Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Gloksa

"Grzybica pochwy" dla początkujących

Polecane posty

Gość Gloksa

Cześć! Wiem, że temat omawiany wielokrotnie i wątków pewnie z tysiąc, ale opowiem Wam coś oryginalnego. ; ) Piekło, swędziało, było czerwone, suche i białe grudki też były - zareagowałam od razu: panika, internet, płacz, ginekolog (stary piernik). Diagnoza (bez posiewu i badania): "albo bakterie albo grzybki" i dał mi "jakieś czopki" i "jakąś maść". Nie kupiłam, bo nie warto osłabiać tak delikatnej sfery antybiotykami, gdy nie jest to konieczne. Co zrobiłam? 1. Maść propolisowa 7 na zewnątrz 2. Czopki propolisowe Apivaginum 3. Nalewka propolisowa - duża łyżka 2 razy dziennie 4. Żel do higieny intymnej Lactacyd femina 5. Brak słodyczy Efekt: Po tygodniu ani śladu infekcji. Ważne: zareagowałam "leczeniem" w trzecim dniu, w którym miałam objawy. Jeżeli nie jesteście uczulone na propolis, to naprawdę warto spróbować - metoda tania i bezpieczna. No i pewnie nie musicie "wyrobić wszystkich podpunktów". I kolejna sprawa: po czopkach, to normalne, że wydzielina jest lepka i żółta, i że wypływa w nocy, brudząc wszystko, co spotka na swojej drodze, więc radzę założyć podpaskę albo wkładkę higieniczną. ; ) Powodzenia. Gosia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować