Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thank_god_im_pretty

ciesze się, że jestem atrakcyjna.

Polecane posty

Gość TR66666
JAK JA LUBIE TAKIE TEMATY - LASKA PISZE ZE JEST ATRAKCYJNA - CHWALI SIE BO MA CZYM I OK JAK DLA MNIE ALE OCZYWISCIE ANONIMOWE PASZTETY PISZA - DLA MNIE JESTES PROZNA ITD. PO WYPOWIEDZIACH AUTORKI WIDAC ZE JEST MADRA I INTELIGENTA OSOBKA DO TEGO ATRAKCYJNA...NIC TYLKO POGRATULOWAC!!!

Gość Brunhilda 13
Tylko kogo to obchodzi autorko, że jesteś atrakcyjna? Mają ci inni ludzie gratulować z tego powodu? Gdybyś coś zrobiła dobrego dla ludzi, wynalazła np: lek na jakąś chorobę, zaliczyła bardzo trudny egzamin itp. to rozumiem, że miałabyś się czym chwalić.Ale tym , że jesteś atrakcyjna...? A tak, nie ma czym,bo nie jest to twoja zasługa, tylko genów. A już na pewno nie w głównej mierze twoja.

Gość thank_god_im_pretty
Brunhilda, mocno się mylisz, myslisz ze taka Kim Kardashian byłaby uznawana za jedną z najpiękniejszych kobiet gdyby o siebie nie dbała? Myślisz, ze Jessica Alba miałaby takie ciało gdyby nie chodziła regularnię na siłownię? Dobry wygląd okupiony jest zazwyczaj sporymi wyrzeczeniami, dietą, ćwiczeniami, wstawaieniem wczesniej, żeby mieć wystarczająco duzo czasu aby zadbac o prezencję itd. janina, nie będę płacić za internetowe testy tylko po to,żeby komuś coś udowodnić, wolę pobrać ciekawą ksiązkę z chomikuj w tej samej cenie :P Moorland, widzisz, ja bym sie czuła jak ostatnie zero gdybym postąpiła wbrew swoim zasadom, gdybym kogoś skrzywdziła, okłamała, obgadywała za plecami, gdybym była złośliwa. Nie jestem taką osobą, choć zdarzają mi się wpadki, ale ogólem moi przyjaciele zawsze mogą na mnie liczyć. To, że jakiś koles zapatrzony we mnie sam z siebie chce robic mi notatki, a ja mogę na tym skorzystac...co w tym nagannego? czy komus dzieje sie krzywda? nie sądze. TR66666- pozdrawiam :)

Tak, korzystasz, oczywiście. To nic złego o ile nie obiecujesz - bezpośrednio lub pośrednio osobom wykorzystywanym jakichś profitów, np randki. Mam nadzieję, że nie. Czy wolelibyście na partnera osobę bardzo ładną i o normalnej inteligencji czy średnio urodną i baaaaaaardzo mądrą? Tak mnie to pytanie pod prysznicem naszło.

Gość thank_god_im_pretty
ja zdecydowanie wolałabym baaardzo mądrego średniaka, wspominałam juz, ze wlasnie taki obecnie mi się podoba. nic nie obiecuję, no litości. randka za notatki? transakcja wiązana jednak ze strata dla mnie, nie znizylabym sie do takiego poziomu.

Gość A ja tak nie mam:(
Ja niestety na studiach nie mogę liczyć na niczyje notatki:( Ludzie uważają mnie za najpiękniejszą na całej uczelni ale mimo to nie doceniają:( Na początku są zachwyceni moim wyglądem ale potem...odchodzą:( Ci co zwracają na urodę idą sobie do dziewczyn które mają urodę drugiej kategorii. O mnie uważają że mam pierwszą. Zawsze przegrywałam z drugimi kategoriami. Musiałam patrzeć jak im uroda pomaga i boleć nad tym dlaczego mi nie skoro jestem od nich ładniejsza. Nauka idzie mi w miarę dobrze, jestem miła do innych a jednak sytuacja wygląda u mnie tak jak napisałam.

Gość arabka123456789
Szczęścia kochana ! I obyś ty kiedyś nie stała się brzydka z twojego brzydkiego charakteru. Bo widać, że nie masz szacunku do drugiego człowieka nazywając go "brzydkim". Nie ma ludzi brzydkich ale są ludzie mało inteligentni. Pozdrawiam

Bardzo łatwo dzielić ludzi na ładnych, średnich i brzydkich, a przepraszam bardzo, kto ustala reguły tego dzielenia??? Czy jest jakiś jeden stały kanon urody, a ludzie którzy wychodzą poza ramkę to już na odstrzał społeczny? no błagam, ludzie, nie tylko buźka i tyłek się liczą na dłuższa metę w życiu. A ci ładni ale i tak głupi wcale nie mają lepiej w zyciu i kropka.