Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochankokochanka

Kochanki cudych mężów i te co odbiły komuś męża

Polecane posty

Gość gość
Niektóre małżeństwa są też takie że partnerzy już dawno ze sobą nie rozmawiają i nic ich już nie łączy oprócz dzieci, wspólnego majątku itd. wtedy szuka się kogoś z kim po prostu można wyjść na lody, pospacerować kogoś do uzupełnienia braków w sferze emocjonalnej:)

Gość gość
Co się dowiedziałeś? ;) he he

Gość gość
. wtedy szuka się kogoś z kim po prostu można wyjść na lody, raczej zrobic ustnie lody kretynko:)

Gość gość
Ty jesteś kretynką skoro robisz lody znajomym:)

Gość gość
Kulturka widzę :) Lody i te sprawy ..... po Twoim wpisie aż się boję zapytać co u Ciebie :(

Gość gość
" Żeby mieć powodzenie w życiu kobieta winna być na tyle wykształcona żeby przyciągać głupich mężczyzn i na tyle wulgarna by kusić inteligentnych"...Jeanne Moreau

Gość gość
Ty jesteś kretynką skoro robisz lody znajomym" kretynko dokonalas infantylnego wpisu z tymi spacerkami na lody :D a ty nie czestujesz lodami swoich znajomych??????????? skapiradlo z pieca spadlo :D

2013-06-09 13:53:57 [zgłoś do usunięcia] Rudzielec... silvergold Hej A ja jestem pewna, że nie jest projektem. Tylko chyba już tu nie zagląda na forum. IxIxIxI Widać niezbyt dokładnie czytałaś.Proszę bardzo: Pierwszy wpis nalezał do gośki i był w orange: 2012-07-03 14:25:25 [zgłoś do usunięcia] kochankokochanka czy sa tu takie? jak sie czujecie z tym? Żałujecie? IxIxIxI żeby być wiarygodna zaczerniła się i dla sprowokowania dyskusji ,pisała sama ze sobą.Jak widać udało się jej . 22.08.12 [zgłoś do usunięcia] goska287 Witam wszystkich Oswiadczam, ze temat jest prowokacja, a ja jestem postacia fikcyjnaAle dziekuje wszystkim za udzial w zabawie i milo spedzone chwile IxIxIxI 2012-08-23 00:57:17 [zgłoś do usunięcia] ciekawa jestem................ Gratuluję. Nie całkiem Gosiu Ci to wyszło bo wiele osób od początku twierdziło, że jesteś fikcją - bo - bo po prostu nie ma takich głupich, wyrachowanych kobiet w realu. Ale ważne , ze sie dobrze bawiłaś, większosc piszących też. Tylko nadal twierdzę , ze niepotzrbnie przegięłaś w paru momentach- ale moze nie mogłaś inaczej. IxIxIxI 2012-08-23 00:58:19 [zgłoś do usunięcia] goska287 Mozliwe, ale az tak zle nie bylo wg mnie. IxIxIxI 2012-08-23 00:59:40 [zgłoś do usunięcia] goska287 Goska nie jest glupia. Wyrachowana owszem i takie kobiety w realu jak najbardziej sa.

Gość Rudzielec...
Silvergold Noo faktycznie, sprawdziłam i faktycznie tak pisze na 151 stronie ... Myślałam, że cały topik przeczytałam ale jakoś to pominęłam. Choć i tak te wpis nie świadczy na 100 % o tym, że to była prowokacja, bo wszystko było bardzo wiarygodnie opisane. Może nie chciało się jej wyzwisk słuchać.

Rudzielec Mogła być wiarygodna tym bardziej że pisała jeszcze na innym topiku o podobnej tematyce . Pozdrawiam:)

Gość Rudzielec...
silvergold :) również pozdrawiam :)

Gość gość
Dlaczego będzesz miała kapę B. ? Czy coś Ci jest ? Wiem że powinnem milczeć...ale zmartwił mnie ten Twój wpis.... mam nadzieję że będzie Ci dobrze tam gdzie będziesz,przyjaciółko moja ....

Gość gość
Jeśli napiszesz mi coś, co pozwoli mi Ciebie rozpoznać o czym wiem tylko ja.....napiszę Ci co się dzieje.....napisz coś szczególnego.....

Gość gość
coś co pozwoli mi Cię odróżnić wśród gości kafeterii....przyjacielu.....

Gość gość
Twoje obecne inicjały B.B , co moge napisać ?

Gość gość
a Twoje inicjały jakie są?

Gość gość
Nie powiem ,nie powinnem tu pisać.... tak to mniej więcej wiem co się dzieje ,to nie moja sprawa nie mogę do Ciebie mieć pretensji ,chodziło mi raczej o to czy wszystko spoko z Twoim zdrowiem ....bo tak napisałaś jakbyś do jesionki już się pasowała,martwiłem się :( Twoje życie prywatne mnie nie interesuje bo i jakie mam do Ciebie prawa ??,napewno wiesz co robisz B.

Gość Rahim1972
Tak dobrze?

Gość gość
takie jest zycie niestety, -tez tego nie chciałam a mam kochanka...wlasciwie to juz miałam kochanka, bo niestety z przyczyn wiadomych zaczyna nam sie to rozlatywac.Najgorsze jest to, ze ja naprawde nie wiem jak bede bez niego zyc.

Gość gość
No i oczywiście pozdrawiam;)

Gość gość
Kur....a nie żartuj nawet B. :( :( :( :( co jest ??????

Gość gość
No jest jak jest.......czasami tak bywa......raczej wyjdę z tego ....:) .idę jak na wojnę:) już teraz wiem co czują żołnierze gdy jadą walczyć.......