Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bmtam

Mezczyzni wymagajacy idealnej sylwetki od kobiety-ciekawe jak wygladacie

Polecane posty

Gość zeeenek
Zgadza sie, ale co to ma do rzeczy?

Gość zeeenek ma rację
ja jestem może nie idealna ale po prostu normalna , zawsze miałam ciekawych facetów i teraz też mam, ale ten top tylko mnie na ziemię sprowadza ;) nie wierzyłam własnym oczom i uszom jak laski potrafią być bezkrytyczne wobec siebie i wymagające od facetów, te grubaski narzekają ,że są same ale nie podejmą wyzwania aby wziąć się za siebie tylko uparcie twierdzą ,że jak facet patrzy na wygląd to jest debilem albo nie normalny, tylko się zastanówcie kto tak mówi , niestety mam kilka "puszystych" koleżanek one są same ale zawsze były grube i twierdziły / twierdza nadal ,że liczy się wnętrze tylko czy to nie wymówka ? próba okłamywania się ,że jak waży 120 kg to przecież nic takiego?

Gość zeeenek
KAZDY facet patrzy na wyglad, nawet najwiekszy zapryszczony brzydal, kurdupel i baran

Gość zgodzę się niestety
Taaki jeedden A najśmieszniejsze jest to że zamiast się wziąć za siebie, pojeździć na rowerze, pobiegać czy co tam jeszcze to lepiej siedzieć na forum i wylewać żale jacy to faceci są źli bo nie patrzą na mnie tylko na chude zadbane lalki. chude nie koniecznie ;) ale grubaski trafia coś nawet jak właśnie widzą normalne przeciętne dziewczyny z facetem

Gość zgodzę się niestety
zeeenek Siedziec na forum, wylewac zale i jednoczesnie jesc ciastko z bita smietana. najlepiej zapić pepsi albo kawką ze śmietanką 30% i 4 łyżeczkami cukru

Gość zeeenek
Oczywiscie ze wnetrze jest bardzo wazne ale gruba i zaniedbana dziewczyna nie dostanie szansy zeby je okazac poniewaz odpadnie na etapie wizualnej preselekcji:)

Gość zgodzę się niestety
Bmtam Meskich paszczetow za to nie chca szczuple ale po co ci to wiedzieć gruba zdesperowana frustratko? sam fakt ,że załozyłas ten top o czymś świadczy

Gość Bmtam
mam 58 a nie 120 :p kobiety tez patrza na wyglad

Gość zeeenek
Oczywiscie ze kobiety tez patrza na wyglad, nikt im przeciez nie broni. Ale co ma jedno wspolnego z drugim?

Gość Bmtam
jakos na forum jedno a w zyciu kobiety otyle maja facetow:)

Gość zgodzę się niestety
zeeenek może nie koniecznie ale jedno jest pewne , jak sobie taka grubaska wyobraża ,że nie daj boże coś jej się stanie i co ten chłopina zrobi jak będzie musiał jej pomóc np po jakimś wypadku czy coś , dźwig zamawiać i oborę robić , powód do drwin sasiadów i znajomych ? mojego grubego kolego na zjeżdżalnię (rura) nie puścili , bo jest za gruby i ratownik stwierdził ,że jak się zaklinuje to kto będzie niszczył zjeżdżalnię za kupe forsy przez grubasa, wszyscy na około w podły śmiech lata lecą a on nadal narzeka ,że jest sam i każdego dnia bierze się za odchudzanie tylko słownie

Gość zeeenek
Tak, niektore maja. Ale nie jest to norma. Z faktu ze jakas otyla zlowila jelenia nie mozna wyciagac wniosku ze "otyle kobiety maja facetow". A jesli maja to spojrz jakiej jakosci sa ci faceci.

