Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotnaiiibezdomnaiiiixxxx

donde esta mi pension?

Polecane posty

Gość bezrobotnaiiibezdomnaiiiixxxx

DONDE ESTA MI PENSION???!!! [wściekły][wściekły][wściekły][wściekły] :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx
No napisane po hiszpansku jak mniemam, ale to jest BEZ SENSU. Nikt mi niczego nie napisal. No to jade dalej calym UKLADZIKIEM zenujacym, w ktorym NIE ISTNIALAM i tez tak moglo byc tylko do domu dziecka prosze i te zarzuty dalej i tyle. I tak nie mialabym rodowodu na szkole a tak mialam. Choc akurat z domu dziecka bym po studiach byla. No ale jakas rodzine mialam. jednak jaka? I ja wam to wytlumacze - caly ten ukladzik KROLOWEJ WIKTORII, BONY , MENGElEGO, Stefana Batorego i Elzbiety 1 gdzie ja bylam... Barbara Radziwilowna. ALE PO CO? I tyle. Co mi z tego mialo pasowac. A poszlo o to, ze Stefan i Elzbieta trzymali z Miroslawa, ktora trzymala z KROLOWA WIKTORIA, a ta pomagala krolowej Malgorzacie???mojej chrzestnej nie wyleciec ze szkoly, tak? No to tak - krolowa Bona z krolowa Wiktoria zarznely jak rozumiem ze 4 osoby. Czemu krolowa Wiktoria nie jest w Niemczech z ta niemiecka matura - nie rozumiem. Miroslawa Sz. popiera krolowa Wiktorie i niemiecka mature, ze polska do dupy. Takze popiera - Stefana B. tyle ile, ale Elzbiecie 1 tyle ile znajoma nauczycielka w malutkich klasach pomagala jak w zlobku pracowala. I ta pani do dzis sobie dorabia -takie cos. Ale to nie moja sprawa. Moja chrzestna - jakim prawem ona uczyla w szkole w Polsce - czy majac mature nie wiem. Ale Victoria miala niemiecka mature i nie miala pracy. krolowa Malgorzata??? powiedzmy nie wiem czy ma mature, moze ma , moze nie. Studiow nie ma. Ale wiecie ja lece wilkami i sie nie daje - no to miala tym bardziej ZESRAC SIE W TEJ SZKOLE i g... mnie to obchodzi. Ona byla wydana za syna sprzataczki po studiach. Tego nie rozumialam. Tak jezdzila Z WILKAMI na borowki do Szwecji wiecie - to miala jezdzic SWOIM AUTEM z Wiktoria i tyle. Malgorzata Szkocka chyba byla i wiecie ja chce moja rente od tych glupow bo oni latami sa tak ustawieni. Ten Mengele jak cos osiagnal to tez nic uczciwie - tylko te studia to BEZ SENSU je uszanowalam i tez na studia poszlam jak nic mi nikt nie powiedzial z sensem nt. mojej sytuacji. A krolowa Wiktoria sw. Faustyne Kowalska bo mi rozwalili rodowody na panstwo i wiecie CO JA JEJ MOGlAM ZROBIC z figurami na panstwo, 2 rodowody rozwalone - Kain nie do obalenia i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :9 :9 :( cdn. :( :( :( :(

