Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fitlitfita

obcykane w liczeniu kalorii,mozecie mi dopomoc?

Polecane posty

Gość fitlitfita

Jestem na diecie i dzis sobie rozmawialam z kolezanka robiaz zakupy i ona sie mnie zapytala co na obiad bede jadla,jak jej odpowiedzialam to ona oczy na mnie,ze jakby tak jadla to wazylaby 100 kg! Ja myslalam,ze to malo, ale nie liczylam nigdy kalorii i w sumie tak na oko oszacowalam,ponizej podaje skladniki na moj dzisiejszy obiad: Udko kurczaka, najpierw gotowane, potem mieso pokrojone w paski dusilam w przyprawie do gyrosa warzywa: gotowana kolba kukutydzy, 1,5 pomidora pokrojonego na czastki. Wymieszanego z polowa surowej cebuli i plastrami jednego ogorka konserwowego,nie solone, bez dodatku oliwy sos: 3 lyzki jogurtu greckiego 10 proc. Z zabkiem czosnku to wszystko....czy mozecie mi napisac czy to bardzo duzo, ile odjac lub co dodac? No i ile to moze miec kalorii?

Gość fitlitfita
Sluchaj gowniarzu/5owniaro masz ludzi za idiotow? Na kazdym temacie obojetnie o czym wklejasz tu swojego linka,wiec nawet nie wchodze na to,bo wiem ze to cos glupiego albo wirus etc etc

Gość fitlitfita
ssę pałkę, bo nie mam mózgu i jestem gnojówą

Gość fitlitfita
Tak tak sse,jezyk polski sie jeszcze klania... :o Przepraszam czy ktos mi odpowie na moje pytanie czy ten topik bedzie podbijany przez jakiegos niedorozwoja?

Gość znam co najmniej 4 lepsze
Hej, a dlaczego język polski się kłania?

Gość znam co najmniej 4 lepsze
A niby jak inaczej odmieniłabyś czasownik "ssać" w pierwszej osobie liczby pojedynczej?

Gość kapitanWrona
Widzę, że autorka tematu jest niedorozwojem, bo nawet nie umie poprawne odmieniać czasowników, żal :o

Gość fitlitfita
LUdzie!!!! Zadalam proste pytanie a wlasciwie to byla prosba, poza jednym postem o linku wszystko co jest tu pisane to podszywy,prosze jakas dobra dusze o pomoc w moim problemie i to wszystko...

Gość fitlitfita
Dzieki serene:) ale na oko,to uwazasz,ze to duzo?

Gość krzysztofav
Kalorycznie nie jest to duzo,wiec spoko:) Nie przejmuj sie tym ulomkiem ze swoim linkiem,biedactwo zaklada tematy,same sobie odpisuje, podpuszcza hehhe,strasznie biedny czlowieczek,zapewne jakis brzydki,gruby i zapryszczony bachor :p

Połowa średniej piersi z kurczaka bez skóry (100g) to 121 kcal, a zjadłaś całą.. oszacowuje to na ok 200 kcal, kukurudza (100g) to 90 kcal, a napewno gr ma troszkę więcej to niech będzie 150 kcal, 1 duży pomidor ma 180 g, a więc policzę jako cały - jakieś 40 kcal, pół cebuli jakieś 40 kcal. Nie potrafię podzielić tego ogórka na ilość* plastrów itd. Więc wszystko wychodzi ok; 430 kcal. Nie sądzę żeby to było tak dużo, ale zależy też na jakiej jesteś diecie, a koleżanka jeśli odchudza się na trzy setce kalorii to prędzej padnie :) Obiady zawsze powinny zawierać najwięcej kcal. Pozdrawiam

Gość no nie wiem nie wiem
ja pierdziu ale sie wystraszylam jak tego linka otworzylam....hehehehe swoja droga tylko idioci podaja takie linki....prawie z fotela spadlam haha

Gość fitlitfita
Ale ja zjadlam udo nie piers:) poza tym kurcze,musze sie doszkolic, bo nie spodziewalam sie,ze cebula,pomidor itp maja tyle kalorii.... :) 9o nie wie nie wiem - dalej uwazasz,ze jestes jakis sprytny/sprytna,ze moze z ciekawosci ktos wejdzie na twojego linka....masakra jakie musisz miec zycie popaprane...zenada do kwadratu

tez bylam na liczeniu kalori, ale wole sb jem 5 - 6 razy dziennie i ile chce tylko okreslony indeks , mozna schudnac duzo i nie chodzisz glodna, a po 2 jest to jedna z najzdrowszych diet :) jak nieraz oblicze to zjadałm nawet 2500 kcal a chudlam tak z ciekawosci nieraz liczyłam i z przyzwyczajenia, a na sb sie nie liczy kal , jesz ile chcesz aby sie tylko nie przejesc

teraz jestem na 3 fazie ( takiej do konca zycia) jem co chce nie mam jo-jo , ale sie nie obzeram

ale to nie mój link, poprostu otworzyłam go bo myślałam, ze wyswietli sie wlasnie jakis kalkulator kalorii, a tam niestety co innego... odczep sie bo to nie moj link, nie widzisz ze ktos inny go wkleil, czytaj ze zrozumieniem

Gość pitrawaw
wez zmien nik is ie zaczernij i bedzie spokoj tak najlepiej nikt nie podszyje sie wtedy pod ciebie

ale kurcze skoro nie doczytala co napisalam wczesniej to niech nie ocenia od razu...najpierw czytanie ze zrozumieniem a pozniej ocenianie....no pewnnie nie mam co robic tylko jakies linki wklejac...

Gość fitlitfita
No nie wiem nie wiem jak ktos wejdzie na jakiegos linka,to nie pisze enigmatycznie,ze ojej prawie spadlam z krzesla itp tlko wali z mostu co tam bylo,wiec nie rozsmieszaj mnie,ale proste to strasznie dla mnie i robisz wszystko by ktos kliknal na tego idiotycznego linka i z frustracji mozg ci sie smali,bo nikomu sie nie chce:) Dziewczyny dzieki za rady,bylam kiedys na sb ale strasznie mi nie sluzyla,slabo mi bylo na niej choc jadlam by the book i wcalenie nie malo,teraz chyba przejde na ewe dabrowska,bo przy okazji sie oczyszcze i skurcze zoladek:)