Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thank_god_im_pretty

ciesze się, że jestem atrakcyjna.

Polecane posty

Gość nigeryjska straż przybrzeżna
Ile chcesz za te miny ?????????????????????

Gość za 12 min
jasne, ze mozna sobie poradzic ze starzeniem, ale podkreslam, ze naprawde pieknym kobietom czesto to przychodzi trudniej i jest bardziej bolesne to troche jak z pieniedzmi - jak miales wczesniej mnostwo i byles nimi rozpieszczany zbiednienie bedzie zawsze ciezkie i bolesne czlowiek ktory nigdy nie mial tego za duzo pieniedzy i nadal ich mam malo nie odczuwa takiej frustracji

No niby tak ale co to ma wspólnego z ceną min to nie wiem:O Weź no bo od jutra mnie nie ma a przydałyby mi się te miny:P

Gość za 12 min
atrakcyjnosc nie dla wszystkich jest milym dodatkiem ;) ludzie atrakcyjnie generalnie maja w zyciu latwiej i sa lepiej postrzegani i traktowani- powinnas to wiedziec moorland liczne badania to potwierdzaja ;) nagla zmiana takiego stanu rzeczy jest czesto bolesna ;)

A czy równie bolesna jest zmiana w drugą stronę? Skoro juz tak głęboko wdrążyłaś się w ten temat?

Gość za 12 min
nigeryjska podoba mi sie twoj nick, ale za Chiny nie wiem o co ci chodzi :D

1) ile za miny które oferujesz w nicku 2) czy zmiana polegająca na staniu się(odzyskaniu) atrakcyjności, poczucia pewnosci siebie w tym względzie również jest bolesna? :)

za 12 min - owszem, bo wydają się milsi (nawet jak nie są), poza tym atrakcyjność daje pewność siebie która jest niezbędna. Ktoś pewny siebie nie musi być wcale ponadprzeciętnie atrakcyjny ;) Poza tym z wiekiem się zmieniamy, ale raczej nie porównujemy urody ładnej, zgrabnej i atrakcyjnej jak na swój wiek 40latki do jej 20 lat młodszej koleżanki z pracy. Pod warunkiem, że parę dodatkowych zmarszczek nie wpłynie na zachowanie to wiek wcale nie zmienia tego jak nas traktują np. w pracy. Ok - młodzi faceci raczej nie będą już podrywać, ale to potrzebne do szczęścia nie jest, chyba, że ktoś tylko na tym buduje samoocenę.

I jeszcze jedna uwaga - zmiana nie jest nagła. Co innego być ofiarą pożaru i stracić pół twarzy, co innego po prostu się starzeć.

,,zawsze mogę liczyć na notatki na studiach, na pomoc z naprawą komputera, na podrzucenie gdzieś'' najfajniej być ładną dziewczyną, która sama potrafi zrobić sobie notatki, naprawić komputer i jeździć autem :)

no i sie nie dowiem:(

chyba weszła na mine:(

,,ostatnio usłyszałam od obcokrajowca na ulicy, ze jestem bjutiful'' każdy obcokrajowiec prawi komplementy każdej w miarę normalnie wyglądającej polce, czy to rusek, czy norweg czy ciapaty :classic_cool: więc akurat tutaj nie ma się czym chwalić :D

Gość za 12 min
"I jeszcze jedna uwaga - zmiana nie jest nagła. Co innego być ofiarą pożaru i stracić pół twarzy, co innego po prostu się starzeć. " powiedz to coraz wiekszej rzeszy sfrustrowanych kobiet lapiacyh sie botoxu i innych odmladzaczy byle tylko zatrzymac czas

Gość za 12 min
,ostatnio usłyszałam od obcokrajowca na ulicy, ze jestem bjutiful'' każdy obcokrajowiec prawi komplementy każdej w miarę normalnie wyglądającej polce, czy to rusek, czy norweg czy ciapaty więc akurat tutaj nie ma się czym chwalić to akurat moge potwierdzic :D

nie wiem dlaczego ale czuje się jak powietrze:)

oj chciałabym im to powiedzieć... Z drugiej strony jak można coś poprawić to dlaczego nie? Problem pojawia się, kiedy kobiety przesadzają i zmieniają w karykatury samych siebie.

Gość Allah997 God112 Natas666
I tak umrzesz jak reszta! Wszyscy umrzemy! Memento Mori!

I znowu rebusy.... 14-2=12 ...

Gość za 12 min
nigeryjska bo mowisz po chinsku

Dżem!!! Jesteś tu? Potrzebuje kogoś z MENSY do rozkminienia rebusa!

no i co w tym dziwnego? 1/5 ludzkości mówi po chińsku To wstyd nie znac tak popularnego języka:P

Gość A ja tak nie mam:(
Ludzie uważają mnie za piękna, ale nie szanują:( Nie wszystko zależy od urody.

no bo to że jesteś piękna raczej nie zawdzięczasz sobie...więc niby za co ten szacun miałby być?

Gość thank_god_im_pretty
hah, pewnie macie rację z tymi obcokrajowcami, acz tamta sytuacja zapadla mi w pamięc bo w ciągu jednego powrotu z uczelni spotkałam się z trzema wyrazami uznania mojej atrakcyjnosci :D dziunia, pewnie,ze fajnie by bylo, ale omnibusem nie jestem, a elektronika to totalnie nie moj przedzial zainteresowan. a notatki...jesli jakis przedmiot mniej mnie interesuje to wolę się wyspać niż iść i się męczyć, skoro mogę je mieć od chłopaka, który stwierdza, że pisanie dla mnie notatek to dla niego przyjemność...więc dlaczego mam mu odmawiać przyjemności? :)

:P

po cholerę iść na studia...nie lepiej się wyspać i potem zostać sekretarką za tyłek?