Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anatka

zycie z facetem grajacym w gry komoputerowe

Polecane posty

a jak prowadzić związek, kiedy podczas spotkań każde z was robi co innego? a to, że facet nie lubi gotować, to nie jest powód do narzekań, jeśli tylko ty lubisz i jesteś gotowa przejąć tę rolę. przez takie spotkania przyzwyczajasz go to tego, że w twojej obecności musi zajmować się sobą - pewnie po kilku pierwszych zaproszeniach zaczął kojarzyć twój dom z miejscem na granie. zajmij trochę jego czasu, wyjdźcie gdzieś razem, włączcie film.

Gość rozumiem go :)
żałuję lubiłam sobie pograc w wyścigi samochodwe Ja właśnie nie lubie wyścigów ( choć w realu uwielbiam samochody i jazdę) to w grach nie lubię nie wiem czemu najlepsze są rpg i strategiczne

Gość jestem kobietąą
a już mam sobie przypomniałąm Space Hack. Space Hack jest grą z gatunku action-RPG stworzoną przez studio Rebelmind. Osadzona w klimatach science-fiction fabuła gry przedstawia losy byłego oficera oddziału Space Marines, który za niesubordynację wysłany zostaje z transportem więźniów do kolonizowania odległych planet. Prom kosmiczny trafia jednak do wnętrza anomalii, w której roi się od wrogo nastawionych obcych.

Gość halab
taa komputer - wtedy będzie siedział jeszcze dłużej na grach. Mówie Ci, ja mam doswiadczenie i wiem, co komputer potrafi z człowiekiem zrobić. A szkoda marnować życie na komputer. Powiedz mu w twarz, żebyście gdzies wyskoczyli i nie grał w te gry ciągle, bo Tobie to przeszkadza i tyle - pogadajcie.

Gość jestem kobietąą
ja grałam w Nedd for speed , na konsoli, zajebiaszcze , jak bede miala kase to od razu inwestuje w konsole i mega telewizora se pierdolne na sciane , nie ma to tamto :D

Gość gamer20012
lineage II rządzi, najlepsza gra MMORPG ever, ale nowe kroniki to już nie to samo, w to można maniaczyć całe życie i nigdy nie skończyć, najbardziej uzależniająca gra w jaką grałem

Gość autorko pomoge ci
może daj mu dupy to zapomni o grach ??? albo sama zacznij grać to będzie wasza wspolna pasja a poxniej tylko ostro cie wydupczy :D

Gość 1677gsahah
Powiedz mu w twarz, żebyście gdzies wyskoczyli i nie grał w te gry ciągle, bo Tobie to przeszkadza i tyle - pogadajcie. :D na bank go przekonasz :D wy kobiety chyba się przeceniacie :D

Gość anatka
rozmowy odbiera jako atak na jego niezaleznosc

RPG-i bo mają ciekawą fabułę. A strategie - ćwiczą umysł Dokładnie a lineage II jest rzeczywiście dobre :)

Zagraj w Tibię A już myślałem że Cie polubię :P :D ( żart )

Gość jestem kobietąą
normalnie nie rozumiem kobiet które narzekają że facet gra , z kosmosu są urwane jakieś , dla mnie to lepsze niż zakupy, fryzjer, spa i babskie pierdolenie o szopenie z koleżaneczkami

A kto gra w battlefield 3 prze neta ?

Gość gamer20012
"rozmowy odbiera jako atak na jego niezaleznosc" jak mu proponujesz wspólne kucharzenie to się nie dziwię buhahahah słuchaj innych i proponuj jakieś normalne rzeczy jak wspólne wyjście, sex, kino, czy coś, to można robić razem a nie jakieś śmieszne gotowanie on pewnie pracuje i wozi cie samochodem a ty masz gotowac, proste, musisz znac swoje miejsce :D

normalnie nie rozumiem kobiet które narzekają że facet gra , z kosmosu są urwane jakieś , dla mnie to lepsze niż zakupy, fryzjer, spa i babskie pie**olenie o szopenie z koleżaneczkami Mądra kobieta :) i jaka dobra i tolerancyjna do tego rozumiejąca facetów :)

