Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thank_god_im_pretty

ciesze się, że jestem atrakcyjna.

Polecane posty

Gość thank_god_im_pretty
Zgadza się, z wielu dziewczyn moznaby zrobić piękności gdyby tylko trochę o siebie zadbały. A wielu się po prostu nie chce i wolą wpieprzać chipsy przed tv niż pójść pobiegać, no ale ich wybór, nie dla kazdego wygląd jest wazny :D To nie jest prowo, na żywo nigdy się w taki sposób nie wypowiadam, bo uznaliby mnie za jeszcze bardziej zarozumiałą niż z natury jestem, ale tu jest forum i wolność słowa. ktoś prosił o opis, proszę bardzo-brunetka, 1,7m, jasna cera, 53 kg, resztę zastrzegam dla siebie :D ja ostatnio usłyszałam od obcokrajowca na ulicy, ze jestem bjutiful, pare dni wczesniej facet w dobrej furze zatrzymał się kiedy zmierzałam na randkę i zaczął pytać o jakies miejscowe zabytki, po czym zaproponował mi kawę-normalka w moim przypadku. I nie, nie lecę na kasę, drogie samochody (odmówiłam), ale chyba każdej dziewczynie zrobiłoby się miło gdyby zaczepiali ją obcy faceci, oczywiscie w granicach rozsądku.

Gość thank_god_im_pretty
revolver, masz rację, ja siebie piękną nie nazwę, mam jeszcze te resztki skromnośći :D

thank_god_im_pretty - no, zależy od zachowania tych gości. I tak już pomijając wszystkie korzyści - fajnie jest być zadowolonym z tego co widzi się w lustrze. Od tak, po prostu :)

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
dla jednych jesteś atrakcyjna, a dla innych nie. Kwestia gustu.

Gość kocham szpilki!
no tak są gusta i guściki:)

ważne żeby się sobie samemu podobać - wtedy jest się pewniejszym siebie, bardziej asertywnym, więcej "się chce" - więc i dbamy o siebie bardziej. Nie trzeba być niesamowicie pięknym czy zgrabnym, wystarczy, że widać po samej osobie, że dobrze czuje się we własnym ciele - już samo to wiele ułatwia :)

Gość rawka
to musisz byc sliczna. brunetka o jasnej cerze super pozdrawiam. ja sama jestem bardzo atrakcyjna kobieta i tak samo jak ty moglabym pochwalic sie roznymi zaproszeniami czy zaczepkami ale bardzo lubie patrzec na ladne dziewczyny i nie nie jestem lez. poprostu lubie:)

Gość vvvvvvvvvv
"Jestem atrakcyjna, ale żeby nie było to żadną pięknością nie jestem" itp... skończcie to, co za bzdury.

SamotnikXI - osoba atrakcyjna jest ładna, zgrabna, proporcjonalna. To wcale nie znaczy, że jest piękna i musi podobać się absolutnie każdemu. Z resztą - sama Angelina Jolie nie każdemu się podoba :)

"ważne żeby się sobie samemu podobać" No ja jakoś się sobie nie podobam, i się nie dziwię, że obcy dla mnie ludzie się ze mnie śmieją.

Nawet nie chodzi tylko o to, żeby podobać się samemu sobie - to oczywiste - ale o to, żeby przekonać cały świat i wszystkich ludzi dookoła, że jest się pięknym i niesamowitym.

Nie spróbujesz nie posmakujesz. Spróbuj jutro przejść się ulicą z innym nastawieniem do siebie i obserwuj reakcje.

Gość nigeryjska straż przybrzeżna
HALO?!?:(

Gość nigeryjska straż przybrzeżna
gupie cipy :D

samotniku:) właśnie tak, jak na zdjęciu.:)

:)

Gość za 12 min
na pewno jest znacznie latwiej byc superatrakcyjna ale te kobiety placa cene jak zaczynaja sie starzec sa przyzwyczajone do ogromnego zainteresowania, wiecznej adoracji - jak zaczynaja sie starzec ich miejsca zajmuja mlodsze gwiazdki, spojrzenia mezczyzn przeslizguja sie po ich starzejacych twarzach bez zainteresowania i ludzie nagle przestaja byc tacy mili i pomocni jak wczesniej (no co najwyzej przez szacunek na wiek) duzo pieknych kobiet ma problem z zaakceptowaniem takiego stanu rzeczy ja tam w sumie jestem przecietna, (chociaz slyszalam od wielu mezczyzn ze jestem piekna) to raczej nie jestem sensacja na ulicach i w klubach ;) sa plusy: wiesz ze ludzie, sa mili bo cie lubia a faceci sa z toba ze wzgledu na osobowosc a nie tylko wyglad jak sie starzejesz to ci wszystko jedno, bo wczesniej tez nie bylas sensacja ;) jest takie francuskie powiedzenie: "Starzenie sie jest zemsta brzydkich" :D jest takie francuskie powiedzenie

To jeszcze zależy jakie to jest ważne. Atrakcyjność jest miłym dodatkiem, ze starzeniem się można sobie w pewnym stopniu poradzić - ale upływający czas to nie koniec świata i zawsze będę mogła być "atrakcyjna jak na swój wiek" :)