Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dysputantka 24

Współczuję ludziom, ktorzy studiuja...

Polecane posty

Gość offffff
moge wiedzieć w jakiej branży pracujesz? ;)

Gość DFHGSGS
nie wiem jak jest na innych uczelniach ale na uj ma sie oczywiscie przedmioty obligatoryjne na pierwszym roku chyba 4 a reszte sie dobiera dzieki czemu mozna stworzyc sobie naprawde dobry grafik, zycze Ci zeby Ci sie udalo ;) dobranoc ;)

Gość offffff
Dziękuję i pozdrawiam ;)

tak, najlepiej niech sie rodza sami geniusze, lekarze, weterynarze i farmaceuci, reszta do gazu, ewentualnie przedsiebiorcy, inni nie maja prawa do zycia wg autorki. Ciekawe kto bedzie pracowal w tych ich firmach, skoro beda sami 'kierownicy' hahahahaahahaha

Gość Zeby ciagnac kase od starych
Chodzic na studenckie imprezki itp. Chyba po to ;)

Gość powodzeniaaaaaaaaaaaaa
dobrze, że ci się udało. mimo wszystko skończę swoje studia i postaram się zarabiać więcej od ciebie- ups, już zarabiam. pech. ;]

Gość pająkowa
vanesssssssssssssa trzeba było isc na technika ....robi to samo co mgr farmacji ale za mniejsza kasę , umie to samo co mgr farmacji, dodatkowo robi leki w repcepturze , jedynie nie może sprzedac psychotropu....zarobki powinny byc tu wyrównane....

Gość Zeby ciagnac kase od starych
Tez tego nie rozumiem ;) Studiuja dziennie jakis zjebany humanistyczny kierunek, ciagna kase od starych ile sie da, do pracy pojsc to nie pomysla bo studiuja ;) Jak mialam 19 lat to raczej tez nie myslalam powaznie o zyciu itp., takie rozowe okulary :) Musialam opuscic dom za niedlugo, musialam sie sama utrzymac i teraz juz wiem, ze jak mam oplacic studia za moje pieniadze to wybiore cos konkretnego.

Gość powodzeniaaaaaaaaaaaaa
Moje Drogie, nie generalizujcie! Ja studiuję dziennie badziewne, humanistyczne kierunki, a mimo wszystko nie ciągnę kasy od rodziców! Mam bardzo dobrze płatną pracę, sama się utrzymuję i jeszcze pomagam matce! Weźcie się niunie do roboty i nauki, a może jakaś korzyść z tego będzie!