Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna-z-mokrą-głową

Odchudzajmy się razem podając jadłospisy i licząc kalorie :)

Polecane posty

Gość Panna-z-mokrą-głową

Szukam osóbki, która będzie tracić kilosy razem ze mną. Mam 158 i 55,5 kilo i moim planem jest jeść z głową pięć posiłków i nie przekraczać 1200 kalorii. Chcę, byśmy dziennie pisały CO jemy i co tydzień zmieniały stopkę informując o straconych kilogramach i cm :) Jestem osobą zorganizowaną i przemawiają do mnie liczby :P Są chętne?

Gość Panna-z-mokrą-głową
Zapomniałam dodać, że już 4 kilo za mną jest więc jakoś mi idzie...Mogłabym się dalej sama odchudzać, ale lubię dzielić się jadłospisem, wymieniać się dietowymi doświadczeniami, więc fajnie by było gdyby choć jedna osoba mnie nie olała :)

no to w takim razie ja Cie nie oleje hehe... Za mna tez cztery kilo, ale jeszcze troszke mi zostalo eh bo mam 67kg ... Ile chcesz schudnac ? I co ciekawego jadlas/robilas ze zgubilas te 4kg ? ? ?

Gość Panna-z-mokrą-głową
Mój przykładowy jadłospis to: śniadanie: kostka twarogu- 250 kalorii II śniadanie- jabłko- 80 kalorii obiad- pierś z kurczaka gotowana 150, musztarda i 150 kiszonej kapusty- 280 kalorii podwieczorek- serek tutti 0%- 66 kolacja- 2 gotowane jajka i pomidor- 210 kalorii :) Do tego 2 kawy z mlekiem bez cukru- 60 kalorii

Gość Panna-z-mokrą-głową
No i chcę ważyć jakieś 49- 50 kilo...nie mam zamiaru szaleć z dietą, wolę sobie spokojnie 4-5 kilo na miesiąc tracić, ale nie chodzić wiecznie zła i głodna.

Zaczerniłam się, by uniknąć nieporozumień :). Mam nadzieję, że wszystkie się od siebie czegoś nauczymy i razem stracimy tyle kilogramów ile chcemy i co ważniejsze, że nam ów kilogramy nie wrócą :)

Uff...u mnie gorąco jak w saunie, a dopiero 7 :) Plan jedzeniowy na dzisiaj: śniadanie: kostka twarogu chudego- 250 kalorii kawa z mlekiem- 30 kalorii II śniadanie- jogobella light i 3 plasterki polędwicy chudej- 140 kal kawa z mlekiem- 30 kalorii obiad ( zjem go w pracy)- kanapka z razowca z pomidorem i szczypiorkiem- 240 kalorii podwieczorek: 2 małe brzoskwinie- 90 kalorii kolacja- serek wiejski lekki ze szczypiorkiem i rzodkiewką- 200 kalorii

Gość yetika21
ile kalori tu macie na diecie

Gość Esiaa
Ja chce z Toba! Jestem na diecie 2 tyg ale to takiej diecie no..:( nie mam silnej woli i roznie to wychodzi:( nie ma mobilizacji.. Moze z Toba bedzie:) waze 57 wzrost 164.. Cel 55 cel 2: 53 co dzis jadlas??

Witam! Właśnie z pracy wróciłam. Mamy tu jakieś 1000- 1200 kalorii i przynajmniej ja piszę co jem, bo wiem, że wielu ludziom kalorii nie chce się liczyć, a tak choć troszkę pomagam. Dlatego jeśli macie pytania piszcie :) Dzisiaj w pracy 10 godzin byłam...masakra jakaś...tym bardziej że 4 godziny na dojazd tracę...

Dzisiaj w planach :) śnaidanie- 3 plastry polędwicy i jajecznica z 2 jajek na pomidorze, bez tłuszczu- 260 kalorii kawa z mlekiem- 30 kalorii II śniadanie- jogoblella light- 90 kalorii obiad- mięso mielone z łopatki 200 gram do tego cebulka, czosnek, jajko i z tego klopsy pieczone bez tłuszczu- 360 kalorii kolacja- kostka twarogu chudego ze szczypiorkiem- 250 kalorii To tyle na dzisiaj będzie :)