Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marina.....

Na jaki kolor pofarbować sobie włosy?

Polecane posty

Gość smnb123z
na rudo

Gość kjjkjetyhadcxdfe
a chcesz jasny czy ciemny?

Gość xdfcgvhbjk
A mi się wydaje, że jasny brąz by Ci pasował, ewentualnie coś takiego rudo-brązowego. Jeśli natomiast chcesz blond, to raczej ciemny, albo złocisty taki 'średni' niż jakieś bardzo jasne, albo chłodne odcienie blondu.

Gość kjjkjetyhadcxdfe
dziunia z tapetą a Twoje wlosy sa farbowane?? zdradz jaki odcien,prosze:)

Ja chciałabym je troche rozjaśnić ale boję się że zostanę łysa, myślę że taki naturalny blond/czekoladowy brąz był by ok?

Gość zawsze ruda
ile masz lat?

dziewczyno lysa to ty nie bedziesz masz piekne wlosy , o 3 tony rozjasnie na 1/3 dlu. - bedzie pieknie -teraz cie przytlaczaja wloski troszke , jasniejsze wlosy sprawiaja wrazenie ,, lekkosci ,,

Gość kjjkjetyhadcxdfe
dziunia z tapeta a wydajna czy nie bardzo??(zey wiedziec ile kupic:) teraz mam jasne jak pofarbuje na ciemne nie powinno sie nic stac?:P tez przerabialam palette strasznie niszczy wlosy i smierdzi przy kazdym myciu. a Twoj naturalny kolor to jaki?

Mam 17 lat...ej, wcale że mi sie moje kłaki nie podobają, są ochydne tak jak ja. Boję się tego blondu : ( a jak mi wyjdzie platyna..?omg

jeśli nie weźmiesz farby platyny to nie wyjdzie platyna, a masz dobrą podstawę do farbowania na blond bo Twoje włosy są dosyć jasne i farba na pewno złapie kjjkjetyhadcxdfe - na długie włosy używałam 2, teraz używam 1 opakowanie :) mój naturalny kolor to dosyć ciemny brąz ale farbuję żeby delikatnie je przyciemnić i żeby ten kolor był taki bardziej żywy, lśniący, z tym że od razu mówię ta farba nie łapie zbyt mocno i ja zawsze trzymam co najmniej 15 min dłużej niż na opakowaniu :)

Gość dddddddd
syoss kupiłam jasny popielaty blond mam ciemne włosy kurna, więc nie polecam ;/ ja widziałabym cie w rudym, oczy masz niebieskie?

idź do stylisty fryzur, coś Ci doradzi. tego typu usługi nie muszą być jakieś strasznie kosztowne, a lepiej nie ryzykować na własną rękę ;)

Gość Moim zdaniem pasowałby
Ci jasny lub średni blond.

A do tego blondu konieczny jest rozjaśniacz , jak tak to jaki polecacie-? Który nie niszczy włosów?