Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gardinia

dylemat uczuciowy ,pytanie o związek

Polecane posty

witam :) otóż chciałbym poznać opinię kogoś bezstronnego. Skrótowo opiszę sytuację od ponad roku regularnie spotykam się z pewnym chłopakiem ,na początku były to zwykłe spotkania jednak z upływem czasu zaangażowałam się emocjonalnie , poczułam że zależy mi na nim. On wie o moich uczuciach,sam równiez stwierdził ,że nie jestm mu obojętna ,że lubi ze mną być itd. jednak nie chce się w nic angażować i nie wyobraża sobie być z kimś w związku. Mimo to nie potrafi przerwać tej znajomości,jest czuły względem mnie , ponoć brakuje mu mnie gdy dłużej się nie widzimy ... pytanie : warto się angażować w to wiedząc jaka jest jego opinia (nieco jednak sprzeczna z tym jak się zachowuje? ) dodam tylko ja mam 21 lat on 27

Gość aanakondaa
dziwny typ z niego jak mówi jedno a robi drugie

Gość hgvyuc
Rok to już długo, myślę że już nic z tego niestety nie będzie. Może spotyka się z Tobą, bo nie ma na razie szans na kogoś innego.

to dość interesujący mężczyzna, nie sądzę by narzekał na brak powodzenia... zastanawiam się czy bardziej wierzyć jego słowom czy temu jak się zachowuje i w jaki sposób mnie traktuje. Przykładowo potrafi odmówić wyjścia z kolegami by spotkać się ze mną. Gdy poproszę go o pomoc wiem ,że mogę na niego liczyć itd

Gość jaaaaaaaaasd
a moze zbyt go idealizujesz ? pewnie on traktuje to jako kumpelostwo a ty widzisz w tym uczucia i milosc ?

Gość .......... ??
?