Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryska oo

Ja 26lat-dziewica,on 33 lata- boje sie jego rekacji?

Polecane posty

Gość To już naprawdę ...
AgentT Autorka założyła ten temat, bo żyjemy w takim społeczeństwie a nie innym, ktore narzuca swoje nowe chore normy. W społeczeństwie gdzie normy są wywrócone do gory nogami, a ona się przejmuje tym, co ludzie pomyślą. A nie powinna. ... lunatycy otaczają mnie ..." No proszę wiesz nawet lepiej dlaczego autorka założyła temat... jesteś lepszy od jasnowidza. Skoro społeczeństwo narzuca chore normy, a ona się tym niby przejmowała, to temat nie miałby prawa istnienia - bo dla ludzi by to zrobiła z byle kim. Bo nigdy by nie dopuściła do tego, skoro tak jej niby zależy co ludzie powiedzą. Więc znowu sugerujesz i zaprzeczasz sobie jednocześnie.

Gość To już naprawdę ...
Aggie:) Autorka może z tego wielkiego halo nie robi, ale nasze spoleczeństwo już tak. Więc może boi się ogółu no i tego czy aby ten facet do tego ogółu nie należy." Jakiego ogółu, sugerujesz, że ogłosi mu to z ambony na mszy niedzielnej? P.S. tak on należy do ogółu społeczeństwa, tak jak każdy z nas... Zaskoczenie, co? :D Poza tym to nie społeczeństwo założyło ten temat, tylko sama autorka uznała to za temat godny omówienia na forum publicznym - czyli publicznie!

Wg Twojej logiki przeczę sobie :D Nie ma to jak przyjąć błędne założenia i na ich podstawie dowodzić swoich mądrości :D Cóż mogę wiecej rzec? miłego puszczania się :)

Gość To już naprawdę ...
ięcia] AgentT Wg Twojej logiki przeczę sobie Nie ma to jak przyjąć błędne założenia i na ich podstawie dowodzić swoich mądrości Cóż mogę wiecej rzec? miłego puszczania się" A ja życzę wygodnego kaftanu bezpieczeństwa. :D Skoro zdrowie emocjonalne to puszczanie się, to jest on niezbędny.

już się zapiąłem, po samą szyję. Fajny materiał, polecam :)

Gość To już naprawdę ...
Akurat pracuje z paroma takimi starymi dziewicami. jedna przeszła na emeryturę, jak pisałam. I żadna, ale to żadna normalna nie jest... Mają takie dziwactwa, schizy itd. że książki by pisać. P.S. Zna ktoś z Was naprawdę normalną starą dziewicę? Wątpię... Seks jest normalną potrzebą fizjologiczną. I zdrowy człowiek ją ma. Potrzeba ta jest podstawową w piramidzie Masłowa. tutaj nikt nic nowego nie odkryje!

Chodzi mi o to, że zdecydowana większość teraz myśli że dziewictwo to powód do wstydu, a po przekroczeniu pewnego wieku to pewnie ta osoba jest pasztetem. Nie jest tak? Tak właśnie myśli większość. Niewiele osób przyjmuje do wiadomości, że ktoś może nie chce puszczać się z byle kim, a na fajnego, odpowiedzialnego faceta nie może trafić. to właśnie miałam na myśli. Ale w sumie i tak uważam, ze autorka niepotzrebnie ten temat założyła, bo to czy ona jest dziewicą czy nie to w ogóle nie powinien być żaden problem dla tego faceta. No a jeśli będzie to pewnie będzie mógł sobie podać dłonie z większością tu debili na kaffe:D No a takiego to by chyba nie chciała.

Gość To już naprawdę ...
Jeśli zaś ta podstawowa potrzeba nie zostaje zaspokojona, to o przechodzeniu do zaspokojenia potrzeb na wyższym poziomie nie może być mowy. Wszystko się zaburza i trzeba się leczyć. Taka jest prawda. Więc jeśli nie było seksu, bo nigdy nie było potrzeby emocjonalnej, to znaczy że całość nie funkcjonuje jak powinna. I psycholog jest tutaj niezbędny, a leczenie sporo potrwa.

Gość maryska oo
to nie jest tak ze nie mam potrzeby uprawiania sexu...bo mam i to dużą tylko tarfialam na samych dupków,którym tylko o sex chodziło...a ja balam sie panicznie niechcianej ciazy,tego ze mnie ten koles zostawi jesli okaze sie ze jestem w ciazy,ze zostane sama...wiem,wiem antykoncepcja ale żadna nie jest stuprocentowa. Czasu juz nie cofne,nic nie zrobie...albo to moj przyszlym partner zaakceptuje albo nie...

Gość jeszcze dziewica, ale...
Czyli seks czyni normalną? Wystarczy, że się puszczę w najbliższą sobotę na imprezie i zasilę szeregi ludzi uważanych przez ciebie za normalny???

Gość To już naprawdę ...
fiku mikuuu 20-paroletnią kobitę nazywasz starą?" Bliżej już jej do 30-tki, niż do 20-tki. I nie jest ona dziewicą z powodu przekonania, tylko z powodów psychicznych, czego nie kryje! Co większość z piszących tutaj wypiera! Jakby nie potrafiła czytać...

