Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lossefina19.

Sukienka na wesele. Dobrze wyglądam?

Polecane posty

Gość xoxxo21
Jesteś facetem?

Gość robilam badanie w ciazy
slicznie. nie zapomnij o dodatkach, kolczykach albo bransoletkach :)

Gość cdfdg
sukienka ok.nie za długa ,mozna szybko podnieść i wypiąc tyłek do weselnej kopulacji

Gość sukienka ok ale nie zachwyca
tyle, że Ty masz trochę "męską" figurę i nie pasuje Ci ona

Gość njkxnjknfdnj
taka sukienka nie nadaje sie na wesele :o malo elegancka, w takiej to ja do sklepu w lecie chodze lub na spacer z psem, na wesele nie zalozlabym takiej

Gość Lossefina19.
dlaczego męską? mam bardzo duże wcięcie w talii tylko ze mały biust. biodra 89- talia 60 tylko że ta sukienka ma za luzny pasek, myślę zeby dokupic jakiś inny i mocniej się spiąc. tutaj druga fotka z ciasniejszym paskiem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6193720c7fcd7bfb.html

Gość nineineienei
Na pierwszej focie Twoja talia zdecydowanie ginie. Na drugiej jest juz bardziej widoczna. A ile masz lat? bo ten kroj sukienki to mi raczej do mlodej dziewczyny pasuje :)

Gość WesołyTomasz1989wawa
Na kafeterii siedzą pasztety i gdy tylko nadarzy się okazja, to obrzucą krytyką piękną kobietę o seksownej figurze, bo wiedzą, że one same nawet jej nie dorastają do pięt. Mogą sobie tylko pomarzyć o takiej figurze i z zazdrości nawet gdybyś była bliska ideału, napiszą, że źle wyglądasz. Ja, jako facet mogę przyznać, że masz bardzo seksowną figurę - zdecydowanie ponadprzeciętną. I chętnie bym zgodził się zostać Twoim weselnym partnerem.

Gość Lossefina19.
mam 21 lat, to mówicie że na drugim zdjęciu lepiej?

Gość kłabulałajo
wesoły tomasz ma poniekąd rację,ale ta sukienka faktycznie jest licha i nie podkresla ci figury i jakas taka nijaka

Na drugim lepiej ale taka mało wizytowa ta sukienka :) Wyglądasz dobrze ale mało elegancko.

Mi sie podoba Ja sama jako gość chodząc na wesela ubieram sie skromnie, nie żeby sie pokazać tylko normalnie kobieco ale skromnie Ładna sukienka ale a drugim paskiem wyglądasz lepiej :)

Gość KochamTylkoBardzoSzczupłe
Jestem zwolennikiem zwiewnych sukienek, takich, które falują podczas tańca i nadają lekkości i powabu.

Gość nineineienei
No to mloda jestes jak masz 21 lat :) Figure masz fajna jak tu sie juz pan powyzej wypowiedzial ;) tylko mi wlasnie sie wydaje ze ta sukienka mala ja podkresla. Masz duze wciecie, z tego co piszesz, ale tu go dobrze nie widac a wciecie to atut :)

Gość Esiaa
Hej:) wygladasz slicznie w niej:) kazdy ma swoj gust.. Te powyzej zazdroszcza Ci figury.. Ladniej wygladasz na 1 zdj lecz to tylko moja opinia..:) sukienka jest zwiewna i wygodna i ma byc luzna..:) ps. Gdzie mozna taka dostac??:) albo jaka ma nazwe na allegro?:)

Ja nei zazdroszcze, bo nie mam czego :-) figura ok, dla mnie troche za malo kobieca, i ta sukienka to podkresla. Nie podoba mi sie sukienka i buty sa straszne. Ale tak jak napisalam to MOJE zdanie, wazne zeby autorka sie dobrze czula i podobala samej sobie :-)

Gość kłabulałajo
a ja jestem facetem i nie mam jej czego zazdrościć i lubie jak kobieta zgrabna ma obcislą sukienke,jak masz sie czym pochwalić to radziłbym własnie taką

Gość Lossefina19.
Dziękuję za miłe słowa. sukienkę kupiłam u siebie w mieście w takim zwykłym odzieżowym sklepie. mi się bardzo spodobał kolor i ogólnie chciałam taką rozszerzaną na dole, ten pierwszy pasek rzeczywiście jest luzny a nie ma juz ciaśniejszej dziurki. planuję dokupic inny taki szeroki jak ten niebieski ale bardziej elegancki np turkusowy. na zdjęciu moze tak dobrze nie widac ale ta sukienka jest cała z takiej drobnej koronki, wydaje mi się ze nie jest mało elegancka tak jak piszecie

Gość masz ładną figurę
problem jest z sukienką, kiepsko dopasowana lepiej wygląda z tym cieńkim paskiem buty lepiej by wyglądały w kolorze nude, tak jak pasek czegoś ewidentnie brakuje, może dużych korali/wisiorka na szyi albo grubych bransolet na ręce masz bardzo ładne ramiona i nogi ten gruby pasek nie pasuje do sukienki, brzydko ją marszczy

Gość wyglądasz ładnie,
nie słuchaj zazdrosnych hien. na drugim zdjęciu lepiej. ja zwróciłam uwagę na coś innego. ponoć na ślub się nie chodzi w białych sukienkach tudzież innych ivory i cremach bo ponoć to nie wypada...

Gość Lossefina19.
ale ja już mam dosc obcisłych sukienek, zawsze takie nosiłam, teraz chciałam coś innego:)

Gość Lossefina19.
ale ona nie jest biała ani kremowa, ma kolor błękitny czy tam miętowy

Gość masz ładną figurę
wyglądasz ładnie, dokładnei tak, nie wypada zakąłdać na wesele białej, kremowej sukienki, ten kolor jest zarezerwowany dla Panny Młodej, no ale skoro już kupiłaś białą sukienkę to nei będę Cię umoralniać...na moim weselu też dwie koleżanki ubrały się w białe sukienki i głupio się przez to czułam

Gość masz ładną figurę
no to sorki, na zdjęciu wygląda na białą

Gość o kuuuurwaaaa
ale pasek dojebalas na tym drugim zdjeciu ahahahahhahaha 10/10 :D

Gość Lossefina19.
na razie bez dodatków bo jeszcze nie zakupiłam. ale mam w planach kolczyki i bransoletkę. zdjęcie zrobione od razu po zakupie sukienki, jeszcze z metką dlatego tak łyso;)

Gość wyglądasz ładnie,
nie jest białą? wygląda na ewidentnie białą....

Gość Esiaa
Wiec:) Gdybym to ja byla na Twoim miejscu szlabym w niej bo jest sliczna..:) a co do paska bardzo mi sie podoba ten cienki:) ale jesli zdecydujesz sie na szeroki:) to w kolorze tofii-carmel-taki ladny braz (ktory jest teraz bardzo modny) i w takim kolorze butkki:) a jesli chodzi o jakis intensywny kolor to czerwony bym dodala:) laadna jest:)