Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaanna25

sposoby na poderwanie faceta w miejscu pracy.

Polecane posty

malaanna25 no sorry. Mam jeszcze troche godności osobistej. I nie jestem desperatką. Ja tylko chce sprawdzic czy cos miedzy nami mogloby sie w tej chwili zadziać. I przekonac sie że np. ta gorsza opcja: NIE - i wtedy zmienić front. Proste.. Proste jest to, ze chyba nie rozumiesz pojęcia godnośc osobista :O bycie miłą, otwartą dziewczyną do której mozna - mowiąc kolokwialnie- uderzyc , a nie udawac ksiezniczkowatego cielęcia , które każe się facetowi domyślac, to jest to czego nie pojmujesz w swoim krzywym widzeniu stosunków damsko- meskich. Nie musisz mu sie narzucac, zapraszac na randki, masz mu tylko dac sygnał , ze droga do ciebie jest otwarta. Flirt, uśmiech, subtelna aluzja co do wspolnego wyjscia, spotkania się poza pracą.... Rozumiesz? Twoja wielka godnosc naprawdę na tym nie ucierpi :O

Gość Długi
Mam jeszcze troche godności osobistej. Ale mnie takie coś wkurwia nie chciałbym kobiety przy której TYLKO JA muszę się starać a ona nic....żal

Gość malaanna25
a gdyby wiedzial ze mnie nie chce, to zachowywalby sie inaczej? czy mam zmienic swoje zachowanie? czy zachowywac sie tak jak dotychczas i czekac? bo to najwyodniejsza postawa szczerze mowiac, neutralna z delikatnymi sygnalami ktore od czasu do czasu wysylam.

Gość Długi
Proste jest to, ze chyba nie rozumiesz pojęcia godnośc osobista bycie miłą, otwartą dziewczyną do której mozna - mowiąc kolokwialnie- uderzyc , a nie udawac ksiezniczkowatego cielęcia , które każe się facetowi domyślac, to jest to czego nie pojmujesz w swoim krzywym widzeniu stosunków damsko- meskich. Nie musisz mu sie narzucac, zapraszac na randki, masz mu tylko dac sygnał , ze droga do ciebie jest otwarta. Flirt, uśmiech, subtelna aluzja co do wspolnego wyjscia, spotkania się poza pracą.... Rozumiesz? Twoja wielka godnosc naprawdę na tym nie ucierpi Lepiej bym tego nie ujął :)

Gość Długi
no nie postarałes sie, no naprawde Nie lubisz kwiatków ? Wiem .... ale to był taki żarcik

Gość chrupcia
W Fiasku Tomasza Mazura jest opisana taka sytuacja, tyle że podrywać chciał facet. Była tak nieśmiały, że nie odzywał się w ogóle do swojej wybranki. Jego kolega z pracy (narrator Tony) ma w nosie tę wybrankę, ale kiedy facet mu zaszedł z lekka za skórę, podrywa ją by go ukarać...A potem się zakochuje, gwałtownie i do samego dna. A panna w końcu go zdradza z tym kolesiem co to się wstydził. Samo życie...

malaanna25 a gdyby wiedzial ze mnie nie chce, to zachowywalby sie inaczej? czy mam zmienic swoje zachowanie? czy zachowywac sie tak jak dotychczas i czekac? bo to najwyodniejsza postawa szczerze mowiac, neutralna z delikatnymi sygnalami ktore od czasu do czasu wysylam. a ta dalej swoje... jak grochem o ścianę :O🖐️

Gość Długi
neutralna z delikatnymi sygnalami ktore od czasu do czasu wysylam. Co wysyłasz ? spojrzenie ? ja bym po prostu pomyślał że się zamyśliłaś albo zapatrzyła.....a nie że to jakiś "sygnał" :D nie masz lepszych sztuczek w swoim arsenale podrywu ?

