Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala2012

dlaczego, po co on to robi?

Polecane posty

Gość ala2012

Moj kolega, ktory czesto do mnie dzwoni ( 5 razy w tygodniu) w kazdym telefonie, gdy nie moge sie z nim spotkac lub gdy w ogole rozmawiamy tak ogolnie, sugeruje mi wieczne randki. Na zasadzie, a skoro ja teraz nie moge sie z Toba spotkac, to pewnie pojdziesz na randke... ; a co robilas wczoraj? dzwonilem, nie odebralas.. bylas na randce? wiecznie to sugeruj, mam tego dosc.. Po co to robi? Nie mam zielonego pojecia, ale jak mowie meczy mnie to.. w kolo to samo...

Gość ala2012
najgorsze jest to, że on ma na imie Burek :(

Gość Lambadaqqq
po co dzwoni do ciebie tak czesto? To twoj bliski przyjaciel? Koledzy - znajomi raczej nie dwonią do siebie praktycznie codziennie, a z przyjaciolmi mozna chyba porozmawiac wprost co nas zastanawia, meczy, drazni a nie pytac sie na forum obcych ludzi

Gość Naslij kogoś
na niego niech ktos zrobi z nim porzadek.

Gość ala2012
To moj kolega. Poznalismy na portalu randkowym wszak, ale jestesmy na stopie kolezenskiej. Tylko te jego telefony i te teksty... Nie wiem co o tym sadzic...

Gość ala2012
Kto z Was jeszcze wypowie sie? Nie wierze, aby kolega byl zazdrosny. wiec?

Gość ala2012
Fiku, Ty sobie zarty stroisz ze mnie? ;)

to, że ktoś jest miły nie oznacza, że mu się podobasz. Ma taki styl bycia i pewnie jest miły również dla innych ludzi.

Gość ala2012
No wlasnie ja nie sugeruje bynajmniej, ze mu sie podobam.

Gość ala2012
Mowie, ze jestesmy na stopie kolezenskiej. Tyle ze on bardzo czesto dzwoni, jak nie dzwoni, to pisze. I stale dopytuje mnie o randki, jakies podjazdowe akcje wykonuje, wiecznie cos sugeruje dziwnym tonem glosu.. Umawia sie ze mna, gdy cos mi wypada i odmawiam, zadaje mi wiele pytan dodatkowych (dlaczego?itd) i dopytuje czy aby nie umawiam sie z kims na randke. I nie wiem po co...

Gość ala2012
No nie wiem. On sam tez mowil kiedys o stopie kolezenskiej.

Gość ala2012
Nie olewam go. Spotykamy sie. No, a co do sexu.... jesli liczy na niego bedac ze mna na stopie kolezenskiej to faktycznie... nie dostanie tego, czego chce.

to nei ejst kolega, tylko ktoś kto czeka na okazję by wykorzystac twą słabośc, z dala od takich "kolegów"

Gość ala2012
No ja akurat slaba nie jestem, wiec nic z tego :D

teraz nie, ale on tylko czeka na moment gdy dostaneisz kopa od faceta cyz zycia by cię pocieszyć

Gość ala2012
Czyli fiku co sugerujesz? Pyta sie czy chodze na randki, bo jest zazdrosny?gdyz chce uprawiac sex ze mna?

nie wiem jakie ma zamairy względem ciebie: - czy jest neiśmaiły i sie podkochuje - czy chce tylko seksu w kazdym razie kolegą twoim nei ejst, oczekuje zcegoś więcej i nei mozesz na kogoś takeigo liczyć

Gość ala2012
Nie ma koniecznosci i potrzebym, zebym liczyc na niego musiala. Spotykamy sie, jest fajnie, milo, zabawnie. Do momentu, gdy wyskakuje z tymi haslami. Zawsze dostaje ochrzan ode mnie :D

to nic nei pomoze, on zawsze bedzie widzial w tobei dupę, jak znajdziesz chłopaka, bediz ezazdrosny i bedzie chcial cie podburzac przeciw chlopakowi

Gość ala2012
Eee fiku, jak zawsze? Chyba do czasu, az znajdzie kobiete swoja? I wtedy da mi spokoj i nie bedzie gadac o randkach:)

Gość ala2012
Wiesz, fikuniu on ma 34 lata... co powiesz na to>?

myślałm że jest młodszy, nie mam doswiadczenia z factami w tym wieku, ale facet to facet, jezeli jest namolny i zazdrosny, znaczy że cię pragnie

Gość ala2012
Fiku, ale ty sobie jaja tu robisz ze mnie :D:D

Gość ala2012
Ale ja nie wiem czy on jest zazdrosny... Moze tak tylko sobie gada o tych randkach.