Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochankokochanka

Kochanki cudych mężów i te co odbiły komuś męża

Polecane posty

Gość bufka lubi plakac
to juz rozumiem Twoje niezdecydowanie co do Goski:-)

Gość bufka lubi plakac
dobranoc ananasku

zaraz zostanę okrzyknięta tu drugą gośką, ale mój gościu jest wolny jak przysłowiowa "świnia na zakręcie" hi hi dobranoc

Gość maciek 81
Ananasku bardzo mi kogoś przypominasz Pozdrawiam serdecznie

Pobudka !!!! Wstawać ,nowy dzień...Ananasek jak Twój gościu jest wolny jak świnia na zakręcie :) to czemu tylko o nim myślisz a nie... go wyrywasz,jak to dziweczyny tu piszą :) ??Hej Bufka !! a może Twój problem to zbyt mało troskliwy mąż,może nie czujesz się wpełni kochana dopieszczana...no pewno przez te dwa lata z :) kochankiem ,to Ci zwisało czy mąż chce z Tobą być blisko i ponad wszystko...ale wcześniej?może to jego wina że poszłaś w ramiona innemu ?Pomyśl może to nie do końca TY dałaś ciała ,pozdro o poranku :)

no dzieli nas niestety odległość On mieszka daleko ode mnie w Wejherowie a ja jestem z Kazimierza nad Wisłą,poznaliśmy się jak byłam u rodziny nad morzem......no i przez to nie może nam wyjść:) też witam o poranku..

a nikogo tu jeszcze nie ma Twardoręki, no odległość kosmiczna, On pewnie ma już jakąś narzeczoną, bo komu by się chciało mieć kogoś tak daleko, ale myślę o nim cały czas:) szkoda że mieszkam w Kazimierzu a nie np. w Gdańsku:)

gośka opisuje swoje perypetie finansowe w temacie: Mój facet zarabia 1800 zł, teraz tam wszystkim "ciśnienie" podnosi:)

na kafie czytałeś o gościu który się przewija w moim życiu??? no wiesz.....na kafie różne rzeczy się pisze.....to jest tylko kafa:) to życzę szczęśliwego dotarcia do pracy:) i miłego dnia:)

tak, Kazimierz jest piękny, bardzo go lubię....:) ma w sobie urok.....u nas mieszka Olbryski, często Go spotykam, lubi siedzieć sobie w jakiejś kawiarni blisko rynku:)

Gość bufka lubi plakac
dzien dobry! Twardoreki moj maz jest fantastycznym mezczyzna, i wierz mi daje mi bardzo wiele. Dlatego jak wczesniej napisalam sama juz nie wiem czemu to robie. Po prostu nie wiem. Teraz mam moralniaka jak sie masz! Ech zycie!

Gość bufka lubi plakac
a Tobie ananasku zazdroszcze ze mieszkasz w takim pieknym miejscu. I powiem ,ze jesli ci zalezy na tym mezczyznie to odleglosc nie powinna stanowic problemu:-)

Gość do bufki...
I bardzo dobrze, że masz moralniaka :-) Twój mąż powinien dowiedzieć się o romansie :-) Oby tak się stało - AMEN !

Gość bufka lubi plakac
I pewnie znajdzie sie jakas uslużna istota niebawem:-)

Gość katowicenumer1
co z oczu to z sefca, faceci nie moga zbyt wiele wiedziec... moim zdaniem. Myslenie im nie sluzy..... Zacznie myslec i jeszcze cos glupiego wymysli.

Gość bufka twój mężuś też
jak inni na boku coś tam posuwa,sama widzisz po sobie że miłość nie wystarcza na wierny związek :)

Gość katowicenumer1
A moze czas na swingers kluby, jedziesz tam ze swoim facetem i masz go caly czas na oku :)

no ale po co bufka ma mieć męża na oku skoro jest taka otwarta na te sprawy:D tylko zakompleksione kury domowe pilnują swoich mężów a w takim nowoczesnym związku układy seksualne wszystkie są dozwolone:)

Gość bufka lubi plakac
pogadalyscie? lepiej wam? hehehehe

no właśnie ty taka co sra w cudze gniazdo ale że osrane ma swoje to już nie widzi:D

Gość bufka lubi plakac
kurcze,ale ty błyskotliwa jestes!

no też tak uważam bufka, że odległość nie powinna stanowić żadnego problemu:) tylko nie wiem czy On w ogóle się domyśla, że komuś na nim zależy;)

Gość bufka lubi plakac
ananasek po prostu mu powiedz! ale zaraz, on jest wolny Ty masz policjanta!

powiedziałam mu ale on milczy:( coś z nim chyba nie haloooo bo milczy a policjanta już nie mam, rozstaliśmy się niedawno przez kafeterię:(