Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StareVHSy

W jaki sposób jej to zaproponować?

Polecane posty

Gość StareVHSy

Witam, pytanie wydaje się jakże banalne... a więc "jak zaproponować koleżance układ czysto sexualny?" mam mocne podstawy do tego, że jej się podobam, że ją kręcę i że raczej by na to poszła.. kilka faktów: ostatnio byliśmy razem na imprezie w klubie i prawie całą noc przetańczyliśmy razem, a później na sofach się zaczeliśmy dotykać i całować wiele razy waliła jakieś seksualne podteksty w moją strone, lubie mnie dotknąć itp.. to wszystko sprawiło, że nabrałem na nią ochoty-ale czysto sexualnie, nie kręci mnie jako kobieta do związku, zresztą ona chyba też raczej należy do tych "wolnych zawodniczek", które to wolą sobie "pohasać za młodu" sprawa niby banalna, ale jakoś tak mi głupio i dziwnie napisać czy też powiedzieć jej wprost "słuchaj, co ty na to jakbyśmy się po koleżeńsku bzykali co jakiś czas, bez zobowiązań" ee... ma ktoś jakiś pomysł jak to rozwiązać? tylko prosze nie umoralniać ani mnie, ani jej... to mój (i może jej) będzie świadomy wybór..

Gość nom powiem ci
ile razy śmierdzielu, założysz jeszcze ten sam temat ? :P

Gość StareVHSy
załozyłem drugi pod delikatnie zmienioną nazwą bo na tamten mało kto wchodził kiedy przeczytał o co chodzi... a smierdzielem frajerze jestes tylko ty

Gość rgvhhhhhhh
Bzykali a potem będzie, że ona w ciąży.

Gość psycholognosz kurdewa
napisz do niej sms : jestes bardzo seksowna poczkaj na odp jak napisze ze jestes frajerem, odpuśc. a jak zupełnie dobrze to odbierze to napisz jej to co tu/

Gość smutna od zawsze
seks układ może tylko wydaje Ci się że jest taka "zabawowa" kobiety myślą inaczej niż faceci