Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wariancja

Internetowy Kochanek

Polecane posty

Witajcie. Mam pytanie związane z wirtualną znajomością. Wszyscy wiemy, ze jest ich dość dużo, ale proszę o wypowiedź co ona/one wam dają.

Dodam, że posiadam takiego przyjaciele lecz ostatnio zaczynam się zastanawiać czy pisze do mnie dlatego, ze trafił na mężatką o 20 lat młodszą, czy może dlatego że wie iż jestem praktycznie zawsze sama,czy może dlatego, że jest od tego uzależniony i traktuje to jak sport.Sporadycznie porywa się na jakiekolwiek komplementy, a jeśli już to tylko związane z moją "pisią". Nidy nie ukrywał, ze nie jestem sama wręcz przeciwnie ma "nas" wiele. Trwa to już prawie rok napiszcie prawdę czy w dzisiejszych czasach to normalne ? Co oni one wam dają ?

Gość To zgłos sie do mnie
Bo wcale nie odczuwasz satysfakcji.

Gość hmmm no bywa niestety tak
po co ty z jakimś starym zboczuchem piszesz i jeszcze się zastanawiasz nie wiadomo nad czym? ogarnij się dziewczyno

Ciekawy temat, zmusił mnie do przemyśleń, z racji kilku bliskich znajomości online. Dla mnie najgorsze są momenty kiedy dochodzi do sytuacji, że trzeba byłoby przekształcić znajomość z wirtualnej w realną. Zawsze coś stoi na drodze, a to odległość a to brak czasu. Potem cisza dłuższa i znowu się zaczyna pisanie. Chyba jednak podtrzymuje te znajomości po to żeby się wygadać i tez posłuchać bo lubię

Zgoda na bycie jedną z wielu nie przyszła łatwo, ale przyzwyczaiłam się do niego poza tym tłumacze sobie, że gdy już mnie nie będzie on nie poczuje straty bo ma nas więcej, a ja dokładnie wiem jak to jest cierpieć z powodu "zakochnia" Myslę, że lepsza świadomość, że się jedną z wielu niż niespełnione obietnice.

Piwna 78 Tak, świadomie. On co noc jest na czacie, a jak go zaczepiam pisze, że rozmawia sobie i gdybym dała mu znać to moglibyśmy, a tak to nie może przerwać. Ja nie mam dużo czasu to tez sobie umiałam wytłumaczyć" a niech się bawi bo ja niestety w tej chwili nie dam rady.:(

Proszę o Wasze historie Jak jesteście traktowani co dajecie w zamian ? Co otrzymujecie.

Piwna, a Ty się angażujesz w internetowe znajomości tak bardzo, że musisz być jedyna?

nie , tylko przez przypadek jak sie dowiem o tym , że mój netowy znajomy , z którym mam bliskie i dobre relacje pisze jeszcze z innymi to ... po prostu rezygnuje z takiej znajomości.. nie lubie byc jedną z wielu..;-) a były juz takie sytuacje

Mam pytanie do osób, które spotkały się z internetowymi znajomymi. Jakie były wasze reakcje, pozytywne czy negatywne, jak internetowe znajomości sprawdzają się w realu?

Przecież bycie jedyną to podstawa związku. A kobiety jak wiadomo zawsze dążą do związku - relacje to dla nich za mało. Muszą być związane :D

autorko , to ty jestes od niego uzalezniona , skoro cie ta znajomosc męczy , powinnas jazerwać , on jest sporo starszy od ciebie i bez urazy , ale pewnie jesteś rozrywka i odskocznią dla niego...przemysl to..

