Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patiszka000001

z czego lepiej wziąść telefon plus czy play ???

Polecane posty

Gość Patiszka000001

hej wiecie gdzie najlepiej tzn w jakiej sieci wziąść telefon, miałam plusa, ale nie ma tu ciekawych pakietów, strasznie dużo kasy mi na to idzie. Nie jestem zadowolona, chciałabym zmienić sieć.

Gość jeśli już to wziąć a nie
wziąŚć :(

Gość kundelmama
play wychodzi chyba taniej, ale mimo wszystko lepiej kupić sobie ofertę na kartę, a telefon w niezaleznym sklepie - znacznie taniej to wychodzi, popatrz sobie w avansie, bogata oferta, no i masa promocji, więc jest szansa coś niedrogo wyhaczyć.

Gość As Dama
Jak na kartę to z Plusa - doładowujesz za 50zł i masz na 3 mc ważność konta, poza tym dużo ludzi ma z Plusa, można wykupić np. 500 SMSów za 5 zł lub 200 minut za 10 zł do Plusa. Jest też fajna opcja Darmowy nr, po doładowaniu za 50 zł masz miesiąc za darmo rozmowy i SMSy z jednym wybraym nr w Plusie, natomiast po doładowaniu za 30 zł masz 2 tygodnie rozmów z 1 osobą. Jeśli abonament to raczej Play, jest oferta na abonament dla nowych za chyba 90 zł miesięcznie masz w tym dowolną ilość minut do dowolnej sieci po prostu nic nie płacisz za rozmowy żadne tylko za SMSy.

Gość Taio
Jezeli masz simplusa to aktywuj taryfe PLUS NA KARTĘ -aby ją włączyć,wpisz*147*11*# i nacisnij słuchawkę(jednorazowa opłata to 3zł).Od tej chwili bedziesz mogła skorzystac z profili obniżających koszty,np.nielimitowane rozmowy w Plusie-przy pierwszym połączeniu w sieci płacisz 0.69gr,a potem do konca dnia masz w sieci za darmo.Aby aktywowac ten profil wpisz *136*11*01#i naciśnij słuchawkę.Jednorazowa opłata za włączenie 1,5zł.Jeżeli dużo sms-ujesz to *136*11*02# ta sama opłata(1,5zł)pierwszy sms 0,39gr za pierwszy sms a potem do końca dnia za darmo.Z tych profili tylko jeden moze byc aktywny naraz.Po aktywacji taryfy PLUS NA KARTĘ mozesz skorzystać z oferty rok ważności konta-wystarczy wpisać *136*11*04# naciskając słuchawke-aktywacja BEZPŁATNA.Stawki do innych sieci 29gr/min,19gr/sms.Polecam

Gość ja myślę ze
pisze się wziąć

Gość zdecydowanie lepiej WZIĄĆ
PLAY

Gość ccccccccccc
Proszę braść z plusa

Gość fgffgfsd
As Dama Jak na kartę to z Plusa - doładowujesz za 50zł i masz na 3 mc ważność konta Wow, w play każde doładowanie jest ważne przez 365 dni

Gość icetea111
Ja mam całe zycie w Plusie i jestem zadowolna. Obecnie mam w Mixie i mam mnóstwo promocji. Darmowy numer do 5 wybranych osób w plusie za 10 zł miesięcznie. Bezlik SMS za 8 zł miesiecznie (pisze do plusa ile chce bez limitu) i internet NON STOP za 7,9 i 15 zł na miesiąc do wyboru róznią się ilością KB ja biorę zawsze ten za 7. Jak wykorzystam juz te KB które są w tym pakiecie to po prostu zwalniają mi internet. Za to mój narzeczony chciał ostatnio wziąć w Playu ale taniej wyszło w MIXIE w Plusie.Telefony te same tylko w Playu drożej wychodziło;-)

Ja mam play fresh. Ładuję 30zł i za darmo dzwonię i piszę w sieci przez miesiąc. A noramalnie do wszystkich płacę 29gr za min i 9 za sms. Także narzekać nie mogę ;)

Gość gość
Uwaga! Oferta tylko dla osób prowadzących firmy: -Nielimitowane połączenia do wszystkich sieci w Polsce na komórki i stacjonarne - nielimitowane SMSy i MMSy do wszystkich sieci - pakiet 2GB Internetu LTE miesięcznie http://telefony.eprofitplus.pl/oferta.php?p=8752

Gość prawictwo pospolite 137
orange ma mniejszy zasięg od plusa .. wiec jak pojedziesz na jakąs wieś to mozesz mieć kłopoty z polączeniem W miescie to nie przeszkadza .

plus jest lepszy od orange ale playa nie znam wiec trudno mi powiedzieć czy Play czy też Plus

mój znajomy pojechał na wies i nie mógł sie dodzwonić stamtąd do miasta jedynie tam telefony plusa działają

Gość gość
ja jestem staromodna i telefon mam od nich http://www.multiplay.pl/ moim zdaniem to najlepsze rozwiązanie, mają bardzo przystępne ceny. Zdecydowanie warto skorzystać z ich usług

Gość gość
Ludzie,to co piszecie to są kosmiczne kwoty! W życiu bym nie dała zarobić tyle żadnemu operatorowi. Telefon to rzecz na której najbardziej można zaoszczędzić.Ja kupuje starter orange za 5 zl.i mam na 30 dni,potem kupuje następny starter i mam na miesiąc i tak wkółko.Włączam taryfę Yes darmowe smsy i połączenia do orange a z racji tego,że cała moja rodzina jest w orange to mam za darmo do nich a 5 zl.na karcie mam w razie gdybym musiała zadzwonić poza orange.A ze znajomymi z innych sieci komunikuję się przez gg,fb.

Gość gość
1:08 to sie nazywa oszczędność :)

Gość gość
Dobre podejście,nie dajmy sie zwariować.Oprócz gg,fb jest też messenger,skype,whatsApp-to są komunikatory bezpłatne i ja też w ten sposób kontaktuje się ze znajomymi.

Gość gość
Sprawdź sobie na www.komórkomat.pl gdzie ci się bardziej opyla

Gość statham
Zapisz się już teraz na testy internetu LTE i korzystaj z internetu w swoim smartfonie gdziekolwiek jesteś! > http://tr5d.pl/r/r5dkonkurs-lte

Gość krystianpysia88
Porównywałem niedawno obie oferty i wziąłem telefon samsung galaxy 9s na abonament w play. Jestem zadowolony, a najbardziej moja żona bo to telefon dla niej. Robi świetne zdjęcia i dodatkowo mam nielimitowany internet. https://www.play.pl/telefony/samsung/samsung-galaxy-s9/