Gość kekekerka
owca ty umiesz hiszpanski wow :D

Wiecie ja sie tym deklom nie daje bo sklepu - po co oni sie kazali mi uczyc? Oni mi obiecali prace - Bona tak mowila, male mieszkanie i do miasta. I ja mam 37 lat, rente matki i ja sobie kurwa pojde do tego miasta bez tych polmozgow. Siedza na tej wsi i ani sklepu. Ale nie wiem kto by im kupowal. I wiecie o co im poszlo w sumie z ta szkola ogrodnicza to pojecia nie mam. I wiecie to mogli powiedziec, ze dziadek w klony wierzyl i idz na filologie -nie biologia, Mengelemu pomozesz. Kurwa mac - idzcie mi z takimi idiotami i tyle. Bo co o tym mysle? A nic. Wszystko bez sensu.Nie dalabym sie gdybym wiedziala, ze dziadek wierzyl w klony i ufo - w klony w ufo. INTERESUJACY CZLOWIEK bez ...zadnej szkoly. I wiecie no cos tam zarobil - ja mu tam do kieszeni nie zagladam. Wiktoria sie wydala za niego i jego kasa sobie cycek zalatala no i mogla i wiecie wiem to i tu siedze tak? Juz dawno wisze jak juz.No wiecie co - a Stefanowi tez sie nie dam za gorskie kolejki , ktorych chwd w Polsce. Wybaczcie a poza tym jakie mialam skojarzyc cycek spod Giewontu zalatany lub nie z wiecie KOLEJKA GORSKA I NIM JAKO KOLEJARZEM. I ja bylam pewna ze siedza tu Polska. Czyli w sumie? Figurami na panstwo. Cyckiem spod Giewontu. No to choc artysta zespolu folklorystycznego i wiecie ja sie im nie dam. Na mnie nie liczcie bo ten zespol tu to on ma jakby ODSTAPIONE od gorali prawo do ich folkloru ze wzgledu na nazwisko zalozyciela ich. takie cos to jest DLA ARTYSTOW - bo czy goral jest artystow ZEBY ZAROBILI SOBIE wiecie bo im to po nic. Ten folklor byl na rodzine krolewska i na Indian tez - takie cos to bylo. Ale wyszli na zbokow i sie skonczylo. I wiecie jak mieli zaczac - Slask byl normalny.No i sie skonczylo. Troche tego jest i koniec. Ale wiecie tu chodzilo o to , zeby tu sobie ZAROBILI troszeczke i mogli wszedzie byc Z NAZWISKA PROFESORA - z gor, ktorego sobie szanowali i mieli ci gorale np. w USA cos do powiedzenia. No to wiecie - jak mialam wpasc na to, ze oni sobie ZAKRYTYM CYCKIEM leca tu wszyscy. Ze to jest racja. A kurwa w sumie to jaka - artystow zespolu ze zarabiaja, a oni jaka maja racje? I tyle.No to wakacje w Zakopanem co roku i cos by mi pasowalo jakby mnie chcieli. A oni wszyscy nad morze. To co mi z tego? I tyle. Jak juz to w gorach i zero gor i praca w miescie. A tak? Mnie sie wszystko w glowie przez nich posralo, w gory , w Beskidy , po co? I tam jezdzili ale po chwd.PO CO i tyle :( I koniec. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

No wiecie ja sie wam nie dam -krolowa Wiktoria po NIEMIECKIEJ maturze - nie nauczycielka - to na studia - to se miala isc - nie - to ona jest OK okradajac Polaka bez szkol bo co? Bo sie za niego wydala na lyzke i widelec. PO NIEMIECKIEJ MATURZE? Jest takie wydanie na lyzke i widelec na Slasku PO NIEMIECKIEJ MATURZE? I tyle :( I za to ja skreslilam. I wiecie - ja ja mam skreslona looo - zaraz po maturze tylko nie rozumialam czemu. I ona jest chytra i gotuje i szyje. No teraz jest stara, chora, ale tak zakasowala te mature. No to wiecie takim prawem - 3 fakultety dziadka klona i cos tam jeszcze - ufo - zalatwila. No ale wiecie - a gotowac nie laska? I ile tych fakultetow bez krzyzy na gotowanie? A na szycie chyba owady byly. Ma owady? i tyle. No to chyba Kaina wolala i malzenstwo na lyzke i widelec po niemieckiej maturze niz owady 4 skrzydla na szycie. Tak chyba to lecialo. I ja sie dowiem , ze ja sobie nawet nie umialam krzyzy na jezyki pociagnac - zero ze mnie rowne. Jakie ja daje swiadectwo o mojej adopcji przez nie wiadomo kogo. No wlasnie - a oplacalo mi sie pociagnac krzyze przy krolowej Wiktorii szwaczce z owadami? I tyle. I czemu morderstwo ksiedza jest NIEWIDZIALNE? Tego, ktorego opisywalam. TAK!!! Szwaczki, krawcowe mialy 4 skrzydla z owadami na szycie i tyle. I co? Tyle warta rodzina krolewska w londynie i parlament ze z Ani Shirley mi nawet dom dziecka nie pasowal, jeszcze mi kredyt zjebali, passu nie przyslali - ZLY WYGLAD ZLY WYGLAD - takie cos. Widzieliscie cos takiego? Se siedzcie z takimi walami Z DOBRA OPINIA!!! GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Ta babcia zamordowana to szwaczka, a co chce robic krolowa Wiktoria? ABona tez - Bona skonczyla technikum tak - kurwa mac -ale panstwo szkola po bombie atomowej i tyle tu ktos kogos obchodzi. A wiecie Miroslawa SZ. jest cwana i ona nie ma rodowodu na szkole, ale Wiktoria nie uczyla chyba bo tez nie miala rodowodu na szkole . Albo miala. No to Polka i tyle. No i po co jej ta niemiecka matura i tyle. Ja ja mam w dupie i tyle. I cala te rodzine pier popier. To mieli mi dac choc w sklepie SWOIM ICH zaczac sprzedawac i sie wydaj i na swoje i wtedy wiecie pretensje, a tak? I tyle. Co oni mi moga zrobic? Ja ich nie znam i tyle . A powinnam? A oni mnie znaja? Przestancie. Cale zycie do kosza na smieci w tej glupiej Polsce i rodzinie tez. Ale ja ich nie chce - ja odchodze i tyle. A powinnam ich chciec? Po co? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :9 :( cdn. :( :( :( :(

