Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasztanowa..........

Fajna praca i beznadziejny szef...

Polecane posty

Zawsze to ja rzucałam pracę i tym razem też noszę się z takim zamiarem. Nowy szef nie ma pojęcia czym się zajmuje, przetrzymuje moje projekty, czasem oddaje po terminie, zawsze się czepia ogólników, jak proszę o konkrety - ucina rozmowę i nie ma wg niego tematu. Sytuacja stała się nie do zniesienia - ogólnie chaos, zamieszanie, rozsiewanie plotek na mój temat, donoszenie i wiele innych. Koleś dąży do wyeliminowania mnie z zespołu, a ja nie wiem czy walczyć czy się poddać. Zawsze jak odchodziłam z pracy wiedziałam czego chce, a teraz pisząc list motywacyjny do nowej mam łzy w oczach... dużo poświęciłam tej pracy, organizowałam wiele rzeczy od początku, a teraz trzeba odchodzić... :(

tez mam fajna prace ale pracownicy sa beznadziejni,sa zlosliwi, kabluja, podkladaja swinie, tez sie zastanawiam, czy nie skonczyc z tym i nie przeniesc sie .

Gość fdfefdfdswrWQEWEW
mój szef najwięcej na mnie korzysta i umie za to podziekować.....................

Gość ja bym trochę powalczyła
zanim zrezygnujesz powalcz trochę.Mam wrażenie,że jestes osobą młoda, kreatywną i wiesz jaką wartość przedstawiasz.Teraz takie wariowane czasy,że wszędzie w pracy atmosfera i stosunki międzyludzkie po prostu fatalne.Ale nie można tak z marszu odpuszczać i poddawać się,Pamiętaj,że tylko miernoty nie mają wrogów.Obecnie liczą sie nie kompetencje, kwalifikacje ale lizodupstwo i donosicielstwo.Albo się dostosuj, albo bądź soba i trzymaj się swoich zasad w zyciu.Może nie od razu, ale w dłuższym przedziale czasowym to się jednak opłaca.

powalczę... :)