tyle. Takie zycie. A Andrzej z uk do pracy , wszyscy do pracy a ja na rencie. JAK NIEROB OSTATNI. Ale tyle mi zostalo - renta i emerytura na systemie bo rodowody rozwalilam i co? Zle zrobilam? Na kare smierci nie pojde. I takie sa wasze klechy.Ta Elzbieta 1 moze byc, a ja nie. Bo bedzie miala pelno interesow w USA i sie wkreca. Ale gdzie ?I tyle. Tacy oni sa. Ale ta wiara to nie. I Pan Jezus jest nimi zalamany. No wiecie i tyle :( Takie zycie :(

cdn.

Tu takalaska zUSA pisze i filmiki wkreca. Dam kiedys - jutro - troche tych filmikow Andrzejowi. Co on tam robi w tym Shiefield? Moze ma troche czasu i cos nam wrzuci na YOUTUBE i tyle. Dlaczego nie? Moze akurat ma troche czasu? Kasy ma pelno?Kto wie.WIdac, ze lubi Shiefield, nie? Zobaczymy CZY NAPISZE i co napisze.Moze sie rozkreci ten Andrzej z UK. Jak juz to z Sfifield i dalej Londyn. Tylko co w tym Londynie. Krolowa skrytykowal i poszedl. I co dalej? Hmmm na razie ide. Pozdrawiam.