A co jest takiego w związku internetowym że musisz być jedyna? Bo jeśli to tylko znajomość to chyba nie ma się co pieklić, co? Tylko związek emocjonalny wyzwala takie emocje, jak dla mnie to jest już lekka zazdrość :-)

Gość HHAH Muminek 666 sBIG
Same ety mam na komunikatorze! Jeśli seksu nie chcą uprawiać to wywalam z listy i numer blokuje! Jedna ma chcicę to ją rucham! Druga nie chce to inna będzie do zerżnięcia! Moje gg 5473221 Tylko młode singielki seksowne lubię! Jestem skazany na ruchańsko! Prezerwatyw nigdy nie kupywałem und nie kupię! W doopki je tylko rucham! Nocami najlepiej se po świecie katam! Pieniądze na podróże kradnę przez Internet! Nie pije und nie pale and konia nie wale!

Androgen! a co ty mnie tak maglujesz? hehe;-) sam prowadzisz takie znajomości? tak to jest lekka zazdrość;-)

Mam parę ciekawych znajomości internetowych, ale nigdy nie oszukuję kobiety, że jest jedyna :-) Wiem, że kobiety potrafią się bardziej angażować emocjonalnie dlatego zawsze jestem szczery do bólu. Wolny wybór :-) Ja bardzo lubię te kobiety, z którymi trzymam kontakt i nie mam zamiaru dać założyć sobie kagańca.

tylko wiesz o co mi chodzi? jezeli ten znajomy netowy mi wciska kit , ze tylko ze mna pisze , ze jestem naj, naj i och , ach..a okazuje się , ze jest ich kilka inaczej sytuacja wygląda jak on mi od poczatku mowi , ze utrzymuje kontakty jeszcze z kilkoma innymi kobietami.. na szczęscie , od zadnej z tych znajomości nie uzaleznilam sie emocjonalnie;-) Androgen , ale po stylu pisania widac ,że jestes inteligentnym , mądrym facetem;-)

Ahhh, dziękuję :-) Pisanie kobiecie, że jest jedyna, najpiękniejsza itp stawia i Ciebie i jego w dość jednoznacznej sytuacji. Mężczyźni to kłamcy. Ci, którzy kłamią najładniej dają kobiecie poczucie bycia wyjątkową :-) Choć oczywiście nie każde słowo to kłamstwo, ale tak już jesteśmy skonstruowani, że za to, by dostać się do dziurki zrobimy absolutnie wszystko. Czy to wirtualnie, czy realnie :-) Kwintesencja polowania :-)

Gość Wariantek
pisze z trzema dziweczynami ,cieżko się to robi ale można wydolić ale zawsze jest taka pierwsza a gdy ta odejdzie pozostaną inne.Życie.Ale jak sie ma do czynienia z łatwymi dziewczynami:) to trzeba korzystać.Wariancjo jak pokazałaś mu pisie to spodziewaj się ,że dałaś fajny odlot staruszkowi pod twoją pisie:)

Gość i tym samym ranicie
Androgenie

Kobiety zakochują się w tym co słyszą, a mężczyźni w tym co widzą. Dlatego kobiety się malują, a mężczyźni kłamią. Znasz takie powiedzenie? Jak można wierzyć mężczyźnie, który ma żonę i kochankę? No żona wierzy bo nie wie, ale ta druga, która zawsze będzie drugą? Ludzie czasem sami robią sobie pod górę i komplikują życie. Kobiety wierzą, bo chcą wierzyć :-)

Gość ja od niedawna
piszę z facetem, poznany w necie.Bardzo mało o nim wiem. Dwa tygodnie temu poprosiłam go o fotkę. Temat jakoś sam się nasunął. Napisał, że przyśle. Od tamtej pory jest jakiś na dystans....

Gość kenobi
@ ja od niedawna A wysłałaś mu swoją ?

Gość ja od niedawna
od początku maja.... Oczywiście, że nie wysłałam :)

Gość to pewnie......
miał kompleksy, ale wyglądał niespecjalnie.

Gość ja od niedawna
trochę mi szkoda... Fajnie się z nim gadało :D

Gość to pewnie......
no tak, ale wiesz jak pasztet to pasztet :D wielokrotnie nawiązywałem takie relacje i nigdy nie dygałem się wymiany fotosami :D

Gość kenobi
jak można oczekiwać czegoś, czego samemu nie jest się w stanie zaoferować...