Gość eska8
w dupie!!

wiecie - fajnie mi odpisaliscie zdemoralizowane KLONOFANY.Bo wy dla mnie jestescie z tymi brygidkami klonofanami i tyle. I wiecie caly pozytek z tej rodziny - ale ja szwaczka nie bede to to, ze mieli krzyz rodowodowy z 4 skrzydlami babcia bez szkol. I sobie kwiatkami zyla to nie pasowalo mi zielnika matki nawet poslac. I wiecie ja chce rente. Nie na wycieczki na KREDYT HIPOTECZNY i wyprowadzke. I wycieczki sie dowiem. GDZIE W SUMIE? Gdzie mi pasuja. Do lekarza nogi leczyc i tyle. tyle mi pasuje. Wyprowadzic sie stad i wiecej mord nie ogladac - i niewydana frustratka i byc moze owszem, ale z...zacerowanym cyckiem. Czyli co? Na pewno nie kurwa i tyle. I wiecie GDZIE JEST MOJA RENTA? Ja musze szukac mieszkania - wybaczcie. Tu nie zostane NA PEWNO - po co? Zeby mnie po twarzy bili? Za co? Bo taki maja humor a zycie zalezy od humoru? I tyle :( A o lyzce i widelcu nie wiedzialam zeby sie tak wydac. W sumie akurat dla mnie wydanie bo nawet tyle nie wiem. No 8 bomb atomowych to tez w sumie nie wiedzialam ze zezarlam i tyle. No to tak akurat stracila mi sie lyzka i widelec. tak akurat. Oszukac kogos, dziecko martwe urodzic albo nie wiem co. A chyba po 8 bombach idzie to wydanie bo jak bylam calkiem mala ANIA KORFANTY to jeszcze cos kumalam z tej Barbary Radziwilowny, a pozniej co? Bo sie dowiem - udowodnij te Radziwilowne ze w ogole cie chcieli a ty durna palo nie uciekalas. UCIEKALAM ale jak? I 7 lat i mnie TYTA OGRALI, ze tyta do szkoly i bedzie co jesc. I wiecie jedyne co mieli zrobic to raz pojechac nad morze Bona i Mengele z nami i DOPASOWAC prace stala nam morzem. Mnie - bratu nie wiem jak BIOLOGICZNEMU. I tylko tyle. Ale 1 osoba sie nie oplaca i tak mieli morze tu i wczasy nad morzem Elzbieta 1 i Stefan Batory, a ja? I mieli Polske od Giewontu po morze i Niemcow z nazwiska chyba - gory, Austrie mieli, a nawet Australie. Takie cos. I tyle. No i koniec. A JA CO MIALAM? i tyle. CHUJA W DUPIE - a nawet tyle. OPINIE. Ale jaka? Bo Radziwilowna miala opinie, ale jaka? Nikt nie wie. A wiecie 10 lat i wszystko poszlo. I tyle. I do dzis nic nie ma. Robcie se co chcecie. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

