Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to możliwe?

czy zdrada może naprawić zwiazek?

Polecane posty

Gość BBBRRRRRRRRR
siemka złotko miło cię widzieć przeczytałem i fajnie że jest fajnie:) lece do pracy i buźka dla ciebie:)

Gość mam pytanko techniczne
"Jak ci jeden mówi że jesteś głupi, olej go. Gdy mówią ci to dwie osoby, zastanów się chwilę nad sobą. jeżeli mówią ci to 4 lub więcej, to znaczy że jednak jesteś głupi." a jak mówi ci 157 posłów to znaczy, że jednak zamordowałeś?

Gość jasne ze moze
jak sie popieprzy to sie polepszy

jesteście dziwni... idźcie się wszyscy leczyć, a ty Frank wybierz się do psychologa bo widać, że nie doszedłeś do siebie po zdradzie szanownej małżonki. Nie chce mi się czytać tych waszych debilizmów...idę się zając swoim szczęśliwym życiem.

Gość Kaśka Szczecin
A ja znalazłam kiedyś wizytówkę takiego chłopaka: www.pandlapani.szczecin.pl , okazał się idealnym rozwiązaniem na moje potrzeby, co najważniejsze dyskretnie i na wysokim poziomie. Życie jest krótkie, polecam żyć intensywnie i nie rezygnować z potrzeb. Kaśka38

Gość czy to możliwe autorka
witajcie wszyscy :) jestem juz po rozwodzie, zostawilam meza, rozstalismy sie ugodowo. Jednak maz nadal o mnie zabiega, kochanek wyznal mi milosc, ale nie jestesmy w zwiazku. Musimy oboje sobie przemyslec wiele spraw, ja potrzebuje czasu. Kochanek dba o mnie, mamy kontakt i czasem super seks :) Więc fatalne proroctwa niektorych sie nie spelnily, po prostu trzeba wszystko dobrze rozegrac. :) I coraz czesciej mysle ,ze moze lepiej zostac samej, i ewentualnie poszukac kogos calkiem nowego.