Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaanna25

sposoby na poderwanie faceta w miejscu pracy.

Polecane posty

Gość Długi
malaanna25 Dla mnie jak facet jest jakiś nieśmiały ale fajny i Cię interesuje to sama go poderwij i widzisz jakie to proste ?

Gość _Quant
od osób trzecich..jakiś koleś z pracy do niej uderza, ma z nim dobry kontakt. Dziwnie to wygląda wszystko.

Gość Długi
malaanna25 Co sądzisz ? mówisz że jest między wami dystans to czemu z nim nie porozmawiasz ? żeby dystans się zmniejszył ?

Widzę, że napalacie się tylko we własnych głowach. Jakby coś miało być to by już było.

_Quant od osób trzecich..jakiś koleś z pracy do niej uderza, ma z nim dobry kontakt. Dziwnie to wygląda wszystko. a przestań! zaproś na kawe- to naprawde jest niezobowiazujące. Odmówi- sprawa jasna, zgodzi sie- poznacie sie na gruncie niezwodowym i sam się wszystkiego dowiesz.

Gość Długi
kurwa ona chyba znowu pół strony pisze.... :D

Gość _Quant
enfant terrible_ dobry z Ciebie człowiek, wiem,że chcesz dobrze.

Gość autorka nic nie pisze a chce
byśmy jej pomagali :o

Gość malaanna25
no widzisz, jak ktos ma kogos to to jet jasna sytuacja. Przynajmniej dla mnie. Ja sie nie pcham na trzeciego. Ale gdy sa dwie osoby wolne to jest to zupelnie inna sprawa. Ja nie chce wyjsc z inicjatywa, bron Boze nie bede proponowac pierwsza spotkania. Ale zastanawiam sie czy to co robie, wystarcza. CZy powinnam poczynic inne kroki. Ja tylko potrafie pare razy rzucic spojrzenie w jego kierunku, popatrzec sie zwyczajnie na niego. Wymienic zdania po kolezensku i zwyczajnie grac ze nie robi na mnie wrazenia. czasem z daleka jak mnie mija rzuca spojrzenie, albo ja. Ostatnio sie usmiechal jak widzial ze patrze w jego strone jak z daleka przechodzil. zastanawia mnie i jednoczesnie nie potrafie zrozumiec dlaczego skoro on mnie nie chce -nie potrafi zwyczajnie ze mna porozmawiac, po kumpelsku, tylko zwyczajnie unika zwyklego sam na sam. I nie zachowuje sie przy mnie na luzie i naturalnie. Obserwuje tez innych facetow i takich zachowan w stosunku do mnie nie widze u nich. I to powoduje ze wytworzyl sie ten dystans. i jest ta niepewnosc

Jezu, przypomniałem sobie, że mam znajomą podobną do autorki tematu. Też by chciała ale się wstydzi, sama nie wie itp. A najśmieszniejsze, że zarywają do niej goście, którzy ją wogóle nie interesują (sam widziałem jednego - żal), ale sama jak ma koło siebie gościa, który ją interesuje to siedzi cicho jak trusia i się wstydzi.

Gość Długi
bywam dobra Z naciskiem na "bywam" :D ;)

Gość malaanna25
Długi - wiesz czemu? z nim nie porozmawiam itd, bo w pracy sie pracuje i nie ma czasu na flirt. A jego zachowanie mnie nie zacheca - ja je odbieram tak jakbym mu sie podobala i chcial to ukryc i mial mnie w d..!

Gość _Quant
enfant terrible_borykasz się z takowymi ziemskimi problemami? ;)

Gość Długi
Mówiłem że się rozpisze :D To proste facet ma tą samą strategi co ty....tylko spojrzenia dłuższe i nic więcej on też czeka na twój ruch i tak będziecie czekać na ten pierwszy krok.....:D

Długi Z naciskiem na "bywam" dziś jest taki dzień :P _Quant enfant terrible_borykasz się z takowymi ziemskimi problemami? ostatnio 😭.

Gość malaanna25
no wlasnie, jak ktos wczesniej napisal - mam rozum w glowie, a to co emocje mowia, to juz inna sprawa - Jakby cos mialo z tego byc, to juz by bylo - i tak tez sobie to tlumacze i dlatego wole nie "odkrywac sie" A teraz pytanie do was - czy mam dalej wyczekiwac jego sygnałów (bo ja chyba to robie, a sama obserwuje) czy tez zmienic swoje postepowanie. Bede tu za 15 minut odpiszcie Dzieki z góry 🌼

Gość Długi
bo w pracy sie pracuje i nie ma czasu na flirt. To oczywiste to dlaczego nie rzucisz tak że fajnie by było kiedyś gdzieś "wypaść" albo co....wtedy może CI zaproponuje spotkanie

Gość Długi
dziś jest taki dzień :D tak? a co wygrałaś 10 milionów ? szczęściaro ? :D

Gość malaanna25
długi, myslisz ze ma strategie? czy poprostu mnie ma w dupie... bo z jakichs wzgledow nie chce, a patrzy sie i go to cieszy bo mu imponuje ze mi sie podobam. A ja sobie wkręcam. Bo chcialabym zeby tak bylo. Ale naprawde opisuje wam to wszystko jak najbardziej realnie nic nie koloryzuje. Jak oceniacie jego postawe? czy mu sie chociaz podobam?

Gość tak to widze
idz do niego powiedz ze ci sie podoba i zapros go na kawę ,kino itp bo ci inna go sprzatnie ..........

Gość _Quant
Dziewczyny życzę wszystkiego najlepszego,szczęścia w miłości. Pzdr.

Gość Długi
Enfant Terrible :D

Gość Długi
malaanna25 Ja pierdolę a dlaczego do niego nie podejdziesz i nie powiesz że miło by się było spotkać ?

Gość Długi
wtedy to już bym była permanentnie dobra Ale ty jesteś przekupna :P ;)

Gość Długi
Ale ty jesteś przekupna jak każda, baba , ale o tym cicho -sza To masz 🌼 i poka cycuszki :P ;)

Gość malaanna25
no sorry. Mam jeszcze troche godności osobistej. I nie jestem desperatką. Ja tylko chce sprawdzic czy cos miedzy nami mogloby sie w tej chwili zadziać. I przekonac sie że np. ta gorsza opcja: NIE - i wtedy zmienić front. Proste..

Gość Długi
malaanna25 Nie wiem czy mu się podobasz jak mam to ocenić ??? Ty jesteś kobieetą więc myśle ze powinnaś dobrze to wyczuć :) ja uważam że on się tak zachowuje bo też nie ma inicjatywy jak ty więc jeśli go chcesz to ty musisz przejąć "pałeczkę" :D