Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

essentialsummer1989

zdradził :(

Polecane posty

Oj trudna sprawa :O najgorsza rzecz jaką możesz teraz zrobić to poddać się jego namowom? urokowi? i przespać się z nim :O ale wierzę w ciebie i mam nadzieję że ten dupek dostanie to na co zasługuje :D:D

Gość kjhgjhj
pojebanego masz tego chłopaka, jego kolega nie lepszy, ile oni mają lat ? 23 ? 22 ? :/

Gość kjhgjhj
wspolczuje Ci.. on Cie po prsotu przestal kochac..

Gość boli strasznie ale
wspolczuje Ci. Ale i mnei spotkalo to samo :O tylko, ze ja nie wytropilam na czas i nie wiedzialam kiedy i gdzie sie spotykaja :O A na Twoim miejscu bym zabrala kolezanke lub kolege ze soba i poszla do tego klubu, co maja isc, obserwuj go jak bedzie sie zachowywal z ta laska. A jak zlapiesz na goracym uczynku podejsc i powiedziec o Misiu nie wiedzialam ze tu bedziesz :D to co wracamy razem do domu :D a co to striptizerke macie na meskim wypadzie :P

Gość kjhgjhj
ja bym do jutra nie wytrzymała

Gość boli strasznie ale
to chociaz to mi sie udalo ;) No ale ja bym sama nie szla. Nie masz jakies dobrej kolezanki co z Toba by poszla go sledzic?

Gość Gbjjd
A jaki miasto jak blisko to pojde z Toba :)

Gość miałam podobną sytuację tyle..
że ja niczego nie byłam świadoma.. dowiedziałam się przypadkiem od koleżanki, ze jest z inną w kinie, w czasie gdy miał " załatwiać coś do auta" Tego samego dnia do mnie przyjechał , a ja udawalam, że nic nie wiem.. po czym spytałam jak było w kinie.. Jego mina bezcenna! Bylo ciężko, oj bardzo... ale jakoś przeszłam ten trudny czas w moim życiu i teraz jestem najszczęśliwszą osobą na świecie u boku faceta, który na to ZASŁUGUJE :)

serio chcesz mu robić sceny przy niej i innych? szkoda Twoich nerwów. Jeśli go kochasz i ją zobaczysz nawet po rozstaniu będziesz się niepotrzebnie porównywać. na pewno musisz go olać zanim on to zrobi. Jeśli mieszkacie razem spakuj jego manatki kiedy będzie się tam dobrze bawił. pamiętaj, że jeśli chcesz to jednak załatwić publicznie przemyśl, czy masz na to siły. ja bym się bała, że mnie poniosą nerwy i albo dojdzie do rękoczynów albo się popłacze. a wolałabym to załatwić jak dama i zemścić się na zimno ;) powodzenia.

Gość rubinowaa...
tu nie chodzi o sceny.. ja bym tylko podeszla i powiedziala co mysle o potajemnych spitkaniach z klientkami ... nawet nic nie musi pewnie mowic on sam bedzie wiedzial, ale fakt przydalaby ci sie kolezanka , ze niby razem poszlyscie na drinka i jak sie okazalo w tym samym klubie ;), a do tej dziewczyny nic nie pisz bo wtedy on bedzie wiedzial i sobie przygotuje historyjke a tak na swiezo bedzie musial zmyslac .

Gość rubinowaa...
goramka to chyba dzis nie wczoraj, o ile dobrze pamietam, tak czy siak powodzenia zycze autorce, ps. 'stary' a taki glupi ten twoj facet... 3 maj sie !

kobiety... nie rozumiecie, że dopóki będziecie takie potulne i uległe, zgadzające się na wszystko to żaden facet nie będzie Was traktował poważnie i z szacunkiem??????? zdradził? jak bym kopnęła takiego w doooopsko dosłownie i w przenośni to by nie usiadł na tyłku miesiąc

Tak to dzisiaj dopiero :( .. Boję się, szczerze mówiąc jestem przerażona. Dziękuję za rady. Jestem z olsztyna. boję się, że ona okaże się mega atrakcyjna, a wtedy będę sie porównywać, boję się że emocje mnie poniosą. A ja chcę wyjść z tego z twarzą. Spakować go nie mogę, bo mieszkam u niego.

Pff... atrakcyjna? dziewczyno choćby ta panienka była 100 razy ładniejsza od ciebie to podziwiam cię za to że jesteś tak opanowana,bo ja na twoim miejscu nie wytrzymałabym i od razu dostałby w twarz a większość takich panienek co nie potrafi trzymać się z daleka od zajętych facetów to plastiki :D czekam na relację ze spotkania z tą dwójką :)

wybacz ale ja na Twoim miejscu bym tam nie poszla...on bedzie sie wypierał, ze to tylko kolezanka itp.. poprostu wtedy kiedy go nie bedzie spakowalabym go i czekała az wroci z imprezy....skoro masz inne dowody mozesz bez problemu tak postapic

Ameryka południowa obawiam się właśnie tego że sie wyprze, a ja wyjde na histeryczke i zazdrosnice. Ale ona o mnie nie wie, więc jej zachowanie w tej sytuacji wiele mi powie. Przecież skoro ona sie w nim zauroczyla, a tu pojawie sie ja i przedstawie jako jego dziewczyna to ta laska nie wysiedzi spokojnie. a mieszkam u niego, więc spakować to mogę siebie tylko

ja pewnie bym poszła,przecież jeśli się wyprze to ty i tak wiesz że to kochanka na 100 %.

Goramka .. Wiesz popelnilam mały błąd, ale emocje wzięły górę.. Gdy dziś szykowalam mu obiad przed pracą,, jakoś tak polslowkiem delikatnie zasugerowalam mu, że może ktoś inny powinien to robić. Oj jaką on miał minę :) ..zaczął wypytywac o co mi chodzi, .. Powiedziałam że o nic, że to żart.. Bo ja mam do niego zaufanie.. Ale coś wyczuł, bo przed wyjściem do pracy żegnał się ze mną jak nigdy Poczekamy do wieczora to zobaczymy.

to zrozumiałe :) pewnie większość kobiet na twoim miejscu wygadałaby się już na początku,a tak to teraz chłop się trochę pomartwi czy coś wiesz :P

A niech się trochę pomartwi.. Ja od kilku dni i nocy tylko to robię. .. Aj wiesz Goramka ja to z trudem wytrzymuje.. Ręce mi się cały dzień trzęsą.. to okropne co on robi, ale ja nie chcę go oddać.

wiem że nie jest łatwo,właśnie najczęściej jest tak że trudno się odkochać i nadal kobiety są z facetami którzy je zdradzają.A ty zamierzasz mu wybaczyć po tym wszystkim i nadal z nim będziesz??

Goramka dużo zależy od tego, jak on sie zachowa. Ja już walizkę spakowalam. Na pewno jak wróci to mnie nie zastanie. A co dalej? nie wiem. Nawet jeśli jakimś cudem wybacze, to nie zapomnę nigdy. I wiecznie mam go obserwować? Pilnować? Ja chcę mieć spokój i stabilność. wiem, że dopóki on nie zerwie znajomości z tym przyjacielem to spokoju nie zaznam. Bo ten facet.. Aj ciągle mu jakieś panny podsuwa.. Jest sam, nie może sobie kobiety znaleźć a mojemu podsuwa.. Mam ochotę do niego iść, zwyzywac od skur*.. Wiesz jak on go prowokuje? Teksty typu " napisz do niej, bo ona czeka" . Przecież mnie zna, wie że jestem.. Dlaczego on to robi?