Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bmtam

Mezczyzni wymagajacy idealnej sylwetki od kobiety-ciekawe jak wygladacie

Polecane posty

Gość zeeenek
Autorko waze 15 kg. I co zmienilo to twoja otylosc?

Gość orgasssssm
bylam gruba, bylam chuda, teraz jestem chuda bo tak lubie i mezczyzni zawsze mi mowili ze jestem piekna , NIGDY nie mialam problemow z powodzeniem, nawet te 15 kilo temu. natomiast faktem jest ze kiedy kobieta jest szczupla to wyglada o wiele bardziej estetycznie....rzeczy ladniej leza, nie ma co ukrywac...

Gość proekozielona
zenek nie napinaj sie tak ;)

Gość zeeenek
Dlaczego? Lubie sie napinac;)

Gość Bmtam
Zenek to niski chudy facet nie dziw sie mu

Gość woda w kranie nie za darmo
ale to rajkajrajkaj i tak nie zmienia faktu, że trza sie myć , niektóre "laseczki" dbanie o siebie sprowadzają do makijażu i chodzenia na solarę a reszta blee :P dieta , ćwiczenia też ja widzę czasem takie artystki co się na siłownie malują i pierfumują i zasuwają na siłkę w spodenkach czy krótkich dresikach i z powrotem , oczywiście nie przebierają się bo jak do modnej malutkiej markowej torebeczki"puma" upchać coś więcej oprócz karnetu na siłkę portfela i lusterka

Gość zeeenek
Niski, chudy i pryszczaty.

Bmtam Zenek to niski chudy facet nie dziw sie mu tym samym potwierdzasz ,że jesteś sfrustrowanym grubym pasztetem

Gość proekozielona
swe ego chyba lubisz ;)

Gość zeeenek
Ja nie mam zadnego ego.

akurat obok mnie jest siłownia i wierzcie mi ,że jak się widzi taką fleję w zapoconych dresach i z rozmytym makijażem z czerwonym błyszczącym pyskiem to się robi nie dobrze , tym bardziej ,że "lalunia" nie raczyła się przebrać po wyjściu z siłki:( chodzi takich sporo i naprawdę zbiera na wymioty

Gość Bmtam
Dobra nie zesaj sie z ta silownia tu o czyms innym mowa

Bmtam Dobra nie zesaj sie z ta silownia tu o czyms innym mowa coś cię zabolało laleczko? pewnie brak dbania o siebie co?

Gość rajrajrajraj
Oczywiscie, higiena to podstawa. Ale wkurzaja mnie te wszystkie tepe strzaly wlasnie, blond solary, ktore udaja takie zajebiste laski, a zupelnych podstaw im brakuje. Kolejna np. chodzi w rozowych gaciach z baweklny na zajecia taneczne, a potem na sztangielki zostaje (na kotre ja chodze). Co zajecia ma mokra dupe i pipe i jeszcze sie z tego cieszy. Cwiczy przed facetami, wygina sie, przegina w tych mkrych gaciach. No kurwa sama sieczka w glowie.

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
wiecie co, ale ja sama kiedyś opierniczyłam trójkę kolegów, bo się czepiali normalnych dziewczyn, że ta za gruba, tamta za gruba, aż się ich słuchać nie dało. Żeby oni sami tacy idealni byli. Ale każdy miał brzuszek, a jeden to w ogóle pączuszek. A każda z tych dziewczyn które obgadywali była szczuplejsza od nich. Nie były to jakieś modelki czy co. Normalne dziewczyny, jedna ładniejsza inna brzydsza ale nie żadne paskudy. A z opowieści owych chłopaków to wynikało, że grubasy straszliwe i brzydkie jak noc listopadowa.

Gość proekozielona
dlatego warto chodzic do klubów fitness tylko dla kobiet, gdzie sa fajni wyksztalceni instruktorzy a nie w wiekszosci kolsi jak ten komentujacy powyzej. na ch.u.j sie gapisz, jak sie nie podba zmin silownie.

