Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co napisać pomóżcie

pomóżcie napisac list do męża, który mnie olał i wyszedł

Polecane posty

Gość powiało kulturą
ja bym jednak nic nie pisala, jestes pewna ze on jest na tym festynie? moze z kolegami piwo pije i szlak go trafia, moze opowiada kolegom to co ty nam tylko z jego punktu widzenia : ze wczoraj chcialas isc , chociaz dobrze wiedzialas ze on nie chce a dzisiaj jak on juz sie poswiecil i chcial z tobą wyjsc to strzelilas foch i powiedzialas ze nie idziesz ... :)):) z jego strony moze tak to wygląda?:)

Gość co napisać pomóżcie
ale ja nie chciałam wczoraj iść. kumpel do niego dzwonił i pytał czy idzie, on odpowiedział, że pieprzy takie festyny (wiecie pewnie jak takie wyglądają - grochówka, bigos i masa ludu pchającego się do darmowej wyżerki).

Gość powiało kulturą
wczoraj mial zly humor to nie chcial, a dzisiaj mu sie zachcialo, jedz do tej siostry ale nie pisz nic, niech sie pomartwi, poglowi itp, a jak mu napiszesz co kolwiek to nie przejmi sie tym.

Gość co napisać pomóżcie
bo wiecie, ja chce to tak umiejetnie zrobić, żeby po tym moim liście, wyjeździe czy cholera wie co nie pomyślał: co za wariatka, dobrze, że nie wróciłem wcześniej. chcę by pomyślał: kurde, glupio wyszło, że zostawiłem ją samą. da sie coś takiego zrobić? :)

Zaproś kogoś może koleżankę lub siostrę kup winko i dobrze się bawcie a o niech załuje ,ze poszedł sam a przy okazji zapytaj czy jest kawalerem i że zachowuje się jak smarkacz,

Ja bym po prostu zostawiła krótką informację gdzie jadę. Faceci nienawidzą pretensji (nawet w formie słowa pisanego :D) i dramatyzmu zimna obojętność podziała lepiej.

Gość powiało kulturą
nie pomysli ze glupio zrobil, pomysli ze ty jestes niezrownowazona, ze o co ci chodzi , przeciez nic zlego nie zrobil, zawsze jest wina kobiety, facet to cwok , ktory wierzy ze robi dobrze popatrz jak kobieta zdradzi meza to zaraz jest afera , skandal a oni dla siebie maja wytlumaczenie ze przecie to tylko seks , ze mężczyzna jest tak skonstruowany itp. wiec dlaczego milaby miec poczucie winy z powodu festynu? i swojego zachowania?

Gość już rozumiem skąd taka
lawina rozwodów

Gość już rozumiem skąd taka
powiew kultury huragan debilizmu, tak jakoś mi się skojarzyło:D

Gość moze jest jakas pelnia czy cos
Ze im odbija moj ostatnio mowi do mnie zaraz bede u ciebie po czym zjawia sie za 2 godziny i z usmiechem na mordzie mowi ze sie tylko chwile spoznil! chwila... taaa 2 godzinna jakos tak troche dluga i nie wazne ze mielismy gdzies isc i bylismy umowieni