Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to możliwe?

czy zdrada może naprawić zwiazek?

Polecane posty

Gość do franki bez kochanki
Statystycznie kurvistycznie.. Ile domniemanych milosci zaplecowych mialo swoj final,jaki przewidywaly panie znudzone i niemadre? Wielka namietnosc i NADZIEJA na dozgonna milosc ze strony kochanka..smutne i glupie. Albo te,ktore zdradzaja z zemsty. Banal i prostota. Lub te,ktore potrzebuja nowych czlonkow,by zaspokoic chuc.. Do wszystkiego dopiete te glupie tlumaczenia.

I to 71 stronic ...

Gość Franki bez kochanki
W dobie "owczego pędu" jesteś jedną z nielicznych osób, które MAJĄ ODWAGĘ przyznać się, że nie zdradzają. Mnóstwo osób, podobnych nam nie ma tej odwagi; dlatego pierdolą, że też zdradzaja, ale NIE SĄ AŻ TAKIMI ŚWINIAMI jak autorka.

Gość Franki bez kochanki
Wątek zwierzęcy jest szczególnie mocno reprezentowany. Wiele świń twierdzi, że nie robią nic NIENORMALNEGO, bo przecież są ZWIERZĘTAMI.... :(

Nie czytalam prawde mowiac. Czyli moda na kochankow? Haslo XXI wieku : " naprawiajmy zwiazki, sciagajac podwiazki, nie przed malzonkiem,lecz obcym korzonkiem". Co moze naprawic puszczenie sie?? Puscilam sie,bo nie byles mna zainteresowany,bo byles be dla mnie. Dlatego mezu. Ok,masz racje,moja wina. Naprawmy to. :D Zamiast sie puscic,odejdz..

Gość to i ja oś dorzzucę
Podobają mi się wypowiedzi do francy. Ale też nie rozumiem samej francy. On tak mota i mota jak niemota. Przypisuje sobie zrozumienie wypowiedzi innych, ale gówno zrozumiał. No ale za to jaki wkład ma w te 72 strony. On, tylko on i jeszcze on. Następny narcyz. A właściwie, jak dziwka daje dupy wszystkim oprócz męża, to o co biega ? Chce być dziwką, niech sobie będzie. Komu to przeszkadza. Nawet jej facet nie wie że jest rogaczem i dzięki temu nie przeszkadza mu myśleć, że żona jest mu wierna. Jak nie zmieści się w futrynie to sobie uświadomi. A potem żonce wygarnie.:P

Kiedys trafilam na watek zony marynarza,ktora zanim zdecydowala sie na przysiege malzenska( och..taki przezytek,powinni wprowadzic poprawke co do wiernosci ) dobrze wiedziala,ze wyplywa w rejsy.. I co? Obarczyla meza swoja zdrada,tlumaczac ja tym,ze ja opuszczal i plywal.. A ona plywala w gownie. Ale co? Wygodnie bylo miec pensje z nieobecnosci meza podczas obecnosci kochanka. Bo nie odeszla. Perfidnie rozkladala nogi przed innym,podczas gdy tamten pracowal,by miala dach nad glowa.

Gość Franki bez kochanki
Zastanowiła mnie jedna ŚWINIA, która WZIĘŁA NA STAŁE KNURA, który był jej fizycznie obojętny, bo ona była zimna Z NATURY. Dlaczego to zwierzę wzięlo jednak knura? - zastanawiałem się.

Moze to jakis niespelniony filozof? Ktoz wie.. Pitolenie o szopenie,po co?

Gość BBBRRRRRRRRR
:) franki znowu zaczynasz?:) Do tej co coś się wtrąca :) chłopcy piszą jednym tonem i jedną trzcionkom wiec czemu francy nie rozumiesz a france II rozumiesz a nawet się zgadzasz:)

Czcionka :) Nie bardzo rozumiem co piszesz. To bylo do mnie?

Gość Franki bez kochanki
to i ja odrzucę dorzucajacemu, "Ale też nie rozumiem samej francy." - to też jest "znak czasów". Nie przejmuj się; nie ty jeden jesteś produktem NOWEJ SZKOŁY. Niczym się nie wyróżniasz (niestety :( ). "gówno zrozumiał" - a jednak budzi się we mnie nadzieja, że nawet ty "gówno" potrafisz wyselekcjonować z tej masy słów. "A właściwie, jak dzi**a daje d**y wszystkim oprócz męża, to o co biega ?" - braki w wykształceniu dają jednak znać o sobie (niestety :( ). Dziwka daje dupy wszystkim, którym dać chce i powiewa jej czy to mąż czy nie mąż....... Gdzie spotkałeś dziwkę, która zanim da dupy to pyta o stan cywilny? "Nawet jej facet nie wie że jest rogaczem i dzięki temu nie przeszkadza mu myśleć, że żona jest mu wierna." - czy ty wierzysz, że dorosły facet, który urządził się gdzieś tam w świecie daleko od żony, oczekuje od niej wierności, a nie tylko gotowości "do wsadu" kiedy swój "kosz" pozostawi w miejscu stałego pobytu? Chyba, że sam nie masz jaj..... Jesteś dziewczyną? wielokrotnie niedoświadczoną???? Ja rozumiem, że ty możesz nie rozumieć, ale jest nadzieja...... Jak podrośniesz to zrozumiesz......

