Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość verka01

Przeterminowany ocet ryżowy.

Polecane posty

Gość verka01

Czy mogę zjeść sushi, w którym ryż polałam przeterminowanym octem ryżowym (termin minął 2 miesiące temu)? Zorientowałam się dopiero po przygotowaniu, więc pytam, bo szkoda mi teraz wszystko wyrzucić.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość verka01
podbijam :p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
octem raczej się nie otrujesz. może być co najwyżej niesmaczne. ja bym zaryzykowała, szkoda wyrzucić coś tak smacznego :D no chyba, że serio okaże się niezdatne do jedzenia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość verka01
Jednak odważyłam się i zjadłam sushi, którego ryż polałam przeterminowanym octem i nic mi po nim nie było, więc śmiało można jeść - jeśli tylko trzymany był w lodówce ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a jelsi prawie 2 lata i nie trzymany w lodówce, ale za to zamnknięty fabrycznie? w smaku pyszny :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×