Gość znam temat
no i widzisz autorko topiku sama masz tutaj takich przyjebow, co to nic tylko grac, a sprobuj takiemu przeszkodzic to zajebia. I wyobraz sobie ze czesto sie zdarza ze takie lamusy maja dzieci i wiesz co oni z nimi robia? Ja mialam okazje poznac. Takim to powinni pozwolic grac az przegraja do konca swoje zycie, ale najpierw wykastrowac, zeby to to psudo zalosne zombie nigdy nie mialy zadnych dzieci. Byl nawrt niedawno artykul o tym jak jeden 30 latek zamordowal swoje dziecko bo mu przszkadzalo swoim placzem w graniu. To wlasnie takie zjeby tutaj sa, real jest wlasnie dla nich nierzeczywisty. Jak przychodzi zima i takiem lamusowi powiesz ze ma isc do sklepu po chleb, to taki bedzie szedl na skroty przez najgorszy snieg bo snieg mu sie wydaje nierzeczywisty byle szybciej wrocic do kompa. Takiemu nei mozesz pomoc jezeli sam nie zrozumie ze traci cenny zycia czas, ktoremu nikt i nic mu nie zroci, to srajace i zabirajace miejsce na ziemi zombie, ktore niestety same o tym nie wiedz i nie chca wiedziec. Wielu z nich moze jest zdolnych ale marnotrawia swoj potencjal zyciowy na cos co jest substytutem narkotykow i alkoholu, to alkoholiki i cpuny tylko nie chca tego przyznac. Zyciowe zombie.

Gość gamer20012
Daj spokój z jakąs Tibia, L2 rządzi, poza tym strategie, strzelanki, gry samochodowe, rpg, kurwa w co ja nie grałem heroses 3, settlers, popykałbym sobie w to w tej chwili

Gość jestem kobietąą
ja jakoś nie czuje się jak zombie ;) mam własną firmę i normalne życie , a to że lubię pograć, to tak samo jak inne baby co godzinami siedzą u fryzjera albo kosmetyczki to ja zamiast tego gram :P

Gość wspólne gotowanie ???
czy cie pojebało autorko za przeproszeniem ale to nie jest szczyt moich marzeń ....:D nie wiem po co gotować razem to ma was zbliżyć ? ppodniecić ? takie romantyczne coś ??? przestań to debilizm....to wole już coś innego robić

Gość wspólne gotowanie ???
dal mnie zapraszanie faceta przez kobietę do wspolnego gotowania to tak samo jak ja bym ja zapraszal do ej może razem porąbiemy drewno ? albo wrzucimy węgiel albo skosimy razem trawe to ma w sobie nie samowity urok spodoba ci sie ....:D

Gość jestem kobietąą
dobre porównanie zgadzam sie ;) ja jak gram to zamawiamy dużą pizzę albo obiad z knajpy, i nie ma problemu ;) po co się męczyć na siłe zamiast wspólnie spedzi ć na luzie czas

Gość znam temat
a ty kobieto uzalezniona od gier, lepiej nigdy nie zajdz w ciaze, nawet jak ci sie instykt macierzynski kiedys wlaczy, zaglodzisz swoje wlasne dziecko, jak ci powie ze jest glodne, to mu powiesz "zryj trawe" to jest autentyk pewnej uzaleznionej matki takiej samej kobiety jak ty, tylko ze wpadla...

Gość antek jestem tutaj
moja kobieta kiedys mnie zapytala: ona: moze wspolne gotowanie ja: znowu chcesz sie kłócić?

ej może razem porąbiemy drewno ? albo wrzucimy węgiel albo skosimy razem trawe to ma w sobie nie samowity urok spodoba ci sie :D mega mocne, powiem tak dzisiaj mojej ( w ramch żartu ) chce zobaczyć jej minę :D

Gość antek jestem tutaj
@znam temat prezentujesz soba jedynie skrajna glupote

Gość jestem kobietąą
ty chodzisz na zakup, babskie spotkania i do kosmetyczki a ja gram , na jedno wychodzi , tylko moje jest przyjemniejsze ;) nie jestem uzależniona robię to co lubię jak każdy człowiek

Gość antek jestem tutaj
@rozumiem go :) dobre, tez dzis swojej zaproponuje wspolne rabanie drewna :D

Gość agahsah25625
po co się męczyć na siłe zamiast wspólnie spedzi ć na luzie czas Dokładnie :) w związku musi tez być wolność a nie wieczne przebywanie czasu ze soba i wieczna kontrola :D

Gość agahsah25625
też kocham gry pozdrawiam wszystkich grających :) 🖐️

@znam temat prezentujesz soba jedynie skrajna glupote Ktoś musiał to powiedzieć ..... :D