Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana92

dziwne plamienia 40tyg

Polecane posty

Gość zdenerwowana92

jestem po terminie i od wczoraj. wczoraj w nocy gdy się wycierałam po załatwienie swojej potrzeby miałam na papierze taki biały śluz z malutka ilością krwi a dziś też przy załatwieniu swojej potrzeby na wkładce była jakaś ruda można powiedzieć plama taka malutka. nie wiece co to może być?

Gość jak po terminie
to oznaka zblizajacego sie porodu chyba? ale moze warto pojechac do lekarza/szpitala niech Cie zbadaja. Jestes przeciez po terminie.

Gość zdenerwowana92
byłam wczoraj i nic sie nie działo. dopiero w nocy. przy badaniu gin robiła mi masaż szyjki macicy taki krótki. trwał pare sekund.

Gość jak po terminie
jak bylas wczoraj to pewnie ten masaz szyjki spowodowal plamienie. ja bym poczekala na Twoim miejscu na rozwoj akcji, aczkolwiek jestes po terminie, wiec jak nic sie nie zadzieje, to pewnie warto jechac do szpitala. Co Ci mowil lekarz, ile po terminie nalezy byc by zglosic sie do szpitala?

Gość zdenerwowana92
Lekarz mówił że jeśli nie bedzie skurczy to narazie czekac. nic nie mówiła ile czasu musi minąć żeby sie zgłosić. mówiła tylko że jak by cos sie zaczelo dziać jakieś skurcze to na ktg do szpitala (tylko tu jest problem ja ich nie mam) tu jest cały pies pogrzebany.