Gość Długi
No piękne masz te usta piękne :D ;)

Gość malaanna25
ehh.. ja poprostu zazwyczaj jestem przyzwyczajona do tego ze to faceci dają mi odczuc ze sie podobam i sugeruja spotkanie. A ten jest bardziej tajemniczy, i moze to mnie pociąga w nim. i powoduje ze coraz bardziej mi sie podoba. to co ja mam do cholery teraz wszystko zmienic, zeby tak otwarcie sie w stosunku do niego zachowac musialabym byc na neutralnym gruncie, a nie kurde w pracy gdzie kazdy moze to zauwazyc, a pozniej plotka pojdzie po firmie, nie w miejscu w ktorym tak naprawde czuje sie wystraszona, niepewna bo pracuje niedługo i czuje sie jeszcze zielona. Nie wiem czy mam prawo do ktoregos z nich tam uderzac.. CZuje sie troche wyobcowana i ze brak mi luzu. To musialo by byc miejsce neutralne a nie miejsce gdzie czuje sie spięta i zestresowana. "masz mu tylko dac sygnał , ze droga do ciebie jest otwarta..." a to ja jeszcze nie dałam...? P:owiedzcie co zrobic.. (tez sobie tak to wszystko tlumacze, ze co mi szkodzi, ale jak przychodzi co do czego udaje ze jest mi obojetny, ewentualnie patrze sie tylko)

Gość Długi
tylko prawdziwe i zbierane na łące Ale wydra z Ciebie :P tak byś mnie męczyła ? :D z z łąki.... :D

Gość Długi
malaanna25 Wybacz ale ja jako facet nie załapałbym że Ci się podobam bo ty takie dziwne "sygnały dajesz "ukradkowe spojrzenia" i takie tam :D... boże kobieto :)

Gość malaanna25
rozumiem ze wdg was na dobrą sprawe nie dalam mu jeszcze odczuc ze mi sie podoba i ze mialabym ochote sie umowic.? Jak ja mam sie przelamac, jak nie potrafie tego zrobic, bo nie jestem pewna czy on tego chce. Nie chce wyjsc na idiotke. Wole czekac na jego sygnaly, tak jest bezpieczniej .. probuje wam ( i sama przed soba) wytlumaczyc mechanizmy ktore biora gore nad moimi faktycznymi myslami i zyczeniami odnosnie tej sprawy

Gość malaanna25
wydaje mi sie ze bys wyczuł Długi. On chyba wyczuł, ale jednak trzyma dystans. Tak gadacie, a mowi sie ze facet musi zdobywac

Gość Długi
No piękne masz te usta piękne nie tylko usta A nie chciałaś się pochwalić nie bądź taka skromna :P

Długi Skromnośc to moje drugie imię :D Idę stąd, bo niestety ale nie mam siły udzielac sie w tym temcie i nawet Twoje miłe towarzystwo tego nie zmieni :( 😘 😘

Gość Długi
a mowi sie ze facet musi zdobywac Ja nie mam takich problemów jak on, bo jak to mówi mój przyjaciel "jestem praktyczny" i po prostu jak mi się spodoba pewna kobieta to staram się nawiązać z nią kontakt :) Ale nie każdy facet jest śmiały i odważny dlatego pisałem na samym początku że jak Ci na nim zależy i chcesz z nim być to musisz ty zrobić pierwszy krok bo on go po prostu raczej nie zrobi :)

Gość Długi
Twoje miłe towarzystwo tego nie zmieni Było mi miło a gdzie się "przenosisz" :)

Gość malaanna25
dobra. zrobie ten krok. Dlugi powiedz od czego moge zacząć. Daje sobie 2 tygodnie, i jak sie nie umowimy odpuszczam go sobie... Wiec od czego zaczac, co w zachowaniu swoim zmienic.??

Gość Długi
wydaje mi sie ze bys wyczuł To chyba musisz mieć "powalające" spojrzenie :D

Gość Długi
Enfant Terrible Czy ty się ze mną drażnisz ? hmm?

Gość Długi
Enfant Terrible To dobranoc i słodkich snów życzę :)

Gość malaanna25
widze ze juz uciekacie - wiec moze podsumujmy. Od czego musze zaczac?

Gość Długi
Enfant Terrible Może jak będziesz grzeczna to Ci się przyśnię :D ;)

Gość Długi
Autorko wiesz że jesteś upierdliwą kobietą nie ? :P :D

Gość malaanna25
troche, pracuje nad tym ;)