ps. Stefan batory i Elzbieta 1 do Czech tez jezdzili - do Pragi, na Slowacje. Wszedzie. A JA CO Z TEGO MIALAM? I tyle. Takze ja ich skreslilam jako rodzine wszystkich i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA? wyprowadzka i koniec. A jesli chodzi o klony to KK powinien napisac, ze KATOLIK nie musi sluchac klona i z pracy wiara moze sie od szefa klona wyniesc. Taki przepis zrobcie w Polsce i w Niemczech BO KLON TO JEST COS STRASZNEGO. Studiowac moze klon, ale nie moze byc STAROSTA, klon nie POWINIEN rzadzic, a jezeli to nalezy wiedziec, ze rzadzi klon bo mozna sie latwo przez klona potepic i wiecie tak odeszlam z KATOLICKIEGO ogrodnictwa w Niemczech ze KLONY MI RZADZIC NIE BEDA. Po co mnie dal z taka opinia do SZKLARNI - co mi dalej pasowalo? Szklarnia, owady? Ja chcialam jechac ZAROBIC na magazyny z herbata. I wiecie NIE WIEDZIALAM ZE KLON I PRZEPADLAM ta szklarnia bo mam dziadkow ogrodnikow, matke ogrodniczke i tak przepadlam i tyle.No ale ogolnie osralam po 1 dniu to ogrodnictwo KLONA NIEMIECKIEGO i pojechalam na magazyny bo mialam rodowod i wiecie JEDYNIE ZE NIE WIEDZIALAM o klonie i tak uratowalam sobie rodowod na magazyn i do sklepu rodowodem moge sprzedawac, a tak? Bo ja nie rozumialam czemu ten ogrodnik w tym siedzi, jeden burdel. A to jest klon - i to taki trzymajacy sie rodowodow. Na magazyn nie ma i siedzi w tym. To trzeba rozumiec rozne rzeczy i nie dac sie . Zaskarzyc figurami, odejsc, byc moralnym. Ja taka jestem. A moja opinia? No coz.... a kogo? A KOGO? Ludzi? i tyle :( Bo mnie szkoda bo ludzka - to sie wyglupilam i tyle mam do napisania i ide na rente i koniec. Wilk moze by przezyl a moze nie. Nie wiem. W kazdym razie moje ludzkie cechy to glupota i tak skonczylam.AMEN.Nie ma mnie i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość mujercita
Hola bebe como estas?? usted trabaja en alguna parte o no? si no, no va a obtener la pensión. Besar Saludo :)

wiecie ja nie sledzilam gdzie jezdzili Elzbieta 1 i Stefan Batory na wakacje. Na Wegrzech chyba??? tez byli. O jakie panstwa stoja. Ja to kicham a leca Polska od Giewontu po morze. Takie cos. No i wiecie - moze i w Rosji byli. Chrzestna byla, a na pewno jej corka wiec cos tam z Rosja tez maja wspolnego i tyle. Takie rzeczy to sa i tyle. A reszta to mnie nie obchodzi sprawy - to sa ludzie zamezni, maja swoja rodzine, swoj UKLAD w rodzinie, swoje wartosci. Ja tylko sie zastanawiam czy ja bylam ta Radziwilowna i jak dlugo i co mi to dalo a zwlaszcza 8 bomb w vibowitach i tyle. Wielkie g...no i ze tego nie wiedzialam to wszystko wam zostaje, a na dacie urodzenia nalozony mialam system z Londynu - 40 lat Zydow przez pustynie i wspieralam data klony londynskie. Siedziec tu nie chcialam - po prostu bylam okradziona przez wilki, ze mialam zaburzenia tozsamosci. Kredyt mi parlament ogral. A za klimatem latalam 5 lat - modlilam sie, balam sie - ale nie wiem czy to system czy te wibowity. I wiecie no to 5 lat z glowy ale teraz mam to gdzies, wies wyrzucilam i koniec. Bo wiekszych glupow??? zer swiat nie widzial i koniec. A ja na pewno i koniec. I prosze mi dawac rente i niczego nie bylo. A moi dziadkowie w Anglii? A matka? Niczego nie bylo? A babcia? Jedna , druga? Niczego nie bylo. Tylko Mengele i jego kariera i tyle :( Dajcie spokoj - kto na to przyklasnie. JA NIGDY i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