Gość Franki bez kochanki
witaj bronku, wiesz, ze ani nie zaczynam ani nie mam też zamiaru kończyć..... dopóki piłka w grze..... gdyby nam miało tego zabraknąć...... NIE, NIE ZABRAKNIE!

Czyli keep the topik going ? :O

Gość Franki bez kochanki
a może keep the kafeteria going ? Mogę skakać po różnych topikach. Ale i tak wszystkie sprowadzają się do jednego.......

Gość Franki bez kochanki
Przecież to tutaj mamuśki dopierdalają niemamuśce za brak instynktu macierzyńskiego.... To tutaj różne cipulki przekonują, że kop w jaja jest wyznaniem miłości; jedynie prawdziwej. To tutaj zamoczenie fiutka nazywają zdradą, a zdradę narzędziem poprawy relacji ze zdradzanym. To tutaj w końcu ludzie próbują wmówić INNYM ludziom, że są TYLKO zwierzętami......

Gość Franki bez kochanki
1. Przewiozł mnie pijany ks , nie wiedziałam ze jest pijany 2. przyjechał do mnie na weekend a nawet nie został na noc! Bo mieszkam na wsi????? 3. Poznam pannę ze wsi 4. Chcę mieć za męża tylko przystojniaka 5. Czy moge oddać 15letnią corke do domu dziecka? 6. Laska mnie odrzuca z powodu mojej tuszy 7. Szukam spąsora to tylko próbka innych TOPOWYCH topików.....

Bierz poprawke,ze to w duzej mierze nastolatkowie lub nudzacy sie ludzie,wypisujacy pierdoly. Mniej powagi..

Gość też coś dodam technicznie
proponuję inne porównywalne tematy ad 1. zgwałcił mnie impotent; na swoje usprawiedliwienie dodam, że nie wiedziałam o tym. Nie wiedziałam też, że kurwy nie można zgwałcić. ad 2. noc jest straszna; na wsi. W mieście to co innego. ad 3. rolnik nie odróżnia krowy od panny, a chciałby poznać po czym poznać. ad 4. chociaż jestem brzydsza od kupy chcę tylko przystojniaka ale tylko za męża ad 5. kto bogatemu zabroni? Robin Hood? To bajka....... ad 6. z powodu swojej tuszy nie moge dosięgnąć do swojej laski ad 7. szukam kogoś, kto sfinansuje moją edukację

No i ?

Gość malcxzgrtty
eh franka' ty zapewne masz braki w wykształceniu :Di doświadczenie w braniu i dorabianiu rogów :)

Gość Franki bz kochanki
jestem, jestem..... masz dużo racji, że dzieciaki mają na kafeterii używanie. Ale są teksty, które dosyć wyraźnie wskazują na autorstwo "autorytetów". Składne zdania ze sztampowymi treściami. Próbuję ich sprowokować do "wyjścia z ram".

Ktora franka?

dopierdalac to potrafię ale przyznać sie do przywłaszczenia żonki przyjaciela to sie nie przyznam, śpie przy otwartym oknie przykre to mój tato ma rogi do sufitu i dzisiaj sie śmieje

moje aktorstwo jest doskonałe tak bardzo jak doskonałe jest moje wyuzdane życie. Niespełniony fiolozof ze mnie ale to juz choroba psychiczna a nie sumienie.Dzisiaj jestm kobietą a jutro nim

Gość Franki bz kochanki
malcxzgrtty, nie zaprzeczę, że braki mam nawet ja. Chętnie uzupełnię. Wskaż mi je. Odnośnie mojego doświadczenia w braniu czy też dorabianiu rogów, to rozumiem, że podpowiesz mi co uzasadnia takie twoje podejrzenie....?

Gość Franki bz kochanki
czy to nie jest przypadkiem dziurka od klucza do twojej dziurki?

Gość off urzędowanie
nikt w zyciu nie spoczął na jednej duupie, ty i ja .Ja jestem wierny a ty latałesz po dyskotekach za żdzirami :D widziano osła co go żdzira niosła za rączkę'

Gość mrthyftgh
nie będe sie kompromitował :)

Pisz sobie pod moim nickiem :)