Gość zeeenek ale grubas z ciebie
ja ważę 5 kilo i facet twierdzi,że jestem za gruba :P haaahaaahaaa

'Oczywiscie, higiena to podstawa. Ale wkurzaja mnie te wszystkie tepe strzaly wlasnie, blond solary, ktore udaja takie zaj**iste laski, a zupelnych podstaw im brakuje. Kolejna np. chodzi w rozowych gaciach z baweklny na zajecia taneczne, a potem na sztangielki zostaje (na kotre ja chodze). Co zajecia ma mokra d**e i pipe i jeszcze sie z tego cieszy. Cwiczy przed facetami, wygina sie, przegina w tych mkrych gaciach. No k**wa sama sieczka w glowie' az sie wzruszylam, ile masz rownie wzruszajacych historii w zanadrzu?

Gość do weeeeeeeeeeeeeee
ale są takie kutafony co muszą poleczyć swoje kompleksy, ja mojego cały czas gonię za gruby brzuch bo sama jestem w normie a i tak się nasłucham,że mogłabym co nie co poprawić

Gość przynajmniej można posmiać
rajrajrajraj co innego zostaje ? drzeć łacha z takiej wieśniary ,że albo jej się pizda poci albo się posikała z wysiłku albo ma mokro w gaciach na wasz widok

Gość rajrajrajraj
migotka tylek jak szczotka 'Oczywiscie, higiena to podstawa. Ale wkurzaja mnie te wszystkie tepe strzaly wlasnie, blond solary, ktore udaja takie zaj**iste laski, a zupelnych podstaw im brakuje. Kolejna np. chodzi w rozowych gaciach z baweklny na zajecia taneczne, a potem na sztangielki zostaje (na kotre ja chodze). Co zajecia ma mokra d**e i pipe i jeszcze sie z tego cieszy. Cwiczy przed facetami, wygina sie, przegina w tych mkrych gaciach. No k**wa sama sieczka w glowie' az sie wzruszylam, ile masz rownie wzruszajacych historii w zanadrzu? Migotka czyżbyś to była Ty? :P

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
"ale są takie kutafony co muszą poleczyć swoje kompleksy, ja mojego cały czas gonię za gruby brzuch bo sama jestem w normie a i tak się nasłucham,że mogłabym co nie co poprawić" koledzy poza tym są w spoko, ale wtedy mnie wpienili jak jasna cholera :P. Ale nie wiem skąd to przekonanie, że kobieta ma być idealna a i tak zawsze mogłaby coś poprawić a facet jak jest nieco od diabła ładniejszy to już ok. Na szczęście to się poprawia.

Gość o kpiny się same proszą
proekozielona dlatego warto chodzic do klubów fitness tylko dla kobiet, gdzie sa fajni wyksztalceni instruktorzy a nie w wiekszosci kolsi jak ten komentujacy powyzej. na ch.u.j sie gapisz, jak sie nie podba zmin silownie. wystarczyło by się przebrać po siłce , nałozyć spodenki z grubszej bawełny a nie gacie i przyciąć kłaki łonowe to by się tak pot nie gromadził i nie przebijał ;) nie byłoby kpin wiesz miałam w liceum takie fleje co nosiły getry spodnie ze streczu albo dresowe cały szkolny dzień, jedne buty a na W-F ściągały tylko bluzę a w koszulce i tak cały dzień :( czasami tak waliło potem ,że hej upominały nauczycielki wychowawczyni ale i tak grochem o ścianę a co do facetów są takie przypały i nic temu nie zaradzisz :( jak wymagają to niech zaczną sami od siebie , bo wymagają często ci których nawet by przętniara nie chciała

Gość rajrajrajraj
migotka tylek jak szczotka nienawidze rozowego koloru , wiec PUDLO. a brudny róż też nie przejdzie? A może lilia? Lub malina? hmmm?

Gość do weeeeeeee
miejmy nadzieję ,że panowie kiedyś zaczną dbać o siebie bo ja mieszkam na południu i niestety równouprawnienia w dbaniu o siebie jeszcze nie zauważyłam :(

Gość zeeenek
Jeszcze to walkujecie? No dobra, niech ma autorka: puszyste laski sa fajne, jest za co zlapac, fajnego cialka nigdy za wiele. A kazdy facet ktoremu sie takie pulchniutkie nie podobaja to niski rudy chudzielec oraz jakala. To chcialas uslyszec?