witajcie w watku o ...niczym. O tym ze kolejny dzien bez renty i tyle. GDZIE ONA JEST?:( Na razie ide. JESTEM ZALAMANA. Wiecie ja juz tylko lece passami jak na poczatku - jeszcze CALA RODZINE MUSIALAM OGRAC, zeby udowodnic ze mengele NIE MUSIAL ISC NA STUDIA - poszedl bo mial rodowod taki a nie inny i ten moj mu chyba tego zawiscil. Takie rzeczy to sa. I po studiach tego nie bylo widac, ale on to ma. Czemu to pisze? BO TO JEST NAJGORSZY FACET JAKI ISTNIEJE - z takim rodowodem. To sie w ogole nie wydaje bez matki bo to jest JEDNA MATKA i wiecie ja na tego Mengelego bo rok w klona wkopal on i przez to musialam siedziec z klonem ZE WSI!! bo czego ustapilam klonowi - a kto powinien byc na studiach i po co? Co ten Mengele w tym a nie innym zakladzie. I on chyba w tych wilkach mogl byc tak a nie inaczej. Ja wiecie na zachod nie wyjade juz nigdy - no tam przejsc sie po cos i tyle. PO CO NIE WIEM. Zobaczyc jak zyja. I to wszystko. Do pracy NIGDY. I co poza tym?No zalezy ale jak juz to tak jak jechalam do Francji i tyle. A tu wiecie na Mengelego o ten rodowod. Tak bratu w Holandii nic nie pasowalo. Mnie nic.Ja nie jestem jego dzieckiem. Ani biologicznym ani adopcyjnym. Ten rok moj na studiach to chyba byly same sieroty, on chyba z nimi gadal i im poradzil taki pomysl i oni uwazali , ze to ma sens?Bo ja nie wiem kto im to wymyslil? Ja? Rodzice? Ja odeszlam po roku i mnie nie ma, a jakbym wiedziala jaki jest ten Mengele no to zaczete studia i zaraz wydana i KONIEC. Kontakt na odleglosc. Tylko wiecie cala okradziona, zdemolowana MNIE NAWET SKLEP NIE PASOWAL, HURTOWNIA NIC!!! A jemu wszystko zrodowodu i sie smial ze mnie. I wiecie ja sie nie dam. I co? Z tym klonem na roku mialam cos osiagnac? On mnie wozil na uczelnie? PO CO? Po co on sie wtracal? Taka kariera - no wiecie co i tak sie powiesili czy wysadzili w powietrze. Mnie nie bylo na tej uczelni. Nigdzie. Ja sobie dalam jako dziecko fenol wbic w ramie i koniec. I w HCL mnie rozpuscili a na drugi raz nauczcie sie rozumu, ze ADOPTA sie nie okarza o nie jego pomysly. I jeszcze zalezy co wie o rodzinie. A skad ja mialam wiedziec ze moj dziadek pomagal tesciowej KLONOWANIEM SIE. Ze miala sie SKLONOWAC chyba zdaniem tych ludzi. Bo wiecie ja to w dupie mam. Po co mi w ogole byla biologia. I Polska mnie nie chciala, a ja Polski. Ja po prostu zostalam okradziona, a ja jestem dzieckiem carycy zalozycielki uczelni z niemiecka matura tez zajechana i koniec. I mam zle znikniecie od dziecka wpisane przez 2 Kainy a dziadek 3 Kain sie dowiem. Tez z Afryki - dziecmi prababci sie ratowal. Ani jednego zywego dziecka.SAMO ZYCIE SIE DOWIEM - no jak sie zajmnie cudze to na pewno i przez to do dzis nie mam paczki. W Anglii z kredytu mnie okradli zeby dupy Kevinem se nie podcierac i co mnie oni maja obchodzic? CO? Te skurwiale klony i jeden szpital psychiatryczny. Bo oni cos robia - a inni nie robia nic i nigdy nie robili. A dla brygidek ten dziadek cos robil, a reszta nic. A ja to mialam opinie - co ja tu chce osiagnac z krzyzem babci na 4 skrzydla na szycie. To mnie mieli w wilkach nie okradac i nie robic zadnego zdjecia jak mnie mieli w dupie -bo policje az do podstawowki mialam i spierdalac sobie spokojnie moglam takze CZEGO PIERDZICIE? Napierdzieli na mnie, nasrali , nasikali , tam im byl ktokolwiek potrzebny a ja na pewno - nierob - 14 wrzesien ale nierob. To mieli kurwa mac normalna date wpisac i powiedziec ze sierota , domem dziecka dopasowac i WTEDy rob se co chcesz a tak? Hahahaha - jak ona tam skonczy? Co ona tak tam siedzi?I wiecie niech sie ida POCIULAC, POCHUJAC, POGDZIC i POPIZDZIC i tyle mnie to obchodzi. I ja tylko gdzie moja renta i koniec. Tacy wszyscy sa. Z cyckiem gorala przegralam zycie - wystajacym cyckiem -nie moge. Bo sie dowiem ale ta sluzba jest, a wy? ALE WY JESTESCIE - ani slowa prawdy. No to mozecie robic co chcecie. Pamietajcie - glowna zasada Londynu - rece z dupy, nogi ROZKROK z glowy. Takie rzezby niech zostana po mnie - tyle warte DLA MNIE moje zycie z GOWNAMI i tyle - wszystkimi bo nikomu sie nie dam. No jedynie ze nie mialam Kaina. To go nie mialam i tyle. I koniec. A ta Grabara co robila na mojej glowie cale zycie? A to nazwisko? Chyba po matce - nie bo paczka by przepadla brygidkom - tak graja i wygrywaja a ja im tak zle zycze JAK ONE MNIE. Bo nawet nie wiedzialam ze JESTEM ICH DZIECKIEM - i tak im zycze jak one mnie I TYM KLONOM PRZEKLETYM WSZYSTKIM TEZ - zeby z glodu zdech;li z takimi papierami bo chyba maja do dzis Opinie PO CO JA POSZLAM DO TEJ PRACY W OGOLE? Przeciez nie chcialam pracowac - takie glosilam poglady na studiach? Bo corka przeora DURNA ze wyjechala, tak? NIESTETY durna. A ja WYLACZNIE ukradzionym passem USA,KLONAMI i tym, zenie wiedzialam ze mam matke powieszona. Wylacznie tym. I wiecie - jeszcze cos? I to wszystko. GDZIE MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Twoja renta jest u mnie i zapomnij, że kiedykolwiek ją zobaczysz. Przestań wreszcie wywlekać wszystkie brudy na forum, biologiczna szczekaczko i szkolna ladacznico!

