Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anatka

zycie z facetem grajacym w gry komoputerowe

Polecane posty

Gość znam temat
moze ucieczka w gr jest ucieczka od jakis problemow, tj jedni uciekaja w alkohol, ale on jest dorosly a czy ty chcesz tracic zycie na kogos kto jest z toba nieszczery???

rozumiem go :) - jakby grał tylko dla relaksu i nie przeginał tematu by nie było ;)

Gość rozumiem go :)
ja ogólnie nawet nie mam czasu kiedy pograć bo od poniedziałku do piątku praca dodatkowo w poniedziałek środę i piątek bieganie do tego muszę trochę odpocząć po pracy a jeszcze jest praca w domu koszenie trawy i takie tam :D

Gość anatka
tak wiec co zrobic ?? faceci pomozcie, kocham go jest naprawde swietnym facetem, ale jak widze go skulonego w kacie w komorka w rece i trzesaca sie noga z nerwow to przechodzi mi ochota na wsyztko nawet seks, taki facet nie moze byc pociagajacy itp, ehh juz sama nie wiem....

ale w sobotę i niedzielę jestem panem czasu :classic_cool: :D

czemu zapraszasz go do siebie, kiedy nie masz dla niego czasu? jak się masz uczyć, to się ucz, a po nauce go zaproś - wtedy nie będzie musiał zabijać czasu, kiedy nie poświęcasz mu uwagi, gierkami. co innego ma robić, nudzić się? patrzeć, jak ziemniaki dochodzą?

może nagraj go - niech sam zobaczy jak "normalnie" wygląda w takiej sytuacji? Albo jakieś ultimatum? Jak sam nie zobaczy problemu to nic z tego nie będzie - najpierw musiałby zrozumieć, że coś jest nie tak, potem ustalić co, a dopiero potem spróbować sobie z tym poradzić.

czemu zapraszasz go do siebie, kiedy nie masz dla niego czasu? jak się masz uczyć, to się ucz, a po nauce go zaproś - wtedy nie będzie musiał zabijać czasu, kiedy nie poświęcasz mu uwagi, gierkami. co innego ma robić, nudzić się? patrzeć, jak ziemniaki dochodzą? To prawda

Gość anatka
on pracuje tez od rana do wieczora, wychodiz o 9 wraca roznie, okolo 18-22 nawet , do tego gotowanie sprzatanie itp, ale w miedzy czasie podczas gotowanie wlancza gry, podczas bycia a toalecie gry, po pracy jak znajdzie chwiel ze niema co robic to gra na chwile. Pamietam w zeszlym rku kiedy mial duzo stresow wzial w pracy tydzien chorobowego i caly tydzien gral, a jak chialam gdzies wyjsc mowil ze nie moze bo go ktos z pracy zobaczy. nie chce panikowac, tlyko czje ze on sie oddala, a to granie nas napewno nie zbliza

Gość ale pierdolenie
przecież facet pracuje i może robic oc hce chce kurwa grać to niech sobie pogra a nie kaprysy i zachcianki księżniczek......

Gość jestem kobietąą
i tez lubię grac, nie macie większych problemów mój ex lubił grac więc kupowaliśmy dwie takie same gry i graliśmy na dwóch kompach, teraz nadal gram , i nie lubię jak mi ktoś przeszkadza, jak grma w diablo to moge i cały dzień spędzić ,i niech by mi ktoś zabrobił to bym kazała spierdalać w podskokach każdy ma prawo robić co lubi

Gość anatka
mamy okazje widwac sie tylko w weekendy, ja pracuje i studiuje, on pracuje, teraz zbliza sie sesja, nie mam czasu na nauke w tygodniu, wiec zwykle ucze sie w weekendy, ostatni miesiac co weekend, wiec jak mamy prowadzic zwiazek widujac sie w odstepach miesiecznych?? mieszkamy od siebie daleko bo ponad 100km wiec odwiedzamy sie w weekend, ja sie ucze, on w tym czasie moze grac, ale jezeli ja sie przestaje uczyc i proponuje wspolne gotowanie, czy cos a on robi krzywia mine i mowi ze niebardzo??

jestem kobietąą jeszcze nie spotkałem kobiety która lubi gry niestety :( ja mam dzisiaj wolne i zamierzam sobie pyknąć w diablo 3 moim barbarzyńca :D

Gość facet powinenin cie zostawic
:) i cieszyć sie z dziwek i gier :) to jest życie ja tak robię ale przez to troche szastam forsą :D

Gość jestem kobietąą
też pykam w Diablo 3 barbarzyńcą :D

Gość jestem kobietąą
to już spotkałeś ja uwielbiam grac całymi dniami jak mam wolne , rżnąc, wyżynać i zabijać, mam nawet specjalny komputer tlyko do gier, którego nikomu nie wolno dotykać i włączać :P

Gość gamer20012
nie widze nic dziwnego w graniu w gry na kompie czy na komórce. temat 1/10

jestem kobietąą Barbarzyńca najleepszy czuć "moc" i jak każdy cios wchodzi na klatę :D

Gość jestem kobietąą
no barbarzyńca wymiata i rozpierdala, a diablo 3 jest super, podoba mi się to że można rozpierdalać wszytsko i te spadające kandelabry na głowe mniachhh

Moja się śmieje że latam znowu z tym mieczem po jakiś łąkach :D

Chyba nie chodzi o to, że on gra, a ile gra. Sama lubię gry - to jak mi idzie to inna bajka - ale facet autorki przegina. jestem kobietąą - miałaś może przyjemność z nowym residentem? :D

w co jeszcze pykasz ?

Gość jestem kobietąą
po łąkach to wcześniej miałam fazę na Sacred II a,le już całe przeszłlam wszystkimi postaciami, dobrze że akurat Diablo III wyszlo jak skonczyłam

ooo a do nas sapia że gramy ale z was manipulantki :D

Gość gamer20012
"ale jezeli ja sie przestaje uczyc i proponuje wspolne gotowanie, czy cos a on robi krzywia mine i mowi ze niebardzo??" wspólne kucharzenie la la la la normalnie propozycja nie do odrzucenia, każdy by chciał gotować ze swoją kobietą la la la la wspólne kucharzenie la la la

Gość jestem kobietąą
Diviniy Divinity lubie stara gierka ale jara, Call of Duty, Baldurs Gate, głownie RPG . Kiedyś lubiłam na ps 3 pograc, ale po rozstaniu ujęłam się honorem i oddałam mojego ex, ps3 i kierownice , żałuję lubiłam sobie pograc w wyścigi samochodwe, głupia byłam oddałam mu cała kolekcję gier, kierowniće, ps3. Teraz muszę sobie wszystko odkupić a cienko z kasą

Sacred tylko jedynkę grałem niestety :( :D grałem krasnoludem :D

wspólne kucharzenie la la la la normalnie propozycja nie do odrzucenia, każdy by chciał gotować ze swoją kobietą la la la la wspólne kucharzenie la la la :D mam tak samo ale ja robię inne rzeczy to ona może gotować chyba sama nie ? :D

Gość jestem kobietąą
dwójka jest fajna , mi się teraz zjechała płyta , ale kupiłam sobie w Biedronce była w promocji chyba za 30 złotych :D

Gość jestem kobietąą
kiedyś grałam jeszcze fajną gierkę mojego exa to była i nie pamietam nazwy a tak mi sie podobała kurde :( cos podobnego do diablo ale w przyszlosci