Widzisz.....ja nie traktowałam własnie nigdy seksu jak potrzeby fizjologicznej. To nie może być z przeproszeniem ja odlanie się w krzaki gdy zajdzie taka potrzeba a w pobliżu nie ma wc, bo z seksu mogą być konsekwencje. I to różne, nie mam na myśli tutaj akurat ciąży. Więc jeśli dla kogoś faktycznie to oznacza "mam potrzebę, więc idę poszukać chłopa" to szczerze współczuję i widzę że świat schodzi na psy:O Co do Twojego pytania. mam koleżanki w wieku 20 paru lat (nie wiem czy to już uznajesz właśnei za starość), które nigdy nie spały z żadnym facetem i jedno są mniej drugie bardziej fajne, ale to tak samo jak te, które mają stałego partnera.

Gość fertoryta
To już naprawdę ..., pewno dawała na lewo i prawo, a teraz wszsytkim będzie wpajała że to normalne, byle tylko poczuć się lepszą i usprawiedliwioną :P :D

Gość zeeenek
a po przekroczeniu pewnego wieku to pewnie ta osoba jest pasztetem. Nie jest tak? Tak właśnie myśli większość. Bo w wiekszosci przypadkow to wlasnie pasztet, albo oschla kloda, ktora nie lubi seksu. Albo jedno i drugie.

Gość To już naprawdę ...
jeszcze dziewica, ale... Czyli seks czyni normalną? Wystarczy, że się puszczę w najbliższą sobotę na imprezie i zasilę szeregi ludzi uważanych przez ciebie za normalny???" Jak się nie potrafi czytać, to się czyta jak potrafi, albo jak się chce przeczytać? Seks, to jak jedzenie podstawowa potrzeba. Co nie znaczy, że normalnym jest rzucenie się do koryta świni, bo jest tam jedzenie! Skoro tego nie rozumiesz, to znaczy że lepiej seks jeszcze też latami omijaj. Niedobór umysłowy jest jednak przeszkodą... Seks nie jest dla opóźnionych umysłowo.

Gość ezfgrgrfgerf
oj zeeenek, no umówmyTy też nie masz czym szarżować, pokrako :D

Gość zeeenek
Czyli seks czyni normalną? Wystarczy, że się puszczę w najbliższą sobotę na imprezie i zasilę szeregi ludzi uważanych przez ciebie za normalny Tak

Gość jeszcze dziewica, ale...
" Seks nie jest dla opóźnionych umysłowo. " oj to smutne, bo wskazuje, że tobie też on nie jest wskazany :(

Gość zeeenek
oj zeeenek, no umówmyTy też nie masz czym szarżować, pokrako Ok, umowcie sie

Gość To już naprawdę ...
Aggie:) Widzisz.....ja nie traktowałam własnie nigdy seksu jak potrzeby fizjologicznej" Ja bym się akurat nie wydawała z braków szkolnych. To moja droga nie są moje wydziwiania. Tylko to piramida Masłowa, którą przerabia się w każdej podstawówce i oparta jest na niej cała psychologia. Coś ty robiła w szkole, na B... ? :O Żenada..

Bo w wiekszosci przypadkow to wlasnie pasztet, albo oschla kloda, ktora nie lubi seksu. Albo jedno i drugie. No więc właśnie, takie przekonanie ma sporo ludzi niestety półgłówków, którzy swą wyobraźnią i rozumem dalej niż potrzeby dupy nie sięgną, więc co się dziwić że dziewczyna się niepokoi.

Gość zeeenek
No więc właśnie, takie przekonanie ma sporo ludzi niestety półgłówków, którzy swą wyobraźnią i rozumem dalej niż potrzeby d**y nie sięgną, więc co się dziwić że dziewczyna się niepokoi. To nie jest przekonanie, tylko fakty

Gość To już naprawdę ...
Aggie:) - i niedouczona dzido... Skoro porównujesz seks do lania w krzaki, to widocznie jesteś jedyną istotą na świecie, która gdy nie ma w pobliżu ekskluzywnej łazienki rezygnuje z tej potrzeby. I odkłada ją np. za rok, gdy wróci już z buszu... B... co za tępota. Widać, że nawet nie wie co to potrzeba... :O

Zgadzam się z tym, że seks jest potrzebą, ale nigdy nie traktowałam jej na zasadzie takiej jak opisałam, gdy nie byłam w stałym związku....dopiero w dużym zaufaniu z facetem:) Umiesz czytać? Bo ja na biologii byłam, ale ty na Polskim chyba już nie ;)

Podaj mi te fakty zenek i badania naukowe potwierdzające że dziewica po dajmy na to 20 to pasztet i koniec kropka to pogadamy :D

Gość To już naprawdę ...
Aggie:) Bo w wiekszosci przypadkow to wlasnie pasztet, albo oschla kloda, ktora nie lubi seksu. Albo jedno i drugie. No więc właśnie, takie przekonanie ma sporo ludzi niestety półgłówków, którzy swą wyobraźnią i rozumem dalej niż potrzeby d**y nie sięgną, więc co się dziwić że dziewczyna się niepokoi." Też się cieszymy, że odkryłaś wreszcie prawdę o sobie... :D To już coś...

Ja do lania w krzaki nie porównuję, ale myślę że dla innych trudniej by właśnie było w krzaki nalać niż wystawić dupę w kiblu na disco, bo przynajmniej nie uchodzili by za paszteta.

Gość zeeenek
Podaj mi te fakty zenek i badania naukowe potwierdzające że dziewica po dajmy na to 20 to pasztet i koniec kropka to pogadamy Nie 20, tylko 23. To proste, jest brzydka, nikt jej nie chcial, wiec jest smutna dziewica.

To już naprawdę.....kim ty jesteś że sobie rościsz prawo na obrażanie kogoś na forum? Myślisz że się martwię tym co o mnie piszesz? Kulturalniej nie potrafisz? Widać wyspecjalizowałaś się tylko w dawaniu dupska:D