Witajcie jeszcze raz w moim??? watku - no ja tutaj JECZE i jak juz to szkolna JEDZO a nie nie wiem kto. Co ty napisales? LADACZNICO?Jak juz to jedzo - choc nie stawialam zlych ocen bo nie widzialam w tym sensu zadnego. I wiecie powiem wam NIKOMU SIE NIE DAM.Nikomu naprawde. Do szkoly nie wroce - nie ma szans. Czemu? Bo nie widze sensu - nie dlatego, ze nie widze sensu pracy z uczniem nauczajac go jezyka obcego tylko ze wzgledu na cala reszte i wiecie NIE CHCE WRACAC bo sie dowiem od KK ze w sumie mieli racje. Mialam 2 matki - jedna z Kainem, druga bez Kaina - o co mi chodzi? No to tym bardziej na przyklad moje rodowody na sklep , na magazyn. KREDYT!!! Jak ci wasi ksieza zyja? I tyle. Tym co powiedza im Zielone Swiatki i Kevin.No sorry ja tak nie zyje. A tu mam pretensje??? do ludzi - ja sie musze zastanowic co to ma byc? Dziadek, ktory na wsi sie KLONOWAL??? zeby pomoc ...tesciowej? To jest normalny uklad w rodzinie - no na razie malzenstwo - choc poszedl na wojne, ale 1 dziecko juz mial tylko czyje? Znaczy czyje? Co sie stalo z jego dzieckiem? I wiecie przy takich pogladach czlowieku to sie sklonuj. I wiecie ta Bona mialaby rozum Miroslawy Sz. i sie stad wyniesie swoimi uczynkami i ma rodzine, ze sie nie dalo i 1% ja zrozumiem bo w sumie zostawalby jej kic i tyle. A reszcie co? A ta Miroslawa tez mi nie podskoczy bo siedzi w 1 miejscu. Ale to nawet nie jest list o tym tylko jest to list, ze PRZEZE MNIE??? ja sie dowiem pelno kobiet sie tu sklonowalo. No i wiecie Miroslawa Sz. wielka gwiazda - ale 3 dziecko klon. Dalej - za nia sklonowala sie taka jedna kobieta, ktora powiedzmy kiedys znalam blizej, ale wiecie takie tam to bylo. No nie mniej ja sie nie dam bo wiecie przez nia sklonowala sie jeszcze jedna kobieta zeby ta wies nie wyszla NA NAJGORSZE DNO NA SWIECIE. I ta kobieta tu nie mieszka - powiedzmy ze ze 30-25 lat temu tez ja troche lepiej z KK znalam. I sluchajcie dlaczego doszlo do takiej - w sumie tragedii. Poczawszy od morderstwa ksiedza i dalej. I tyle. Co sie to stalo z tymi ludzi? Co najmniej 6 klonow z tego jest. No 4 klony. I jeszcze wiecie byl klon w rodzinie Mengelego - no bo nie mojej. Za moimi plecami takie gadki? Ja tego nie rozumiam. Ja sie nie dam. I ja ostrzegam was Z KLONOW NIE PASUJE NIC. I wiecie ja mialam taka reklame na studiach ze wy pojecia nie pacie, ze Mengele poszedl tam ZAKRYC RODOWOD, a ja to on nie wie po co. Ale od dziecka mi wmawial, ze mam isc na studia bo to nie ma co i tyle. Takie to jest zero i gdyby nie matka biologiczna to sie moge powiesic i przez to wiecie ja niczego nie umialam wskorac bo ten Mengele mial TAKI RODOWOD ze zrobiono go synem ksiedza - a nim jest? No i kasa ZA RODOWOD byla KK. Ale wiecie skad ten rodowod? I to jest rodowod NA NARODOWOSC ze on jest POLAKIEM i ma sie brac za polskie biznesy. No to poszedl na chemie, ale tu nie o to chodzi. On poszedl na studia. Tak to powinno byc? i sie dowiem - rodowod Edwarda 7 no wiecie nie taki - i chyba 8 a maz Wallis Simpson to nie taki rodowod. Cos okolo, ale nie taki.No moze i taki ale ZAKRYWAJACY PRAWDZIWY, ze to nie o to chodzilo i tyle. I w ogole nie napisze niczego. I sie dowiem no to piecyk.Nie i tyle. Ja nie moge powiem wam - ja sie zalamalam. I wiecie jak wam zalezy na dzieciach to nie wolno klona miec na studiach, albo sie nie stoi o klona. A ja chcialam napisac jeszcze jedna historie, studentki, ktora zgodzila sie na uklad NA MOIM ROKU, ze jesli nie wyjdzie jej to ona sie idzie wieszac. No to ja rozumiem ze tak samo bylam traktowana, tak? No i co? Ja bylam w slaskiej rodzinie? To byl FINSKI ADOPT,ktory... powiesil sie. I jest na polnocy Polski i zawsze bedzie chociaz moze niekoniecznie. Moze na wschodzie jeszcze gdzies, jak ja Finlandia urzadzila ale wiecie ja jestem zalamana bo ten dziekanat rowniez. I wiecie ona z matka nauczycielka nie mogla otworzyc swojej firmy po szkole gastronomicznej tylko musiala wiecie na jedne studia isc, na drugie, ogolnie chciala na medycyne, ale coz... no i w sumie takie cos jej wymyslono - za plecami wyrok smierci. Wiecie co... napisalabym wam co o was mysle i brygidkach i ksiezach i wiecie co -oni sie powinni w NIemczech klonowac. Tyle wam napisze i nie rozumiem dlaczego ta kobieta z Finlandii nie mogla byc kucharka, musiala sie powiesic i tak dalej?Czy to mialo sens? I bylo ze ode mnie miala miec krzyze na jedzenie i nie mialam i po niej? Co? Cos takiego. No to ja mialam ksiazke i z ksiazki miala odebrac.Nie bo by jej poszla Finlandia jak ja urzadzili. No i ojciec jej sie powiesil i ona za nim.Ale wiecie ja sie nie dam. Bo jak mozna tak przyjac? Taka uczelnia. OK. Ale ja tego nie wiedzialam. I tyle. I koniec :( Takze jak wiesz to wszystko mozesz, a tak? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