Gość zeeenek
Dokladnie. Trzeba zaczac od siebie, a nie miec pretensje do faceta ze mu sie ladna dziewczyna podoba

Gość Bmtam
Z tego co widze calkiem fajni:p suchy samotny zenku a ty ile wazysz?wzrost

Gość do Bmtam
Jakoś nie zauważyłam , co najwyżej te z lekką nadwaga i które są atrakcyjne ;) nie znam ani jednej otyłej grubaski która miałaby faceta jak marzenie i byłaby na 100% szczęśliwa, owszem znam jedną otyła co ma faceta ale robi na niego i jest z nim wyłącznie dlatego ,że panicznie nie chce być sama jest bardzo nieszczęśliwa :( kiedy była młoda się roztyła i starciła najlepsze lata swojego życia a na upominanie - zrób cos ze sobą , weź się za siebie i schudnij -zawsze odpowiadała- mam jeszcze czas i wygląd się nie liczy :( oj liczy się liczy, tak jej stukneła 40 z jełopem i debilem przy boku od kilku lat, inaczej pokierowałaby życiem to i może miałaby faceta z którego byłaby nawet dumna

Gość zeeenek
Nie mowimy tu o mnie, tylko o tobie. Dla ciebie jestem wylacznie bezosobowym nickiem:) To ty zalozylas watek probujac cos udowodnic, a ja po prostu sprowadzam cie na ziemie i pozbawiam zludzen:)

Gość rajkajrajkaj
Ja tez nie rozumiem dziewczyn, ktore nie dbaja o siebie. Wystarczy czasem jakies mocniejsze postanoweinie zwiazane z jedzeniem, ruch... A juz totalnie zwala mnie z nog widok kobiet z tlustymi wlosami i w zmietym ubraniu, koszmar :/

Gość Bmtam
Zenek nie wstydz sie:)to tylko liczby dla ciebie

Gość może i jest moda na coś tam
jeśli ktoś chce coś udowodnić nawet takim płytkim topikiem to robi to właśnie pod swoją osobę, autorka na pewno jest sama bez faceta i boryka się z nadprogramowymi kg i szuka usprawiedliwienia dla swojego lenistwa

Gość może i jest moda na coś tam
rajkajrajkaj ja też tego nie rozumiem a szczególnie jak chodzi o nadwagę

Gość zeeenek
Ja sie niczego nie wstydze, jak zaloze topic o sobie to wtedy napisze. Poki co rozmawiamy o tobie i twojej otylosci. I nie pisz, ze wazysz 58 kg bo nikt tu w to i tak nie wierzy:)

Gość Bmtam
Nie mam nadwagi mam 58 kg przy 166

Gość proponuję dietkę autorko
zeeenek to jasne jak słońce gdyby ważyła 58 kg to by nie zakładała idiotycznego tematu

Gość Bmtam
Hehe no ty wiesz lepiej ile waze a co tez tyle wazysz zenek?pewnie tak

Gość do Bmtam
może zjadłaś jedynkę , albo ściemniasz tutaj bo założyłaś temat taki anie inny albo jesteś bardzo zaniedbana chodzisz w pomiętych ciuchach nie domyta z tłustymi włosami

Gość Bmtam
Nic nie sciemniam pytam tylko

Gość zeeenek
Autorko moge wazyc nawet mniej od ciebie. To jest zupelnie bez znaczenia:) Twoj problem od tego nie zniknie

Gość Bmtam
Hehe to ile wazysz wybredny zenku co grubasa 58 kg nie tknie zeby reka mu tluszczem sie nie oblepila?

Gość rajrajrajraj
Ja wiem, że karnet na siłownię, markowe ciuchy i kosmentyki kosztują - ale kurwa woda jest za darmo i jak widzę ten smalec na głowie czasem i bru za paznokciami nierówno pomalowanymi to mnie ciągnie na wymioty. A takich kobiet, dziewczyns potykam wiele na co dzien. Do tego smierdzacy pot , jakby dezodoranty nie istnialy:/ A ostatnio na silowni to sie rpzerazilam. przyszla taka pseud damulka i oryginalnych rzeczach i pedaluje na rowerze z wielkim srebrnym Krzyżem na piersiach. Po chwili podniosla rece, aby przewiazac wlosy a tam co?... centymetrowe kłaki! Fuj :/ Nie tarwię tez takich zgrywusek, co niby szpanuja, ale od konca troche. Podstawa to czystosc i higiena wygladu.