Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapobiegliwa mamusia

znacie jakieś wierszyki z prośbą o pieniążki na szczepienia na chrzciny?

Polecane posty

takie żeby dodać do zaposzenia?

Gość ochujałaś babo ??
??????????????

Gość JA CIE PIERDDDD
WTF ????? :-0

Gość czy ty ...........
oszalałas , dlaczego goscie maja sponsorowac szczepienia twojego dziecka ?

ale co w tym takiego dziwnego? wole pieniądze na menigokoki czy ospę niż durne zabawki i chciałam jakoś ładnie to ująć w zaproszeniach, tyko nie umiem ułożyć wiersza, a w necie nic nie znalazłam....

slub to ja jeszcze rozumiem - impreza większego kalibru. Ale chrzciny?!!!! Tam sie daje upominki!!!!Pamiątki a nie mega prezenty i kasę! Wstydz się kobieto. Takie rzeczy jak szczepienia to Twoja kwestia. Nie stać cię to nie rób takiej imprezy i będziesz miała kasę.

Gość bombiicha
To to.chyba jest temat-podpucha :)

No ale powinnaś mieć więcej taktu. Chrzciny to impreza gdzie goście dają raczej pamiątki, drobne upominki a Ty chcesz zasugerować kasę. Nawet ktoś kogo być może ni stać bedzie musiał wyskoczyć z portfela.

u nas na chrzciny kupuje sie cośza 200-300 zł, więc nie takie grosze, wplałabym gotówkę niż wielkie misie

Gość bombiicha
No.ale laseczki,jak pani prosi,to moze ktos.cos skleci na poczekaniu:) azjestem ciekawa :)

Gość hsacbdsahg
u nas w rodzinie przeważnie wszyscy się pytają co by sie chciało do dziecka i spora część osób mówi że jeśli jest taka możliwość to woleli by pieniądze a jak nie to mają uszykowaną listę i można sobie wybrać tylko że u nas nikt zaproszeń nie wysyła :) informujemy się osobiście albo przez tel.

Gość wierszokletka podwórkowa
Meingokoki atakują, dzieci oczka wypłakują, dajcie parę groszy na szczepionkę, to mnie kujną w mą golonkę. Będę długo cieszyć się, niech no chrzestny o tym wie! Ładne?

Gość hsacbdsahg
nikt w prost nie sugerował nigdy od siebie pieniędzy no chyba że się rodziców dziecka pytali możecie wspomnieć przy dawaniu zaproszeń że jeśli nie sprawi to różnicy komuś to zamiast ubranek czy zabawek wolelibyście pieniądze zamiast prezentu i odłożyć je na przyszłość do dziecka

Gość bombiicha
Sliczne to teraz ja zamiast dawac dziecku misia lepiej sypnij groszem dzisiaj bo niedlugo sa szczepienia na powazne zakazenia grosik wrzucisz nam do spodni albo szpryce splac w przychodni

Gość wszystkook
u mnie to z góry wszyscy dają kasę i nikomu nie trzeba mówić a opcja "życzenia" sobie pieniędzy uważam że jest tylko dla rodzin mało obrażalskich jak macie dobre układy to możesz rodzinie dyskretnie szepnąć co i jak

już za parę dni, będą dopkę kuli mi, abym w zdrowiu pomyślności, mogła zawsze witać gości, więc pieniążki ładnie włóż, zamiast misiów, róż. mama będzie się cieszyła, że na meingo mnie zaszczepiła!

ale czemu takie wulgarne te wierszyki? chciałabym coś zklasą.. bo impreza też z klasą ma być, a nie takie rubaszne rymowanki...

Gość gthukioklolo
DAJCIE MI KASE BUCE BO SIE ZARAZ PRZEWROCE. NA SZCZEPIENIE DZIECKA DWA ZŁOTE BO MAM TAKĄ OCHOTE. I NIE PROTESTOWAĆ RODZINKA BO NIE NALEJE WAM WINKA. NA MÓZG SIE JUŻ NIE LECZE BO ZA POZNO PRZECIE.

bombicha - super!

Gość znalazły się
znalazły się wszystkie ciekawe która z was nie dostawała na chrzciny dziecka pieniędzy w kopercie a teraz jedziecie po autorce ja nie pomogę bo zdolności pisarskich nie posiadam

Gość bombiicha
A jak z klasa to przepraszam,to nie umiem

Proszę wszystkich z wielką klasą, przyjdźcie na chrzciny z dużą kasą, bo będą mi szczepienia robili, za które Wy będziecie płacili :p

Gość bombiicha
No to teraz juz powinno byc dobrze :)

Gość taki może być
wszyscy goście moi mili chce byście mnie kasą obrzucili chętnych proszę o dolary po 2 tysie chcę od pary ojro też się zadowolę oprócz euro funty wolę reszta może rzucić złotem powymieniam zloto potem no i ujdą też złotówki ale darujcie sobie stówki może tysiąc, może więcej a wszystko to w dobre ręce

Gość blyskotliwa Anna 24
Gorąco na chrzciny zapraszamy I pewną prosbe do gosci mamy Dasz pieniazki wraz z rodziną Kupimy szczepionki z fenolem, rtęcią, formaliną Zadnych misiów, lalek, odzieży Na zdrowiu dziecka nam głownie zależy!

to mui być coś takiego chwytajacego za serce, podkreslajacego koniecznosc szczepien, a nie takie zebractwo...

,,slub to ja jeszcze rozumiem'' a ja nie rozumiem jak można być takim chamem i pisać wierszyki że chce się kasę. Brak taktu i kultury.