wiecie bo mnie mozna zarzucic NORMALNA RODZINA, a kazde samobojstwo to dla mnie tragedia rodzinna - mnie chyba wali. No wiecie - normalna rodzina i nienormalna to jedno. A dwa to co - taka staroscina? Jak mi nie wyjdzie albo sie nie wydam to sie powiesze. I to byla moja STAROSCINA wyobrazacie to sobie? Kucharka na dziennych. No wiecie co... LITOSCI i tyle. I ja poszlam jeszcze na ZAOCZNY DOKTORAT - ja na zaoczny. Ona wyleciala ale za co? ZA CHEMIE!!! Za takie cos. No wiecie co... ja jestem zalamana. A mna manipulowali zebym sie nie mogla wyniesc i ...moga byc ze swoim eksperymentem, a ja lecialam - matko swieta 4 lata jak ja to przezyje w tym ciu... i tak dalej. Bo wtedy tak sie nie wyrazalam. I wiecie co... powiedzcie ze wy jestescie 1% normalni w tej Polsce. I powiem wam wydana to tylko jakbym wiedziala ojciec biologiczny. To bym sie wydala. Bo mnie ciagnelo na polnoc Polski i do domu dziecka. Ale uwazalam, ze ja jestem walnieta i bez sensu.Ale wiecie dobrze myslalam tylko bylam poniszczona i wiecie ja sie nie dam. Nie moglam miec np. sklepu swojego gdzies na polnocy polski? Skad ja jestem? Co ja za jedna? Taka zniszczona musialam byc? Taka wstretna bylam? I za kredyt i rozwalone rodowody na sklep sie nie dam, za poparcie dla brygidek i wiecie ja rodzina, biznes swoj i paczke moga mi rozkradac - nie ja sie mam powiesic bo racja KK. JAKA?I iwiecie JAKA skoro jest TYLE KLONOW - no 4 klony, ten dziadek, ta Holandia O CO TU CHODZI do jasnej cholery? Co to za pomysl? Ja do operacji plastycznych a klonowanie to jest rodzaj WOJNY wiecie ale czyjej, po co na co? I zapytajcie waszego ksiedza czy popiera klonowanie. No a in vitro wam powie. To to samo.No nie do konca to samo i tyle :( Wszystko :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość yukki
que carajo me estas diciendo?

GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Nie mowie po hiszpansku. Jeszcze nie i tyle. To wszystko. Pension - emerytura na pewno,a reszta nie wiem. Wiecie do renty i emerytury to zrozumiem, ale szef samobojca. Tego ksiedza tu moge zrozumiec choc co jesli nie sepuku?Co by mi radzil i tyle. No bo taka dorada to czy to ma sens w Polsce? Czy ja jestem w Japoni? To tylko mozna przemyslec i OPISAC na przyklad - czy polski KK ma wszystkie klepki na miejscu ostatnio. Wzor idealnego ojca- to japonczyk popelniajacy sepuku dla rodziny. No coz... i tyle. W jakim kraju oni zyja? Ja bym doszla do takich wnioskow, a bedac blizej KK pofatygowala sie moze do kurii zapytac czy to jest taki kierunek teraz czy moda takie poglady na zycie? I czy to nalezy stosowac czy jak odniesc sie do tego. Jesli nie kuratorium to kuria. W gazecie opisac i poprosic czytelnikow o komentarze i tyle. Dlaczego nie? TWOJE KOMENTARZE na ten temat. Jakas sonda. I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Nie wiem co to znaczy. Tu moze byc wiecej klonow. 2 klony EWY i jeszcze 1 klon Ewy na kredyt. Ze czlowiek to kredyt. Takie poglady tu ludzie maja. Ze czlowiek to kredyt i tyle. I wiecie bo ja mialam na roku 2 klony. A sasiedzi? I przez to nie umialam sie trzymac sasiadki bo zeby SLASK mial racje to 1 sasiadka sie sklonowala czy meza bo nie za ladna i co tu robic jak zycie to tylko uroda. I kto wie czy przez nia najbardziej mnie nikt nie wzial i jedno potepienie za wyglad i tyle. Kto wie? Bo ma corke - i to chyba klon na mnie. I tak niczego nie osiagnela ta rodzina brygidkami i krzyzem Kevina. Niczego. I jeszcze jest tam brat z 2 dzieci- on i zona katechetka -dzieci chyba biologiczne w tym sa lepsi od tej EWY z dzieckiem klonem MEZA i tyle. No i to dla dobra Slaska zrobila. Ja pier papier i DLATEGO uwazam tak mnie gnoja wszyscy, ze mnie tu mialo nie byc. I to tez jest prawda, ale ja zostalam okradziona w wilkach i to tak nie kontaktowalam. Bo wiecie takie towarzystwo to tez mi nie zalezalo. A gdzie indziej lepsze. No nie o to chodzi tylko zeby z glodu nie zdechnac. A tu tylko zebym wyglada jak strach na wroble za zezarta bombe. No to wygladalam. I ci ludzie do dzis zyja tak samo i ja dla nich jedyne co zrobilam to wpierdolilam ze zlosci pudelko wibowitow wiecie i poszli im zalozyciele bankow na Slasku i zle zrobili ze postawili na klona,mieli na wibowity, a oni na klona i krzyz kevina mieli i nic im nie wyszlo. Takie PANY wielkie tu mieszkaja i tak nie mam pracy,chce rente , wyniesc. jedyne co mozna to sie wyniesc i opisac to wiecie - na kafe. Bo gdzie? Chocby i na kafe.Klon kontra wibowity i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie czym ta kobieta musiala leciec w zyciu? KREMEM EVA ze tyle warte sakramenty, rodowod Jana Ewangelisty - co to ma byc i najwyzszy krzyz rodowody na KK. Z tego byla figura na panstwo tylko jaka? Po klonie - corka Eva - zmienila krem na NIVEA i wszyscy mowili tak miala dziecko nazwac. I z roku czy chce rozmawiac Z NIVEA i tyle. Nie chce. Przez to ze sasiadka mnie zgnoi bo ma z brygidek krzyz Kevina i wiecie ta matka tego klona musi otwierac i zamykac burdel , brat nic nie musi - uczy i nic, a ta sasiadka - rok starsza ode mnie to robi rozne rzeczy. Ale w ubraniu. I tyle. I ja chce rente i sie wyniesc bo nie popieram klonowania. I wiecie tu chyba ten Mengele gadal bo myslal ze ta rok starsza jest sklonowana, a to dziecko siostry jej i tyle.Takie cos. I po co on sie odzywal na tych studiach?Nie mial co robic w robocie? i cale zycie mi zniszczyl i tyle.A tak moze by cos ze mnie bylo, a tak? Nawet w szkole a tak co? I tyle :( GDZIE MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡[wsciekly :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(