Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryska oo

Ja 26lat-dziewica,on 33 lata- boje sie jego rekacji?

Polecane posty

ale macie problemy. No jak ma zareagować? No nie wiem, dziewictwo, to jakaś choroba, skaza, czy coś jeszcze gorszego? To tylko taki stan rzeczy, który się pewno wkrótce zmieni, heh, i tyle :P

Gość To już naprawdę ...
Nie w trakcie poznawania. W trakcie poznawania są zawsze właściwi. Ten niby też właściwy dla autorki, a gwarancji nie dostanie...

Gość co do kobiet
Oczywiscie ze to normalne...dziewictow to ni dziwactwo czesem to poprostu sposob aby bronic sie przed zalamaniem emocjnalnym...nie martw sie autorko... ci co tu pisza popstu nie widza w tym nic wyjatkowego...ale ja mimo ze nie jestem dziewica to doceniam to ze ty jestes i gratuluje dojrzalosci...

Gość To już naprawdę ...
AgentT ale macie problemy. No jak ma zareagować? No nie wiem, dziewictwo, to jakaś choroba, skaza, czy coś jeszcze gorszego? To tylko taki stan rzeczy, który się pewno wkrótce zmieni, heh, i tyle" W tym wieku, to raczej sugeruje problemy psychiczne. Jak widać trafiłam w 10-tkę.

Gość To już naprawdę ...
co do kobiet - jakiej dojrzałości??? sama pisze, że musi się leczyć. A ty sugerujesz, że jest dojrzalsza niż inni??? :O Paranoja!

Gość zeeenek
dziewictwo, to jakaś choroba, skaza, czy coś jeszcze gorszego? Cos gorszego

Jak ja żałuje , że mi się takie porządne dziewczyny nie trafiają , a ON NA PEWNO BĘDZIE ZADOWOLONY.

Gość sloneczko 123
a moze po prostu ma zasade,że czeka do slubu?przeciez sa takie kobiety teraz:)

Gość To już naprawdę ...
Tak coś gorszego, co sugeruje leczenie psychiczne. Dobrze, że autorka chociaż to wie. Innych zapraszamy do zakładów psychiatrycznych w poszukiwaniu dojrzałości i mądrości życiowej - będą usatysfakcjonowani wg wpisów...

To już naprawdę ... Problem to Ty robisz. Lepiej, zeby się gdzieś puściła na dyskotece z 10 lat temu po to by zasiliła szeregi tych "normalnych ludzi po pierwszym razie"? To,że ktoś jest dziewicą w tym wieku nie znaczy nic. Może to wynikać z masy różnych powodów, a dopatrywanie się problemów psychicznych to już jest nadzwyczaj zła wola. To tylko seks. To nie ejst niezbędne ani do rozwoju emocjonalnego ani fizycznego - i nie świadczy też o dojrzałości emocjonalnej czy stanie psychiki.

autorko, nie bierz an serio tych pseudoporad na kafe :) kieruj się intuicją :) reakcja pokaże jakim jest facetem i jakei ma intencje i nei tłumacz sie nikomu (na kafe czy pzoa) z tego, jeżeli dla kogoś to dziwne, to świadcy o tym, ze jest ograniczony

problemy psychiczne? Jasne lepiej się pieprzyć z byle kim w kiblu byleby tylko mieć "to" za sobą. zajebiste podejście dzisiaj panuje:O

Gość zeeenek
a moze po prostu ma zasade,że czeka do slubu? Sa 40letnie dziewice, ktore nadal czekaja na slub

Gość To już naprawdę ...
Też facet Jak ja żałuje , że mi się takie porządne dziewczyny nie trafiają , a ON NA PEWNO BĘDZIE ZADOWOLONY." To idź do szpitala psychiatrycznego. Te, które są tam od małego... są dziewicami. (przynajmniej te szkaradniejsze :P)

jak dla mnie, zaawansowanymi problemami psycicznymi, niedojzrałością emocjonalną wykazują sie osoby, które z tego robią jakieś halo. No ew. są to osoby dla których puszczanie się na lewo i prawo to norma :D

Gość zeeenek
autorko, nie bierz an serio tych pseudoporad na kafe Napisala, 23letnia, samotna dziewica

Gość To już naprawdę ...
zeeenek a moze po prostu ma zasade,że czeka do slubu? Sa 40letnie dziewice, ktore nadal czekaja na slub" Znam jeszcze starsze. Są już na emeryturze. :D

Gość zeeenek
ja się nie wstydzę swojego stanu A co masz gadac

Gość To już naprawdę ...
AgentT jak dla mnie, zaawansowanymi problemami psycicznymi, niedojzrałością emocjonalną wykazują sie osoby, które z tego robią jakieś halo. No ew. są to osoby dla których puszczanie się na lewo i prawo to norma" Skoro autorka założyła taki temat, to chyba halo robi z tego autorka. Zatem sama sobie zaprzeczasz- pisząc, że autorka to ta dojrzała. A przechodzenie w drugą skrajność, czyli nimfomanii też jest chore. I to też jest do leczenia psychicznego. Normalne zachowania emocjonalne są pośrodku. Smutne, że trzeba to tłumaczyć ludziom, który rozpisują się o dojrzałości emocjonalnej. :O

Gość co do kobiet
Akurat ja uważam ze człowiek dojrzały jest wtedy kiedy nie rezygnuje ze swoich pogladów i tożsamosci na rzecz ''stada'' a nie podaza za ''stadem'' jakby tego własnego zdnainia nie mial. OK dziewczyna ma problem,ale nie nzmay jego głebszego podłoza...wiec bzujac na tym co napisała skoro nie czuła sie gotowa to czemu ma teraz czuc sie winna ??? i iajas inna,nienormalna... to głupie... przeciez jest kobieta i napisała ze byly pieszczoty wiec widocznie seks traktuje powaznie a nie jak zabawe... i to jest dojrzałosc...

Gość zeeenek
Popieram To juz naprawde w 100%. W koncu jakas madra kobieta na www.kafeteria.pl

Gość To już naprawdę ...
Nic nie rozumiesz... Gdy się kocha, to seks jest poważny. Skoro nie kocha się w wieku 26 lat ani razu, to jest problem psychiczny. Nawet autorka o tym wie, a ty dalej będziesz wpierał, że tak jest prawidłowo. Autorka nie dlatego nie sypiała z nikim, że ma inne zdanie, tylko że ma problem. Inaczej i tego starego by nie rozważała w łóżku. A rozważa...

Autorka założyła ten temat, bo żyjemy w takim społeczeństwie a nie innym, ktore narzuca swoje nowe chore normy. W społeczeństwie gdzie normy są wywrócone do gory nogami, a ona się przejmuje tym, co ludzie pomyślą. A nie powinna.

autorko, jezeli masz obawy, mozesz lepiej go poznac nim mu wyznasz to nie odkrywa się duszy przed każdym

Autorka może z tego wielkiego halo nie robi, ale nasze spoleczeństwo już tak. Więc może boi się ogółu no i tego czy aby ten facet do tego ogółu nie należy.

Gość GHAH DoCENTe PROcente sBIG
Jesteś bardzo ządna kobieta z najwyższej półki, a on zwykły ruchacz! Jestem seksuologiem! Moje gg: 5473221.